- 12 Eylül 2021
- 406
- 548
- 53
bende öyle ama Lunara asla profesyonel davranmıyoray bilmiyorum dizi gibi heycanla takip ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle ama Lunara asla profesyonel davranmıyoray bilmiyorum dizi gibi heycanla takip ediyorum![]()
bende öyle ama Lunara asla profesyonel davranmıyor
Lunara burayı okuyor bence, bir arkadaş bakmayacaksa falları kapatsın yazmıştı, kapamışkizlar telvwde lunaranin duvardaki kim allahaskina??? kadin tum fallari kapamis laf anlatmaya calisiyo fal filan atamiyorum sinir hastasi olucam n
Lunara burayı okuyor bence, bir arkadaş bakmayacaksa falları kapatsın yazmıştı, kapamış![]()
Bu gün 15:00 civarı Çisem Deva katina attım ''Şu anda hayatına devam ediyor; gezerek, kafa dağıtarak'' dedi ve karşı taraf az önce yol storisi paylaştıSenden olgun bir adım bekliyor da dedi ama bunu yapamıyorum
![]()
Bana ilk falda verdiği vade çıkmıştı, sen yazacaksın demişti ben de şiddetle karşı çkıp kadına 1 yıldız vermiştim ama dediğine geldim ve ben yazdım söylediği tarihte de iletişim oldu, o kadar mahçup oldum ki anlatamamcisem anlik iyidir vadesi cok iyidir ama gelecegi foss![]()
Kesinlikle katılıyorum, yönetemiyor fal bakma durumunu. Ekstra başka bir işi var sanırım ama madem fal uygulamasındasın süreci de idare edebilmen gerekir. Peralina 1, Lunara 2 profesyonel olamadılar bi türlü.bende öyle ama Lunara asla profesyonel davranmıyor
Bana ilk falda verdiği vade çıkmıştı, sen yazacaksın demişti ben de şiddetle karşı çkıp kadına 1 yıldız vermiştim ama dediğine geldim ve ben yazdım söylediği tarihte de iletişim oldu, o kadar mahçup oldum ki anlatamamdefalarca özür diledim falan ama tekrar asla bakmadı, bu gün iade sebebine özet geçmişti konuyu bildiği için sağolsun, falcılığını geçtim ama muhteşem bir insan gerçekten. umarım burayı okuyordur, çok üzgünüm ona böyle haksız puan verdiğim için.
Zaten iki taraftan fazlasıyla abartılmış bir durum ama işte tam burada Lunara’nın profesyonel kalması gerekti benceKesinlikle katılıyorum, yönetemiyor fal bakma durumunu. Ekstra başka bir işi var sanırım ama madem fal uygulamasındasın süreci de idare edebilmen gerekir. Peralina 1, Lunara 2 profesyonel olamadılar bi türlü.
Duvarında ki kişi abartmış bu arada, fal bakmak zorunda değiller ama bu kadar da bekletmemeliler çünkü fal atan kişi geriliyor strese giriyor sonuca da yansıyor.
Kesinlikle katılıyorum, yönetemiyor fal bakma durumunu. Ekstra başka bir işi var sanırım ama madem fal uygulamasındasın süreci de idare edebilmen gerekir. Peralina 1, Lunara 2 profesyonel olamadılar bi türlü.
Duvarında ki kişi abartmış bu arada, fal bakmak zorunda değiller ama bu kadar da bekletmemeliler çünkü fal atan kişi geriliyor strese giriyor sonuca da yansıyor.
Ben dün baktirdim idare ederKizlar Arya Cicek nasil? Baktiran var mi? Anda ve vade konusunda iyi mi?
Yok ben kimseye üstüste atmıyorum zaten 1. faldan sonra hemen hemen hepsi otomatiğe bağlıyor, enerji düşüyor. Çisemin dediği olunca tekrar denemiştim ama işte incittiğim için bakmadı..ust uste bakinca pembeye baglar ama vade icin en iyilerdendir. cikmayani da cok ben memnunum
Pera bana da ilk iki falda enerji uymadı dedi iade etti, bi akşam kafam güzelken tekrar ona atmışım bu sefer baktı ama olumsuz konuştuperalinayi deneyemedim detay istedi verdim yeterli bulmadi bakmadisonra gene gonderdim enerji uyusmazligi dedi
ablama olumsuz konustu tam tersi oldu.
lunara ile konusan arkadas evet felaket abartmis iade ettim gene gonderdiniz demis kadin daha ne desin. insan iade edilen fali neden gene gondwrir![]()
Çisem ikinci defa bakmayı nasıl kabul etti acaba? Sanırım orayı kaçırdım ben.Çisem Deva ve Nelifer sürecin başından beri aynı şeyleri söylediler. Nelifer hanımı da çok seviyorum ben, vade olayından ziyade süreç için en mantıklı ve en doğru yönlendirmeyi yapıyor hem hisleriyle hem sezgileriyle.
Bana kıyamayıp falı iade etmeden önce yazılan mesaj bölümüne yazdı.Çisem ikinci defa bakmayı nasıl kabul etti acaba? Sanırım orayı kaçırdım ben.