ben Mars Ateş'e baktırdığımda kardeş bilgileri doğru demiştim.Ben soyadımı doğru yazmıyorum o programa, ayrıca sosyal medyam da yok. ha kredi kartından para yüklüyoruz sonuçta, oradan doğru ada ulaşabilir. Ben kardeş isimlerinde doğru harf vermesine çok şaşırmadım, sonuçta benzer isimler konulan bir ülkedeyiz, özellikle bizim yaş grubunda. ama kardeş sayısı, cinsiyetler, medeni durumları bilmesi beni şaşırttı. Bana bazı çocuklardan bahsetmişti, böyle çocuklar varsa etrafında bir hastalık yaşayacaklar, mühim bir şey değil diye. O oldu, yani çocukların sürekli hasta olması da bilmesi zor bir durum değil, okula giden şifa kapıyor belli ki ama çocukların özelliklerini bilmesi ilginçti.Kredi kart isminden bakabiliyorsa çok spesifik bir soyadım var, bu bilgi ile kardeşlerimin sosyal medyasına ulaşmış olabilir anca, çocuklara ait bilgiyi de oradan almış olabilir. Umarım gördüğü gelecek olmaz, hiç istemediğim bir insan tipi gördü çünkü

Ama aile konusunda bilgisi garip gerçekten. Aklımda olmayan şeyleri de senin şöyle bir beklentin, planın var diye anlattı, o nedenle aile ile ilgili başka bir şekilde bilgi mi alıyor da gerisi tutmuyor diye düşündüm ben de. Dediği tahmin edilemeyecek şeyler olursa mutlaka yazarım burada.