Fal Sepeti Deneyimleri

Evet bence sen acil bende o hatayi yaptim falcilar bana hep bekle o adim aticak dedi diye diye vor sene gecdi sonunda ben adim artim bana neden bukadar bekledin peki kesin baskalariyla olmadigi icin bana yaziyorsun dedi

Evet bence sen acil bende o hatayi yaptim falcilar bana hep bekle o adim aticak dedi diye diye vor sene gecdi sonunda ben adim artim bana neden bukadar bekledin peki kesin baskalariyla olmadigi icin bana yaziyorsun dedi
canım şu an sevgili misiniz? Bu işin sonunda rezil olmakta var ama sürecin sonunda ben açılacam gibi duygu deniz son 10 gün daha dayan dedi yine olmazsa 10 gün sonra açılırım

Arkadaşlar durumum benim için sonuçlandı. Ben de sizin gibi aylardır baktırıyorum daha önce başka kişiler için de baktırmıştım. Hemen hemen çoğu falcıyı tanıyorum o yüzden. Özelden de sorabilirsiniz.
Durum hiç kimsenin dediği gibi olmadı, farklı sonuçlandı. Herkesin yaşadığı ve benim tahmin ettiğim gibi.. ama yine de fal baktırıyoruz işte :)
Olumlu veya olumsuz bakan herkes inanın sallıyor doğru gören kimse yok.. benim durumumda spesifik detaylar vardı ama bunu bile kişinin hayatındaki (yalan, sakladığı bir şey) durumu bile kimse bilemedi. Fal bunun için yok mu? Özünde boşa para harcamayın çok olumluya bağlanmayın olumsuza üzülmeyin gerçekten. Birkaç tane çok önemli olana değinmek istiyorum.
-Duygu Denize yıllardır giderdim çok fena ama zeki bir kadın sadece verdiğim detaylar yüzünden hep anda bile yanlış tahminlerde bulundu. dediklerinin çıkmamasını boşver, anda bile özellikle sordum birkaç şeyi, resmen bilemedi bizi saf sanıyorlar. Eğer bırakmasam başka adamlar için bile beni oyalardı o, diyorum şöyle biri vardı evlendi. Hemen boşanır dedi duygu sizin duygusal açığınızı bulduğu anda soyup soğana çevirir
—-- bu spesifik durumu bende bilen en yakın söyleyen tek kişi Ayda Deniz olmuştu. Burdan bir arkadaşım önerdi. Onun dışında ortalama geliyor ayda bana.
—-Didar Evren bana 2-3 falı tamamen çıktı birebir yaşadım. Bazen çıkmadığı da oluyor sistemden çekilen kartlara baktığı zaman bence ama genel olarak iyi yanş çoğu falcıya göre en azından dedikleri çıkıyor.
—-bunun dışında Sümeyra hanım beni ilk faldan itibaren yüzükle gelinlikle gördü. Abla bi dur daha oraya çok var ben düşünmüyorum dememe rağmen seni ailesine anlatmış, şöyle böyle aşkımdan hastanelik olmuş vs anlattı. Buluşma gördü her şeyi çözüp konuşcaktık. Beni yine pespembe bir tablo ile gönderdi. Sadece 1 gün sonra gittim dedim ki buluşamadık böyle oldu dedim olumsuz detay verdim tamamen döndü Sümeyra. Bununla olmaz evlenmezsiniz vs. En yaralı halimde beni aşırı demoralize etti. Profesyonellikten tamamen uzak. Dediği olumlu birkaç şey çıkmıştı ama olumsuzlar çıkmadı bir kere de sana yazmaz bu arkasını dönmüş sen yazmadın diye artık yazmama kararı almış dedi, 2 gün sonra yazdı çocuk. Sümeyraya bağlanmayın derim her an yarı yolda bırakır.
——- Arya çiçek ise tam tersi bana istediğin kadar üzül bu ay olmayacak şu ay olacak dedi dediği gibi oldu net dürüst kadın seviyorum. Ve aylar öncesinden hayatımda 2 kişi varken bile bu kişiyle devam edeceğimi bilen kişi.
—--Irmak Akar bende en çok vadesi tutan kişi oldu. Her iletişim vadesini bildi. Buluşmada olacaklara kadar bildi. Olumsuzu da olumluyu da önceden haber verdi. Sümeyra gibi dönmedi de, şimdi böyle aksilikler olcak üzüleceksin biraz gözyaşı dönemi var sana ama geçicek sonra adım atcak dedi dediği gibi oldu. Kaliteli bir falcı bundan sonra gidersem bu ikisine giderim.

Herkes gibi paylaşmak istedim

Noldu peki barisdinmi

Arya cicegin fiyati sakami

Telwede Zaman aşımı 1 gün sonra

kesinlikle haklısın Irmak Akar vadesi tutan olumsuzsa net söyler.. ama artık beni o kadar iyi taniyor ki ara ara baktiririm guncelde konuşuruz. Hatta burada bi iki arkadaşa özel de demişimdir. gecmis sayfalarda da yazmisimdr

böyle yorumları okuduğumda acaba gerçekten enerji işimi diye düşünüyorum. Bana hiç bir dediği tutmayan başkasına tutuyor başkasına hiç bir dediği tutmayan bana olanları ve olucakları kitap gibi okuyor falan Ama bazılarının ortak bir noktası var herkese hep gelinlik ve yüzük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…