• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ya bu horary de mi enerji meselesi acaba. Siz böyle diyince ben de kendisinden randevu alıp baktırdım ama çok alakasız şeyler söyledi. Ağzımdan laf almaya çalışıp kendince yorumlamaya çalıştı falan. Saçmaladı ama acaba mı diye şüpheye düştüm, exle ortak tanıdıkla iletişime geçtim hatta ve içim rahatladı. Çok bol keseden sallıyor bence, benimle uyuşmadı yani çok üzüldüm verdiğim paraya
Bana söyledikleri doğru gibiydi ama dedikleri olmadi. Fallara artik inanmadigim icin sansimi astrolojiden yana kullanmak istemiştim bu kez:)
Bir üye demişti, hislerinize güvenin diye. Her şey içimizde saklı, gözlerimizin önünde aslında da dayanamayabiliyoruz.

Bana söyledikleri doğru gibiydi ama dedikleri olmadi. Fallara artik inanmadigim icin sansimi astrolojiden yana kullanmak istemiştim bu kez:)
Bir üye demişti, hislerinize güvenin diye. Her şey içimizde saklı, gözlerimizin önünde aslında da dayanamayabiliyoruz.
maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor.

Kızlar bugün birşey ararken fark ettim fal sepeti yorumcularının kullandıkları uygulama buymuş yani bu uygulama üzerinden eski fallarimizi görebiliyorlar 😄
Bütün fal sitelerinin falcı girişi başka yerden yapılıyor ki zaten. Yazılımla ilgili bu, falcı ve müşteri panelleri aynı yazılımda olamıyor.

Eski falları görsünler diye değil gerçi böyle olmasa da görürlerdi kendilerine daha önce atılan falları. Falcı panelinde bu bilgiler bulunmak zorunda yani kime, ne zaman, nasıl bakmış, ne puan yorum almış vb.

Bütün fal sitelerinin falcı girişi başka yerden yapılıyor ki zaten. Yazılımla ilgili bu, falcı ve müşteri panelleri aynı yazılımda olamıyor.

Eski falları görsünler diye değil gerçi böyle olmasa da görürlerdi kendilerine daha önce atılan falları. Falcı panelinde bu bilgiler bulunmak zorunda yani kime, ne zaman, nasıl bakmış, ne puan yorum almış vb.
Ben herkese bir kere baktirdim

Ben herkese bir kere baktirdim
Diğer falcılar göremez, falcı sözleşmesi ve kullanıcı sözleşmeleri ayrı şeyler ve falcılar arası iletişim, falları görme vb. söz konusu değil. Bazı arkadaşlar burada çeşitli iddia ve tahminlerde bulunuyor ama öyle değil.

Bu arada 2.ye baktıracak kadar memnun kaldığın kimse olmadı mı gerçekten ya? :)

baktirilmamasi gereken 2 yada 3 kisi yazmistim onlara ekleme yapayim cicek acar ve turkan soyturk. turkan arkadasima hic bilememis iade isteyince bye byee! yazmis😂 bana da cok kotuydu iade isteyince iade etmicem byee yazmisti. cicek acar da bekar arkadasima kocan diyerek yorum yapmis itiraz edince ben ne gorursem o demis:D falda diger soyledikleri daha feci. bilememek ayri uslup ayri

Diğer falcılar göremez, falcı sözleşmesi ve kullanıcı sözleşmeleri ayrı şeyler ve falcılar arası iletişim, falları görme vb. söz konusu değil. Bazı arkadaşlar burada çeşitli iddia ve tahminlerde bulunuyor ama öyle değil.

Bu arada 2.ye baktıracak kadar memnun kaldığın kimse olmadı mı gerçekten ya? :)
Fulya bi ufak bise bilmisdi ondan tekrar baktirdim ikinciye ama parama ve umutlarima yazik ettim tam tersi oldu 7.8 kadar barisirsiniz dedi 1.8 tamamen ayrildik

Back
X