Yani simdi yönöendirmekde istemiyorumZeliş cana baktırmalımıyım sence
Yani simdi yönöendirmekde istemiyorumZeliş cana baktırmalımıyım sence
Evet burayi takip etmekde sanki insani etkiliyor degilmi kimi bende su cikdi bu cikdi deyince gaza gelip bende hemen baktiriyorumBen de fal serüvenimi sonlandırıyorum. İsmi geçen geçmeyen hemen her falcıya baktırdım. Astrocenterda umaya fal baktıracağım diye saçma sapan yüksek bir para ödedim. Aslında orda bırakmalıydım. Bilemedi de.
Neyse durumu ve sonucu çok iyi bilenler oldu, hiç bilemeyenlerde. Enerji uyuşması mı bilmiyorum bazı övülenler hiç uymadı, bazıları uydu. Özel merak ettiğiniz olursa mesaj atarsanız yanıt vermeye çalışırım. Bıraktığım için artık burayı takip etmemeye çalışacağım. Umarım başarırım. Sevgiler herkese.
Bi süre sonra etkilemiyor ve içinden baktirmak dahi gelmiyor,çıkmaya çıkmayaEvet burayi takip etmekde sanki insani etkiliyor degilmi kimi bende su cikdi bu cikdi deyince gaza gelip bende hemen baktiriyorum
boş verin. pembeci, moral vermeye yönelik falları. dedikleri olmadı bende, 2 yıl olmuştur deneyeli. hiç değmez zamanınıza.Zeliş canı merak ediyorum sürekli bir gidip gitmeme konusunda ikilem de kalıyorum fal sayısı çok yüksek uzun yıllarda uygulamada fiyat olarakta bu kadar eski olmasına rağmen çok uygun var mı baktıran nasıl sizce
Kimden bahsettiniz?Bende dün denedim ama kesinlikle memnun kalmadım. Spesifik bir şey yoktu.
Ya bana 3-4 gün icinde yazicak hic merak etme sen dedi ve olayin öyle olmadini sana söylicek dedi öyle oldu hic beklenezdim yazicani ve öyle diyceni ama belkide tesadüfdür bakalim öbür defikleride cikarsa yazarimboş verin. pembeci, moral vermeye yönelik falları. dedikleri olmadı bende, 2 yıl olmuştur deneyeli. hiç değmez zamanınıza.
Zeliş Candan bahsettimKimden bahsettiniz?
Ozlemde sanirim hep olumsuz yorum yapanlardan. Analizleri iyiydi ama cikmadi banaÖzlem yilmaz olumsuzdu bende onun cikan fallari varmi kizlar sizde insallah cikmazama ani durumu karsi tarafi süper anlati oda yazicak dedi ama neden yazdini kendide bilmicek ama biticek dedi of iptal iptal iptal
Ay gercekdenmi buna sevindim insallah banada cikmazOzlemde sanirim hep olumsuz yorum yapanlardan. Analizleri iyiydi ama cikmadi bana
Evet. Ne verdigi vadeler cikti nede gidisati bildi bende. Banada olumsuzduAy gercekdenmi buna sevindim insallah banada cikmaznededi sana ask ile ilgilimi bakdirdin? Bana sana yazicak ama biticek dedi of moralim bozuldu ama yani gercekdende olumsuzdur belki durumum bilmiyorumki
Bence onun genel olarak bakış açısı olumsuzÖzlem yilmaz olumsuzdu bende onun cikan fallari varmi kizlar sizde insallah cikmazama ani durumu karsi tarafi süper anlati oda yazicak dedi ama neden yazdini kendide bilmicek ama biticek dedi of iptal iptal iptal
Olumlumu oldu sorna sende?Evet. Ne verdigi vadeler cikti nede gidisati bildi bende. Banada olumsuzdu
Yeniden iletisimdeyiz ama net bi durum yok henuzOlumlumu oldu sorna sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?