• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

karşı tar

karşı tarafı, sebepleri ve süreci çok iyi bildi buna bir şey diyemem ama fal buna rağmen karmakarışık kadın neyi neden nasıl söyledi, ne olacak ihtimaller nedir o bile karışık. 4 tane farklı vade var :D bu güne kadar baktırdığım en pişman olduğum fal. Tamam benim hislerimi söyledi ama başta söylediğiyle falın ortasında çelişiyor sonuna doğru başta söylemesi gerekeni söylüyor falan. olumlu diyemiyorum olumsuz diyemiyorum kötü diyemiyorum iyi diyemiyorum bu nasıl bir şey ya lanet olsun!?
Yaaa dinlemedin su garib kardesini sana dedim
Fos diye ama sakalimiz yoki sözümüz gecsin 😆

Banada 20 dakikaya yakim gecmis an iyi ama onlari napayim
Gelecekde toz pembeydi ah ah kara duman oldu pembe fallar
Bende pembe falan da değil. iletişim var ama neden var orası da karışık ne olacağı daha da karışık ki sonuç da yok zaten. Zar zor toparladığım enerjimi de mahvetti başka bir şey yok.

karşı tar

karşı tarafı, sebepleri ve süreci çok iyi bildi buna bir şey diyemem ama fal buna rağmen karmakarışık kadın neyi neden nasıl söyledi, ne olacak ihtimaller nedir o bile karışık. 4 tane farklı vade var :D bu güne kadar baktırdığım en pişman olduğum fal. Tamam benim hislerimi söyledi ama başta söylediğiyle falın ortasında çelişiyor sonuna doğru başta söylemesi gerekeni söylüyor falan. olumlu diyemiyorum olumsuz diyemiyorum kötü diyemiyorum iyi diyemiyorum bu nasıl bir şey ya lanet olsun!?
Herkese iletişim olacak diyor sanırım herkese 20 dk bakmis bana 10 dk bakmisti olumsuz yorum yapınca iaede etti birde beni değil onu çok acı çektirmesin gibi anlatti :)

Bende pembe falan da değil. iletişim var ama neden var orası da karışık ne olacağı daha da karışık ki sonuç da yok zaten. Zar zor toparladığım enerjimi de mahvetti başka bir şey yok.
Bende de ole iletişim olacakmış ama dönme adına değil niye kursun iletişim o zaman .herkese bu tarz konuşuyor sanirim

Bende de ole iletişim olacakmış ama dönme adına değil niye kursun iletişim o zaman .herkese bu tarz konuşuyor sanirim
O kadar sıranın sebebi bu mu yani? kısa vadesi çıkıyormuş da kadın 4 ayrı vade vermiş hangisi çıkacak? saçma sapan iş.

Bu arada iş arkadaşım Sümeyra yanmaz dan çok memnun kalmış ona karışık gelmemiş, ki onun durum yani kişisel durumu zaten karışık ama güzel bakmış.

Back
X