- 6 Şubat 2024
- 617
- 283
- 23
- 40
Neyle ilgiliydi ask konusumubenim vade aralığı zaten belliydi belkide ondandır
bana geçmişi bilemedi, yanlış bildi daha doğrusu. vadeleri de çıkmadı. sonuç çıkacak mı beklemedeyim.Deva Güneş nasil memnun kalan var mi
bana geçmişi bilemedi, yanlış bildi daha doğrusu. vadeleri de çıkmadı. sonuç çıkacak mı beklemedeyim.
yani şöyle detay vereyim, o ara biriyle görüşmüştüm çok kısa ve cinsellik üzerineydi, çok yalancı biriydi zaten. detay vermeden sordum, nasıl biri görüşecek miyiz diye. "çok arkadaşça bir görüşme olmuş, seni üstte görmüş yaklaşmaya çekinmiş ama arayacak" dedi. daha yanlış bir şey diyemezdi yani. aramadı da. başka birini daha sormuştum, ona da bencil, sorunlu dedi. önce sorunlu ilişki olur dedi. daha sonra da ama romantik biri de yine de anlaşıldığın, iyi hissettiğin bir ilişki olacak dedi. iletişim için mart, ilişki başlangıcı için haziran vadesi vermişti. hiçbiri çıkmadı şimdilik.anlik?
Deva günesi ben hic begenmedim cikmadida saten acikcasi nededini bile aklimda tutmadim yani elde tutulur bise dememisdi banayani şöyle detay vereyim, o ara biriyle görüşmüştüm çok kısa ve cinsellik üzerineydi, çok yalancı biriydi zaten. detay vermeden sordum, nasıl biri görüşecek miyiz diye. "çok arkadaşça bir görüşme olmuş, seni üstte görmüş yaklaşmaya çekinmiş ama arayacak" dedi. daha yanlış bir şey diyemezdi yani. aramadı da. başka birini daha sormuştum, ona da bencil, sorunlu dedi. önce sorunlu ilişki olur dedi. daha sonra da ama romantik biri de yine de anlaşıldığın, iyi hissettiğin bir ilişki olacak dedi. iletişim için mart, ilişki başlangıcı için haziran vadesi vermişti. hiçbiri çıkmadı şimdilik.
Fal sepetnde soru sormadan baktıracağımız kim var?
Soru sorduktan sonra bir anlamı yokmuş gibi geliyor?
Ben bir kere sorusuz gönderdiğimde,soru sormamı talep ettiler,soruna göre odaklanacağız dedilerben kimseye soru sormuyorum oylece gonderiyorum valla. sorusuz baktiklarinda daha iyi oluyo yoksa sorudan gitmeye calisip sacmaliyolar
Ben bir kere sorusuz gönderdiğimde,soru sormamı talep ettiler,soruna göre odaklanacağız dediler
Sen fulya naza baktirdinmibitek pera soru istedi. iliskim icin genel bakim dedim enerjimiz uymadi dedi bakmadi baska soru isteyene denk gelmedim
Sen fulya naza baktirdinmi
Yasemin türk nasıl,hangi falda iyidir ?
Ben su baktırdım,çok emin konuştu.Net konuştu.Evet aralara canım cicimler katıyor amakahve atmistim vadesi cikti ama cok bos konusuyo. sizin gibi genc kizlar niye evlenmiyo evlensenize evlenmeniz lazim yasiniz gecince napcaksiniz falan filan. abla fala döner misin dedimbaskalarina da yapmis
Ben su baktırdım,çok emin konuştu.Net konuştu.Evet aralara canım cicimler katıyor amasorun olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?