• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ben yazmıştım çıktığını benden sonra baktırdın ama gelipte burda öve öve anlatmadım canım :) anladığın herşeyi başka taraflarından anlıyosun insanları bence darlama. Dediği şeylerde çıktı bana sana çıkmadı diye kötü mü yani ? Günde kaç kişiye fal baktırıyosun enerjin elbette ötelenir biraz vade beklersin çıkıp çıkmayacağını beklersin
Kesinlikle katılıyorum bana da ne dediyse çıktı.Mesela şöyle 4 gün yada 4 ünde arayacak dedi 4 ekim de yazdı asla beklemiyordum bu arada.
Sonra iş ile ilgili birşey oldu onu sordum o konuda dediği tarih 8 gün geçti oldu sonuçta bu kadında herşeyi her dediği gün olcak değil ama bu zaman a kadar baktırdığım falcılardan en çok bilen ve lafı dolandırmadan konuşan bu kadar detay bilen olmamıştı.

Bu arada ben de astroda baktırmadığım az kişi kalmıştır hepsini denedim hemen hemen.Ama umay en favorim kesinlkle zaten şuan tek onu arıyorum.Birde dorean ı beğenmiştim ben oda dürüst cevaplar vermişti olmayacak bişeydi o dönem umay çok net olarak hayatında başka biri var bu adamın dedi herkes döncek sana diyordu birde dorean demişti bunu.

Back