- 6 Şubat 2024
- 657
- 304
- 23
- 40
Ay olamaz banada hatta tarihleri kaydetim 8 10 19 28Ağustos 1, 10, 19, 28![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay olamaz banada hatta tarihleri kaydetim 8 10 19 28Ağustos 1, 10, 19, 28![]()
Ya yorunlarda kac bin kisi mesela cikdi etti oldu diyolar onlara cidden sormak isterdim gercekden cikiyomu yoksa öylesinemi yaziyomar anlamiyorum cok merak ediyorum
Gercekdenmi?? Sen nezamandir baktiriyorsun ben ocak 2024 den beri baktiriyorum cok sık hemde belki 80-100 kere baktirmisimdir vade dolmdan mesela tekrar baktiriyorum bazen düsünüyorum acaba gercekden ondanmi olmuyo diye ama kendimide turamiyorum napicam bilmiyorum ya cok kötü kac kere sildim fal sepetini sorna gene yeni acdim 4 kerecok baktirmadigim zamanlar fallar daha rahat cikiyo ama iletisim olucak dediklerinde olursa cikmis saymiyorum. iletisim seklini,sureci bilirlerse yada spesifik olay bilirlerse cikti diyorum.senin fallar mesela imkani yok cikmaz cunku surekli herkese baktiriyosun
Gercekdenmi?? Sen nezamandir baktiriyorsun ben ocak 2024 den beri baktiriyorum cok sık hemde belki 80-100 kere baktirmisimdir vade dolmdan mesela tekrar baktiriyorum bazen düsünüyorum acaba gercekden ondanmi olmuyo diye ama kendimide turamiyorum napicam bilmiyorum ya cok kötü kac kere sildim fal sepetini sorna gene yeni acdim 4 kere
Eski yorumlarını açıp dinlesen yeni baktırmak yerine? Zaten ilk yorumladığında bir heves dinliyoruz sonra unutuluyor farklı farklı falcılara baktırmak yerine eski baktırdıklarına sar bence vadesi patlayanları farkedince hevesi de kaçıyor insanın aptal gibi hissediyorsunGercekdenmi?? Sen nezamandir baktiriyorsun ben ocak 2024 den beri baktiriyorum cok sık hemde belki 80-100 kere baktirmisimdir vade dolmdan mesela tekrar baktiriyorum bazen düsünüyorum acaba gercekden ondanmi olmuyo diye ama kendimide turamiyorum napicam bilmiyorum ya cok kötü kac kere sildim fal sepetini sorna gene yeni acdim 4 kere
Sun öyleyim saten yere cakilmis gibiyim tam olcak gibiydi simdi gene bittiEski yorumlarını açıp dinlesen yeni baktırmak yerine? Zaten ilk yorumladığında bir heves dinliyoruz sonra unutuluyor farklı farklı falcılara baktırmak yerine eski baktırdıklarına sar bence vadesi patlayanları farkedince hevesi de kaçıyor insanın aptal gibi hissediyorsun
Vadeleri tutmuyo onun ,bn efsundayum hiç vadesi değişmedi kadınınKızlar çisemin vadesi bende patladı haberiniz olsun. Dediğin olayında tam tersi oldu
Banada aynı tarihleri verdi. Şaka gibi kadın hepimize aynı vadeleri demiş :)Ağustos 1, 10, 19, 28![]()
Aslinda ben daha öncede baktirmisdim cizeme 4-5 ayda bana cikmadi hic biseyi tekrar neden baktirdiysamBanada aynı tarihleri verdi. Şaka gibi kadın hepimize aynı vadeleri demiş :)
Bırak ya isterse bedava olsun, içim soğudu tiksindim hepsinden.Yüzde 50 indirim varmis kahve fallarina![]()