Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar selam, fal sepetinde iki yorumcu dikkatimi çekti ve sizlere sormak isterim. Asrın vuslat ve Rezzan atasoya baktıran var mı? Biri indirimde biri ise yeni ama hep sıra var. Baktırıp da memnun kalan ya da nasıldı diye sorabileceğim biri var mı😊
asrın vuslat a baktırmak istedim ama enerji uyuşmazlığı diyerek iptal etmişti.

1300 kredilik olanlardan onerebileceginiz biri var mi uzay i merak ediyordum ama denemeye deger mi baktiran var mi
2000 kredilik Kaan Karadağ’a baktırdım baya memnun kaldım. Lafı uzatmamış burç yorumu karakter falan girmemiş sorduğum sorulara detaylıca cevap vermiş. 12 dakikalık güzel bir faldı

2000 kredilik Kaan Karadağ’a baktırdım baya memnun kaldım. Lafı uzatmamış burç yorumu karakter falan girmemiş sorduğum sorulara detaylıca cevap vermiş. 12 dakikalık güzel bir faldı

kaan ilk falda cok iyi. vadesi filan cikmisti. 2nci falda ilkine bagli gidip herseyi mahvediyor

Selam arkadaslar
Anlık düşünce değilde dediği kesinlikle çıkan ya da vadeleri şaşmayan biri var mı? Çok ihtiyacim var ozellikle son 2 aydir deli gibi fal baktiruyorym

Kızlar baktırdığınız 5-6 falcı aynı vadeyi verdi mi hiç? Ve çıktı mı gerçekten? Heveslenmek istemiyorum ama hepsi önümüzdeki 1-1.5 ayı veriyor vade olarak

Back
X