Fal Sepeti Deneyimleri

Ben de fal serüvenimi sonlandırıyorum. İsmi geçen geçmeyen hemen her falcıya baktırdım. Astrocenterda umaya fal baktıracağım diye saçma sapan yüksek bir para ödedim. Aslında orda bırakmalıydım. Bilemedi de.
Neyse durumu ve sonucu çok iyi bilenler oldu, hiç bilemeyenlerde. Enerji uyuşması mı bilmiyorum bazı övülenler hiç uymadı, bazıları uydu. Özel merak ettiğiniz olursa mesaj atarsanız yanıt vermeye çalışırım. Bıraktığım için artık burayı takip etmemeye çalışacağım. Umarım başarırım. Sevgiler herkese.

Evet burayi takip etmekde sanki insani etkiliyor degilmi kimi bende su cikdi bu cikdi deyince gaza gelip bende hemen baktiriyorum

Evet burayi takip etmekde sanki insani etkiliyor degilmi kimi bende su cikdi bu cikdi deyince gaza gelip bende hemen baktiriyorum
Bi süre sonra etkilemiyor ve içinden baktirmak dahi gelmiyor,çıkmaya çıkmaya ama yıllarca burayla bağlantılı olunca bildirim geliyor ve okuyorsun gayri ihtiyari

boş verin. pembeci, moral vermeye yönelik falları. dedikleri olmadı bende, 2 yıl olmuştur deneyeli. hiç değmez zamanınıza.

boş verin. pembeci, moral vermeye yönelik falları. dedikleri olmadı bende, 2 yıl olmuştur deneyeli. hiç değmez zamanınıza.
Ya bana 3-4 gün icinde yazicak hic merak etme sen dedi ve olayin öyle olmadini sana söylicek dedi öyle oldu hic beklenezdim yazicani ve öyle diyceni ama belkide tesadüfdür bakalim öbür defikleride cikarsa yazarim

Özlem yilmaz olumsuzdu bende onun cikan fallari varmi kizlar sizde insallah cikmaz ama ani durumu karsi tarafi süper anlati oda yazicak dedi ama neden yazdini kendide bilmicek ama biticek dedi of iptal iptal iptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…