- 6 Şubat 2024
- 617
- 283
- 23
- 40
Insallah banada cikar15 gun once yasemin turk anlik cok sasirtti demistim bugun vadesi cikti. tekrar baktirabileceklerim arasinda artik
Bende de ya hatta tek iade aldığım kişi oydu yani. İlk baktirirken detay vermedim pembeci yorumladi vs sonra soru sor kisminda olayi anlattm hicte oyle degil diye ve yorumlama yaptim olumsuz ve baktim iade geldiYasemin türk bende berbattı.
Ne konusunda sorabilirmiyim
Yazicak felanmi dedi yada bulusma zamaninimi bildi 15 gün demis yailişki
Yazicak felanmi dedi yada bulusma zamaninimi bildi 15 gün demis ya
Ha yani dedigi cikmadi ona bakarsan banada anlikda iyidi ve dedigi ufak bise cikmisdi bakalim15 gun demedi yasemin 15 gun once beni anlik enerjide cok iyi bilip sasirtti dedim
Ha yani dedigi cikmadi ona bakarsan banada anlikda iyidi ve dedigi ufak bise cikmisdi bakalim
am tatlim anladim simdi15 gun once baktigi falda anlik iyiydi. gelecek icin dedigi de kisa surede cikti. İlk mesajimda acik yazdim ama anlasamadik
Ben son 1 haftadır falan bir konu için baktırıyordum ilişkimle ilgili en vadesiyle birlikte bilen deva güneş oldu ama o da işle ilgili bir şeyi bilemedi. Irmak akar işle ilgili durumu daha 3 ay önce bilmişti o da aşk konusunda bana süreci hep biliyor ama verdiği vadeden daha kısa sürede oluyor. Sardunya da kısa vade vermişti o şekilde oldu. Narin aşkı bildi işi bilemedi. Fallawyu biraz genel bir faldı ama doğruydu çok da bayıldım diyemem. Peralina da süreci bende her zaman bilir ama bu sefer 1 aya yaydığı konu 1 haftada netleşti. Gidişatı biraz daha can sıkıcı ve yavaş söylemişti ama öyle olmadı.
Lunaraya denk gelemedim bu süreçte ama bu dönemin biraz sıkıntılı olacağını daha öncesinden söylemişti. Seruvene atmadım çünkü eskiden iyi biliyordu bana ama son falları tavsiyeye döndü hep.lunara veya seruvenn
Ben bayağa baktırdım ilk falları daha iyiydi. Sonraları biraz tanıdıkça sorulardan yürümeye başladı ama süreci bende genellikle biliyor.Sümeyra Yanmaz a baktıran var mı? Çıkmayan var mı ya da? Hep sıra var
Sümeyra Yanmaz a baktıran var mı? Çıkmayan var mı ya da? Hep sıra var
bende sonucu tam bilemesede süreci bilmişSümeyra Yanmaz a baktıran var mı? Çıkmayan var mı ya da? Hep sıra var
selam arkadaşlar 9 10 temmuzda sonuçlanacak bir meselem var kimler çıktı kimler çıkmadı yazarım demiştim
Çıkanlar
Aslı duru
Fulya nas
İkab esmer
Armağan kaplan
Ayda deniz
Çıkmayanlar
Yasemin türk
Berkal eker
Akın kurt
Efsun hatun
şuanlık dinlediklerim bu kadar vakit buldukça geçmiş fallara bakıp detaylı yazarım
benim vade aralığı zaten belliydi belkide ondandırikab ve armagan vade mi verdi!!!!!bana asla vade vermediler yalvardim ettim olmadi aslinin vade geceli de ohooo ama ikabla armagana sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?