- 11 Ağustos 2016
- 144
- 243
- 103
çıkmadı bende maalesefBaska cikmadimi dedigi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkmadı bende maalesefBaska cikmadimi dedigi
Gökben ışıkBu kimdi unutum bidaha söylermisin okadar baktirdimki
evet retro var ama bir senedir hicbir etkileşim olmadığı icin yine de sasirticiydimerkür retrosu olduğu için bu ara çoğu geçmişten birinin döneceğini söylüyor ve genelde çıkıyor.
e retro öyle oluyor zaten, geçen venüs retrosunda 15 yıldır konuşmadığım ilkokul aşkım yazdı bana, bir öncekinde de lisedeki sevgilim. onunla da 10 yıldır görüşmemişizdir.evet retro var ama bir senedir hicbir etkileşim olmadığı icin yine de sasirticiydi
bende oldu bak, saçma sapan bir gerekçeyle yazdı bana bugün. Ama bana fal bakan herkes yazcak şu vadede dedi, hiçbirinin vadesi tutmasa da yazmış olması tuttu ama bunu ben çıkmış sayamıyorumevet retro var ama bir senedir hicbir etkileşim olmadığı icin yine de sasirticiydi
Sana kimin fali tutu yani kimler yazicak dedibende oldu bak, saçma sapan bir gerekçeyle yazdı bana bugün. Ama bana fal bakan herkes yazcak şu vadede dedi, hiçbirinin vadesi tutmasa da yazmış olması tuttu ama bunu ben çıkmış sayamıyorum
fama cudi bir demişti herhalde saçma sapan bir şeylerle yoklayacak seni diye
Uzayı sevmedim,psikolojik analizden başka bir şey söylemedi.1300 kredilik olanlardan onerebileceginiz biri var mi uzay i merak ediyordum ama denemeye deger mi baktiran var mi
Teşekkür ederim kalsın o zaman bize gercekleri gorebilip anlatacak birileri lazimUzayı sevmedim,psikolojik analizden başka bir şey söylemedi.
Mihrinur da fazl pembeci geldş
ben beğenmiştim uzayı, genel olarak tutturmuştu bana söylediklerini. Yenilerden derman gürkan da iyi ona da baktırdım çok güzel yorumları sesi tanıdık geliyo binnazdan geldi sanırım binnazdan birsürü iyi yorumcu gelmiş siteye doğa can, bihter kara binnazdaydı1300 kredilik olanlardan onerebileceginiz biri var mi uzay i merak ediyordum ama denemeye deger mi baktiran var mi