Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duygu deniz herkeze pembe fal gonderiyordu yakın vade verip suan fiyatıda çok yüksek ve doluyor merak ediyorum baktiranlara cikiyormu kaç kere denedim çok pembeydi ve çıkmadı.
Duygu deniz herkeze pembe fal gonderiyordu yakın vade verip suan fiyatıda çok yüksek ve doluyor merak ediyorum baktiranlara cikiyormu kaç kere denedim çok pembeydi ve çıkmadı.
Bana kendiyle celismisti falin basinda ayri sonunda ayri konusmustu iade almistim. gecenlerde kardesim baktirdi bahsettigi is durumu cikicak gibi. saglik konusu da hemen ertesi gun cikmisti.asil konu belirsiz
İş odaklı baktırmak istiyorum , yakın geleck beklentiler ne olur vs kime gideyim uzun süredir ilk kez online baktırıcam fiyatı cok yüksek olmayann kime gideyim tavsiyeniz nedir?