Nikonun nasıl bir mod emici olduğunu yazmak için üye oldum. Bundan 3 sene önce annem fal baktırmaya gitti. Babam şeker hastası,fakat sağlığı yerinde çok şükür. 2 kardeşiz ben ve abim var sadece. Anneme o kadar kötü şeyler söylemişki sırf bunları duyun gitmeyin diye yazıyorum. Seninkinin sizden ayrı 1 tane çocuğu daha var,bu adam çok kötü bir adam hayatında yaptıklarının bedelini ödeyecek ayağı kesilecek,sen tansiyon hastasısın beyin kanaması geçireceksin fakat atlatacaksın bir böbreğin alınacak,kızına görücü gelecek ama seninki asla istemiyor,evlenecek ve uzağa gidecek eskisi gibi olmayacaksınız görüşemeyeceksiniz. Oğlan yanlış işler yapacak,devletle sorunları olacak ve çok borcu olacak oğlana dikkat et. Bu tarz cümleleri kullandı annemin 4 ay siniri bozuk gezdi kadının psikolojisi altüst oldu. Allaha çok şükürki hiçbir dediği çıkmadı. Ben bu tiplerin karşısındaki insanın mutlu oluşundan rahatsız olup hastalıklı senaryolar kurarak bundan beslendiğini fark ettim. Annem hep güleryüzlü neşeli bir kadınken o faldan nasık etkilendiyse her fal konusu açıldığında kadın bi tuhaf oluyor arkadaşlar bu durum bizi çok etkiledi,rica ediyorum gitmeyin. Herkese böylemi bilemeyiz ama genel olarak kötülükten beslenen bir insan olduğu aşikar..