Fal Sepeti Deneyimleri

Tam
15 gun once baktigi falda anlik iyiydi. gelecek icin dedigi de kisa surede cikti. İlk mesajimda acik yazdim ama anlasamadik
am tatlim anladim simdi banada dedigi cikdi ayni fulya gibi bu olay kesinlikle yalan ortaya cikar yarin öbprgün dedi 3 gün sorna cikdi ama bakalim öbpr vadesi ekimde insallah ama okadar uzun sürmez

Ben son 1 haftadır falan bir konu için baktırıyordum ilişkimle ilgili en vadesiyle birlikte bilen deva güneş oldu ama o da işle ilgili bir şeyi bilemedi. Irmak akar işle ilgili durumu daha 3 ay önce bilmişti o da aşk konusunda bana süreci hep biliyor ama verdiği vadeden daha kısa sürede oluyor. Sardunya da kısa vade vermişti o şekilde oldu. Narin aşkı bildi işi bilemedi. Fallawyu biraz genel bir faldı ama doğruydu çok da bayıldım diyemem. Peralina da süreci bende her zaman bilir ama bu sefer 1 aya yaydığı konu 1 haftada netleşti. Gidişatı biraz daha can sıkıcı ve yavaş söylemişti ama öyle olmadı.

lunara veya seruvenn

selam arkadaşlar 9 10 temmuzda sonuçlanacak bir meselem var kimler çıktı kimler çıkmadı yazarım demiştim

Çıkanlar

Aslı duru
Fulya nas
İkab esmer
Armağan kaplan
Ayda deniz

Çıkmayanlar

Yasemin türk
Berkal eker
Akın kurt
Efsun hatun

şuanlık dinlediklerim bu kadar vakit buldukça geçmiş fallara bakıp detaylı yazarım

ikab ve armagan vade mi verdi!!!!! bana asla vade vermediler yalvardim ettim olmadi aslinin vade geceli de ohooo ama ikabla armagana sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…