• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Lütfen yine başlamayalım😄

Yapay zeka olduğunu anlayanlar tekrar baktırmıyordur, baktıranlar anlamayanlar bence. Benim çevremde Yapay zeka bilmeyen, bilse de kullanmayan çok fazla insan var mesela.
Ahhaah ama cok gicigim cunku cidden hic bir fal tam anlamıyla cikmadi hele boyle yapay zekadan cümleler de gorunce iyice gicik oldum hepsine verdigim paralara acidim 🤷‍♀️ neyse artik fal baktiracak bir seyim kalmadi i am clean 😁

Ahhaah ama cok gicigim cunku cidden hic bir fal tam anlamıyla cikmadi hele boyle yapay zekadan cümleler de gorunce iyice gicik oldum hepsine verdigim paralara acidim 🤷‍♀️ neyse artik fal baktiracak bir seyim kalmadi i am clean 😁
Hiç bir fal tam anlamıyla çıkmaz :)

Hepimizin ilk zamanlarımız gibi düşün, insanlarda farkına varıp sınır koyacaktır kendilerine, koymasalar da bize ne yani..

Fal atmak+ek soru 1 kişi için 2 kişi olarak görünüyor falcı profillerinde.
Yani 5 kişinin 3ü ek soru bekliyor muhtemelen. Ek sorular fal sırası bekleyen gibi görünmese 5 yerine 2 görecektik.

hayir tek gorunuyor destekten biliyorum. fal sonrasi siradan dusuyosun soru yazinca gene bi kisi oluyor.

Hiç bir fal tam anlamıyla çıkmaz :)

Hepimizin ilk zamanlarımız gibi düşün, insanlarda farkına varıp sınır koyacaktır kendilerine, koymasalar da bize ne
Sen surekli baktiriyorsun galiba falcilarin kazancini bile biliyorsun bence sen tarot öğren bize de bakarsin kendini geliştirir acemligini bizde at sonra iyi bir tarotcu ol 😁

Sen surekli baktiriyorsun galiba falcilarin kazancini bile biliyorsun bence sen tarot öğren bize de bakarsin kendini geliştirir acemligini bizde at sonra iyi bir tarotcu ol 😁
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama kardeşim madem fal sepeti uygulamasından bu kadar nefret ediyorsun, bu başlıkta ne işin var? Takıntılı eski sevgili gibi yazıp, bir de diğer üyeleri itham ediyorsun saçma sapan şeylerle. İnsanların bin bir türlü derdi var bir de seninle mi uğraşsın.

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama kardeşim madem fal sepeti uygulamasından bu kadar nefret ediyorsun, bu başlıkta ne işin var? Takıntılı eski sevgili gibi yazıp, bir de diğer üyeleri itham ediyorsun saçma sapan şeylerle. İnsanların bin bir türlü derdi var bir de seninle mi uğraşsın.
Ben de sırf üşendiğimden yazmıyordum ağzına sağlık iyi yazdın 😀

Ben çevreme ve içimden gelen kişilere keyfimden fal bakıyorum zaten. Ek iş olarak yazılımciyim web tasarım ve web siteleri konusunda teknik bilgilerim var, online fal sistemi konusu da dahil.

Ancak hayatta en sevdiklerim üzerine yemin ederim ki hiçbir sitede online fal bakmiyorum. Hiçbir online fal sitesiyle ilgim alakam yok.

Bunu da saçma sapan ithamlarina inananların çıkacağını bildiğim için ilk ve son kez belirtmek istedim.

Beğenmediğin yerde bulunmamak gibi bir seçeneğin var ya uygula ya da beni rahat bırak!

Ben çevreme ve içimden gelen kişilere keyfimden fal bakıyorum zaten. Ek iş olarak yazılımciyim web tasarım ve web siteleri konusunda teknik bilgilerim var, online fal sistemi konusu da dahil.

Ancak hayatta en sevdiklerim üzerine yemin ederim ki hiçbir sitede online fal bakmiyorum. Hiçbir online fal sitesiyle ilgim alakam yok.

Bunu da saçma sapan ithamlarina inananların çıkacağını bildiğim için ilk ve son kez belirtmek istedim.

Beğenmediğin yerde bulunmamak gibi bir seçeneğin var ya uygula ya da beni rahat bırak!

kimsenin ustune yemin etmene gerek yok burda herkes birbirini biliyor kafaya takma

Herkese selamlar🤗🤗
Temmuz'dan beri kimseye fal baktırmadim genel bir kahve falı baktırmak istiyorm, bugün indirimde olan yorumculardan kimi önerirsiniz?

Ne dedigini anlamadim benim seninle ne işim var ki seni unutmuştum bile ben sen yorum yaptin 😁 neden zorunuza gidiyor pek anlamıyorum acikcasi neden saldiriya geciyorsunuz bana boyle bir sey soylesen aynen cok mantikli der güler gecerim. Tarotta daha cok para var bence derim ki oyle de boşuna tartisma cnm keyfine bak

Sen neden uzerine aliniyorsun cnm seninle ne alakası var ben cok eminim fal sepetindekiler buradalar sizi uyandirmaya calistim ister baktirin ister baktirmayin konu kapandi sonra ama arkadaşlar tekrar actilar seninle alakali bir problem yok ki bosuna karşima. Fal sepetinden nefret ediyorum demedim ben ayrica takintili gibi siz surekli benim tezlerimi çürütmeye calisiyorsunuz takintili olan biraz siz gibisiniz 🤷🏿‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Beğenmediğin yerde bulunmamak gibi bir seçeneğin var ya uygula ya da beni
Bana da fal bakabilir misin lutfen 🙏 ayrica online platformda olsan ne olur benim kizdigim uygulamanin sürekli pozitif pembe yorumlar yapip insanlardan haksiz kazanc saglamalari ama konuyu kapattik tekrar acmayalim. Ciddiyim bana da fal bakar misin tarot mu bakiyorsun

Bana da fal bakabilir misin lutfen 🙏 ayrica online platformda olsan ne olur benim kizdigim uygulamanin sürekli pozitif pembe yorumlar yapip insanlardan haksiz kazanc saglamalari ama konuyu kapattik tekrar acmayalim. Ciddiyim bana da fal bakar misin tarot mu bakiyorsun
Açılan tek saçma konu senin hem buraya gelip hem de fal sepetini kötülemen.

Burası fal sepeti başlığı olduğu için fal baktiran deneyimini yazıyor doğal olarak hani fal başlığı ya burası zaten? Anlıyor musun? Fal Sepeti başlığında fal Sepeti falcilarini yorumluyor insanlar anladın mı? Olması gereken bu yani.

Asıl tuhaflık ve saçmalık senin bunu anormal görerek fal sepeti başlığında fal baktırıp nasıl bulduğunu yazanları itham etmek.

Bu başlığın amacı bu. Anlıyor musun? Anladın mı beni?

Ya sen git burdan artık.

Sen neden uzerine aliniyorsun cnm seninle ne alakası var ben cok eminim fal sepetindekiler buradalar sizi uyandirmaya calistim ister baktirin ister baktirmayin konu kapandi sonra ama arkadaşlar tekrar actilar seninle alakali bir problem yok ki bosuna karşima. Fal sepetinden nefret ediyorum demedim ben ayrica takintili gibi siz surekli benim tezlerimi çürütmeye calisiyorsunuz takintili olan biraz siz gibisiniz 🤷🏿‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Sen bizi uyandırmasan biz hepimiz gerizekalı olduğumuz için anlamayacaktık neyin ne olduğunu çok sağol. İnsanlar burada ne anlatıyor sen hala ne diyorsun.

Açılan tek saçma konu senin hem buraya gelip hem de fal sepetini kötülemen.

Burası fal sepeti başlığı olduğu için fal baktiran deneyimini yazıyor doğal olarak hani fal başlığı ya burası zaten? Anlıyor musun? Fal Sepeti başlığında fal Sepeti falcilarini yorumluyor insanlar anladın mı? Olması gereken bu yani.

Asıl tuhaflık ve saçmalık senin bunu anormal görerek fal sepeti başlığında fal baktırıp nasıl bulduğunu yazanları itham etmek.

Bu başlığın amacı bu. Anlıyor musun? Anladın mı beni?

Ya sen git burdan artık.
Tamam bende kendi deneyimimi paylastim zaten sen uzerine alindin ben kimseyi itham etmedim siz inatla savununca bende öyle mi acaba diye düşündüm hala uzatiyorsun. Nerede nasil duracağımi da kimseye soracak degilim sen kimsin kimi nereden kovuyorsun anlamadim. Bana cevap yazma artik. Benim fal sepeti deneyimim olumsuz burasi da fal sepeti deneyimi paylaşma forumu bende paylaştim artik yorucu olmaya basliyorsun keyfine bak ya takilma.

neye karışıp neye yorum yapacağım senin haddine değil, ben karar veririm ona. bunca insan seni eleştiriyorsa kendine bakacaksın asıl.

Back
X