- 9 Ocak 2013
- 379
- 342
- 303
- 27
ne baktırdınazureye demin baktirdim karakter analizi agzimi acik birakti ama sonucu cikmaz. benim durumun olumsuzlugunu burda bilenler var imkansiz
Bu sefer bende umutsuzdum aslında ama azure birşeyi bahane edip konuşmaya çalışacak dedi, tamda öyle olduazureye demin baktirdim karakter analizi agzimi acik birakti ama sonucu cikmaz. benim durumun olumsuzlugunu burda bilenler var imkansiz
Su falıne baktırdın
Senin durumun neki? Imkansiz merak ettim? Benimkindende imkansiz olamasin benceazureye demin baktirdim karakter analizi agzimi acik birakti ama sonucu cikmaz. benim durumun olumsuzlugunu burda bilenler var imkansiz
ne baktırdın
Senin durumun neki? Imkansiz merak ettim? Benimkindende imkansiz olamasin bence
Kendimi kandirma seviyem napim dayanamiyorum yoksao kadar imkansizsa niye baktiriyosunben pembe tablo cizilecek durumda degilim
Arya Cicek’e daha once baktirdin mi canim?Bugün gene arya cicege baktirdim 70€ bastim
Ilk defa bugün baktirdim iyidi bakalimArya Cicek’e daha once baktirdin mi canim?
Benimkini olumluya bağlamış ama dediği gibi oldu zaten. Pembe tablo çizmemişti bu arada sorunları sıkıntıları da anlatmışazure olumluya mi bagliyo?
Vadesi hiç tutmuyo surekli değişik vadeler veriyo ,anlik olumsuz yorumlari oluyo ama gene de olumluya bagliyo. vade konusunda cok iyidir geri kalani idare eder
Dedikleri kesinlikle cikmiyo ,defalarca gittim boşa para vermeyinIlk defa bugün baktirdim iyidi bakalim
Vadesi hiç tutmuyo surekli değişik vadeler veriyo ,
Gercekdenmi ay param bosa gitti ya dedim belki pahali diye iyidirDedikleri kesinlikle cikmiyo ,defalarca gittim boşa para vermeyin
Ben de bi kac defa yazmistim galiba pembeci diye patladi bendeGercekdenmi ay param bosa gitti ya dedim belki pahali diye iyidir
Gercekdenmi ay param bosa gitti ya dedim belki pahali diye iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?