Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vadeleri yazarken farkettim mine ay hepsinden farkli son cizmis.deneyen olmus muydu
zulal ve alaca fal sepetinde miarkadasima zulal ve alaca vadesiyle cikti nadide ucundan kiyisindan cikmis. gozdenur ve nesibe patlamis telwede cikanlari o basliga yazicam
zulal ve alaca fal sepetinde mi
Cok kötüydü iade aldim diyosun ama cikdi diyosun anlamadim tam ben gene biseevet. zulali hatirlamiyorum alaca cok kotuydu iade almistim. diger yorumlara da bakmali
Cok kötüydü iade aldim diyosun ama cikdi diyosun anlamadim tam ben gene bise![]()
Ha pardon arkadasima yazmisin simdi tekrar okuyunca gördüm senin arkadasina masallah hep cikiyo galiba bi bizemi cikmiyo bunlar zülal banada cok güzel seyler söylemisdi mayis ayinda ama fossen kimseyi anlamiyosun zaten. Ben iade almistim ama arkadasima dun aksam cikti
Ha pardon arkadasima yazmisin simdi tekrar okuyunca gördüm senin arkadasina masallah hep cikiyo galiba bi bizemi cikmiyo bunlar zülal banada cok güzel seyler söylemisdi mayis ayinda ama fos
Kızlar Uzay ChatGPT kullanıyoraaay bide bi yerden okuduğu okadar belli ki
Evet ben geçen chat’e fincanımın resimini attım. Az önce de eskiden Uzay’a attığım falı dinledim.gokoglu mu![]()
Evet ben geçen chat’e fincanımın resimini attım. Az önce de eskiden Uzay’a attığım falı dinledim.
Birebir aynı şeyleri söylemiş ya şaka gibi5000 kredime acıyorum şu an
Bence sen bidahakine chatgpt’i denesasirdim. bana vadesi bahsettigi kavga konusu filan hepsi cikmisti