Fal Sepeti Deneyimleri

Bana bir önceki falında 2 li vadeler 2 12 22 şeklinde netleşme demişti en son falında ise işle ilgili sıkıntılarından dolayı bu ay netleşme olmayacak dedi.

Ya yorunlarda kac bin kisi mesela cikdi etti oldu diyolar onlara cidden sormak isterdim gercekden cikiyomu yoksa öylesinemi yaziyomar anlamiyorum cok merak ediyorum

Ya yorunlarda kac bin kisi mesela cikdi etti oldu diyolar onlara cidden sormak isterdim gercekden cikiyomu yoksa öylesinemi yaziyomar anlamiyorum cok merak ediyorum

cok baktirmadigim zamanlar fallar daha rahat cikiyo ama iletisim olucak dediklerinde olursa cikmis saymiyorum. iletisim seklini,sureci bilirlerse yada spesifik olay bilirlerse cikti diyorum.senin fallar mesela imkani yok cikmaz cunku surekli herkese baktiriyosun

cok baktirmadigim zamanlar fallar daha rahat cikiyo ama iletisim olucak dediklerinde olursa cikmis saymiyorum. iletisim seklini,sureci bilirlerse yada spesifik olay bilirlerse cikti diyorum.senin fallar mesela imkani yok cikmaz cunku surekli herkese baktiriyosun
Gercekdenmi?? Sen nezamandir baktiriyorsun ben ocak 2024 den beri baktiriyorum cok sık hemde belki 80-100 kere baktirmisimdir vade dolmdan mesela tekrar baktiriyorum bazen düsünüyorum acaba gercekden ondanmi olmuyo diye ama kendimide turamiyorum napicam bilmiyorum ya cok kötü kac kere sildim fal sepetini sorna gene yeni acdim 4 kere

Gercekdenmi?? Sen nezamandir baktiriyorsun ben ocak 2024 den beri baktiriyorum cok sık hemde belki 80-100 kere baktirmisimdir vade dolmdan mesela tekrar baktiriyorum bazen düsünüyorum acaba gercekden ondanmi olmuyo diye ama kendimide turamiyorum napicam bilmiyorum ya cok kötü kac kere sildim fal sepetini sorna gene yeni acdim 4 kere

100 kere baktirmak cok kotu bence durman lazim sana hepimiz dedik

Eski yorumlarını açıp dinlesen yeni baktırmak yerine? Zaten ilk yorumladığında bir heves dinliyoruz sonra unutuluyor farklı farklı falcılara baktırmak yerine eski baktırdıklarına sar bence vadesi patlayanları farkedince hevesi de kaçıyor insanın aptal gibi hissediyorsun

Eski yorumlarını açıp dinlesen yeni baktırmak yerine? Zaten ilk yorumladığında bir heves dinliyoruz sonra unutuluyor farklı farklı falcılara baktırmak yerine eski baktırdıklarına sar bence vadesi patlayanları farkedince hevesi de kaçıyor insanın aptal gibi hissediyorsun
Sun öyleyim saten yere cakilmis gibiyim tam olcak gibiydi simdi gene bitti

İnegölde bi kadın bakıyor fal. Benim kuzenime bakmış ama öyle parayla vs değil komşusu zaten kadın fal bakayım demiş. Aklında hiç çocuk yokken hamile kalacağını erkek çocuğu olacağını demiş. Süreç öyle de ilerliyor erkek bebeği olacak :) yine böyle bi kaç birşey var dediğinin olduğu ama oğlu kızıyormuş fal bakmıyor. En son gittiğimde oğlu beni evden kovdu. Kadınında bana dediği şey fal parayla bakılmaz parayla bakılan fallar şaşırtır onlar tarafından yada yalandır dedi

Kesinlikle reklam değil, ki olsa da olur aslında neyse..

Benim 6-7 yıldır horary sorusu baktirdigim ve her dediğini yaşadığım bir astroloğum var, adı Gül Fidan. Önerdiğim kişiler de aynı şekilde.

Ben bundan sonra onunla devam, araya saçma sapan falcilar soktum boşu boşuna enerjim param gitti. Ama Demet8888 tanıdığım için gerçekten şanslı hissediyorum falcilar arasında onu hariç tutayım :)

Back
X