Famayla ilgili yorumları gördüm ama rüzgarla ilgili göremedim.gecmis sayfalarda ikisini de cok konustuk. ruzgari zaten begendigim icin ben yazmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Famayla ilgili yorumları gördüm ama rüzgarla ilgili göremedim.gecmis sayfalarda ikisini de cok konustuk. ruzgari zaten begendigim icin ben yazmistim
2000 kredilik Kaan Karadağ’a baktırdım baya memnun kaldım. Lafı uzatmamış burç yorumu karakter falan girmemiş sorduğum sorulara detaylıca cevap vermiş. 12 dakikalık güzel bir faldı1300 kredilik olanlardan onerebileceginiz biri var mi uzay i merak ediyordum ama denemeye deger mi baktiran var mi
2000 kredilik Kaan Karadağ’a baktırdım baya memnun kaldım. Lafı uzatmamış burç yorumu karakter falan girmemiş sorduğum sorulara detaylıca cevap vermiş. 12 dakikalık güzel bir faldı
kaan ilk falda cok iyi. vadesi filan cikmisti. 2nci falda ilkine bagli gidip herseyi mahvediyor
Isde onu bulmak cok zor sekerimSelam arkadaslar
Anlık düşünce değilde dediği kesinlikle çıkan ya da vadeleri şaşmayan biri var mı? Çok ihtiyacim var ozellikle son 2 aydir deli gibi fal baktiruyorym
Mayra oz iyiydi beğendimMayra Öz veya Börte Talu baktıran var mı?
Biz de onu arıyoruz :)))Isde onu bulmak cok zor sekerim
ne atmistin canim, kahve mi
Çisem tabikicisem mi daha ciddiye alinasi ruya gunes mi
Çisem tabiki
rüya güneş pembenin pembesi 2 yıl önce baktırmışım imkansız kişiyle evlendirmişti beni o zaman bile inanmamıştım
Gökben Işık hiç beğenmedim. Öyle de olabilir böyle de demiş zaten iki ihtimal var yani. Net bir fal değildi nereye çeksen oraya gidiyor
Bana uzun zamandır temmuz ağustos vadesi veriyorlardı (mart ayından beri ) temmuzda beklediğim gelişme olmadı maalesef.Kızlar baktırdığınız 5-6 falcı aynı vadeyi verdi mi hiç? Ve çıktı mı gerçekten? Heveslenmek istemiyorum ama hepsi önümüzdeki 1-1.5 ayı veriyor vade olarak
Anladım. Birkaç kişi aynı şeyi söyleyince ister istemez umutlanıyor insan. İnşallah ağustosta güzel gelişmeler olur da müjdeyi buraya yazarsınnnBana uzun zamandır temmuz ağustos vadesi veriyorlardı (mart ayından beri ) temmuzda beklediğim gelişme olmadı maalesef.