Fal Sepeti Deneyimleri

yani şöyle detay vereyim, o ara biriyle görüşmüştüm çok kısa ve cinsellik üzerineydi, çok yalancı biriydi zaten. detay vermeden sordum, nasıl biri görüşecek miyiz diye. "çok arkadaşça bir görüşme olmuş, seni üstte görmüş yaklaşmaya çekinmiş ama arayacak" dedi. daha yanlış bir şey diyemezdi yani. aramadı da. başka birini daha sormuştum, ona da bencil, sorunlu dedi. önce sorunlu ilişki olur dedi. daha sonra da ama romantik biri de yine de anlaşıldığın, iyi hissettiğin bir ilişki olacak dedi. iletişim için mart, ilişki başlangıcı için haziran vadesi vermişti. hiçbiri çıkmadı şimdilik.

Deva günesi ben hic begenmedim cikmadida saten acikcasi nededini bile aklimda tutmadim yani elde tutulur bise dememisdi bana

ocak ayi ile hic fal baktirmamaya calistim bir iki kisi cok onerildi diye onlara baktirdim hala baktirmiyorum. kasım ve aralik ayinda fulya ya yildizname baktirmisim is konusunu bilmis vadesiyle maddi bir kaynak demis bu vadesiyle degil ama cikmis. filiz yildiznamede hic tutmamis bende. deva cok kotu seylerden bahsetmis dedigi gibi olmadi iyi ki de olmadi halbuki ben devayi ilk geldiginde cok begenirdim. enes ne soylediyse cikmis 1-2 atladigi yada bilmedigi sey yasandi yildiznamede vadesine cok takilmayacaksaniz baktirabilirsiniz sapmalar var bir kacinda. sengul,songul ve dahasi var ama yazmaya degmez cikmamis. uygulamadan baktiran herkese tavsiyem ayni hesapla baktirmayin anonim baktirin veya sorusuz baktirin o zaman kimin iyi kimin kotu oldugunu anliycaksiniz bir elin parmaginida gecmezler zaten. herkese falsiz bi hayat diliyorum

Nezih tuna, aslıhan yılmaz ve deva sizce karşı taraf düşüncede hangisi daha başarılı. Üçü de geçmişte çıktı ama şimdi bir şey sordum üçü de farklı şeyler söyledi.

farah dumduz kartlarin anlamlarini soyleyip geciyor
kaan kahvede ilk fali cok iyi ama tekrar atarsaniz tavsiye vermeye basliyor fal bakmiyor
tuana bence yapay zekadan filan kart anlamlarini okuyor dumduz okuyor cunku his, yorum yok

kahve atmistim vadesi cikti ama cok bos konusuyo. sizin gibi genc kizlar niye evlenmiyo evlensenize evlenmeniz lazim yasiniz gecince napcaksiniz falan filan. abla fala döner misin dedim baskalarina da yapmis
Ben su baktırdım,çok emin konuştu.Net konuştu.Evet aralara canım cicimler katıyor ama sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…