Fal Sepeti Deneyimleri

Bende bir çok kişiye baktırdım ama eda denizer için başta pembeci vadeleri çıkmaz demiştim ama neredeyse günü gününe tuttu ilk bakımdı ikinci bakımda nasıl olduğuna dair bir fikrim yok şuanda daha bu akşam gittim çünkü kendisine onun dışında aslı durudan memnun kaldım olumsuz konuştu ve öyle de çıktı aydaya da baktırdım bir kez yıldızname bir kere de katina verdiği vadeler henüz gelmedi ama anlık enerji olarak tutarlıydı

Zeliş canı merak ediyorum sürekli bir gidip gitmeme konusunda ikilem de kalıyorum fal sayısı çok yüksek uzun yıllarda uygulamada fiyat olarakta bu kadar eski olmasına rağmen çok uygun var mı baktıran nasıl sizce

Fulya nas için aynı fikirde değilim ben fazla şişirildiğini ve abartıldığını düşünüyorum bir kez gittim kendisine bende aldanıp bu kadar yüksek olmasına ama en yeni yorumcu kadar bile tutturamadı diyebilirim hayal kırıklığı yaşamıştım yani üzücü

adınıza üzüldüm burda bir kaç kişide fulya için olumsuz şeyler söylemişti ama oluyor bence çünkü birinin bana tavsiye ettiği kişinin benimle alakasız bir yorum yaptığıda olmuştu sanırım enerji işi yada bilemiyorum garip bir şey

Evet doğru bende bu durumu eda denizerde yaşadım herkes pembeci patladı diyordu bende öyle olur diye düşünüp pembeci demiştim ama aksi çıktı dediğiniz gibi enerji işi sanırım birine tutan başkasına tutmuyor ya da genelde ilk bakımda tutturan ikinci bakımda patlıyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…