• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

merhabalar son yazdigimdan beri epey olay oldu.
malesef dediklerini yasadiklarim ve hala online platformlarda olanlari yazicam:

Falever Nil Deniz: Bu astrocenterda doga can diye diye arandigim :) ben cok cok seviyorum kendisini daha once de bahsetmistim. ozellikle karsi taraf dusuncesi vs icin biz super uyumlandik. 1 yili devirmisizdir kendisiyle.
Astrocenter Alya: Bana dediklerininden ozellikle kotu olanlar cikmis oldu malesef, hem ask hem is konusunda dediklerinden yasadigim baya olmustur son 2 sene icinde. sitedeki yorumlarina bakip karar verirsiniz
Falsepeti Sumeyra: Burda gormustum kendisini ilk, canli falda daha iyi anlasiyorum oyle gidiyorum artik.
Falsepeti Peri Melek: Yine burada gormustum saatlerini denk getiremiyorum ama dediklerini yasamis oldum.

en az 50 kisiye baktirmisimdir bu arada. daha once yazdiklarimdan 4-5 kisi online platformlardan cekildi. kalanlara da gitmiyorum artik ustteki isimler haric. ozellikle bi kac kere gidince bence sizin olumsuza da okey oldugunuzu anlayinca daha rahat paylasiyolar gorduklerini. benim deneyimim boyle oldu en azindan.

NEVİN GÜL ; KARMA TİİLKİ ; AHU YILDIZ,EDA DENİZER BAKTIRDIM HEPSİ YAKIN VADEYİ VERDİ
PERİ MELEK NASIL ARKADAŞLAR ?

NEVİN GÜL ; KARMA TİİLKİ ; AHU YILDIZ,EDA DENİZER BAKTIRDIM HEPSİ YAKIN VADEYİ VERDİ
PERİ MELEK NASIL ARKADAŞLAR ?

peri pembeciiiii. nevinin fal yorumlamayla alakasi yok herkese dualar ritueller sallar durur. eda pembeciiiii, duygu deniz gibi oyalar durur. karma iclerinde iyi olan ama o da gunune moduna gore

peri pembeciiiii. nevinin fal yorumlamayla alakasi yok herkese dualar ritueller sallar durur. eda pembeciiiii, duygu deniz gibi oyalar durur. karma iclerinde iyi olan ama o da gunune moduna gore
peri bende pembeci degilmis ya, canli chatten konusmustuk baktim simdi yine. anlik durum konusmusuz cok da ic acici konusmamis

peri bende pembeci degilmis ya, canli chatten konusmustuk baktim simdi yine. anlik durum konusmusuz cok da ic acici konusmamis

arkadaslarimdan olumsuz konustugu yok iclerinde durumu cok olumsuz olanlar var bende pespembeydi dediklerinin alakasi yoktu soru kisminda belirtince de sorunuza bakamayacagim isim cikti demisti😂

arkadaslarimdan olumsuz konustugu yok iclerinde durumu cok olumsuz olanlar var bende pespembeydi dediklerinin alakasi yoktu soru kisminda belirtince de sorunuza bakamayacagim isim cikti demisti😂
artik benim durum nasi kotuyse ahhaha bu arada benim kendi adima fark ettigim bi sey normal fal atinca hakikaten hemen hepsi daha olumlu konusuyo, belki canlida benim tepkilerimden sekil aliyodur soyledikleri

artik benim durum nasi kotuyse ahhaha bu arada benim kendi adima fark ettigim bi sey normal fal atinca hakikaten hemen hepsi daha olumlu konusuyo, belki canlida benim tepkilerimden sekil aliyodur soyledikleri
Aaa Cok mantikli Aslinda artik hep mi canli baktirsak ya

Ne zaman canli baktirsam hep agzimdan laf almaya calisiyorlar
Peki ilk önce genel bakım deseniz hiç konuyu açmasanız. Sadece dinleseniz sonra soru sorsanız belki verim alırsınız. Ben konuşarak faldan daha çok verim alıyorum

Peki ilk önce genel bakım deseniz hiç konuyu açmasanız. Sadece dinleseniz sonra soru sorsanız belki verim alırsınız. Ben konuşarak faldan daha çok verim alıyorum
Ben hep öyle yaparim ilk basta karsi tarafi dinlerim alakasiz seyler söylerler ben de artik dayanamayip öyle olmadigini söylemek zorunda kaliyorum sonra hayir ama ben öyle görüyorum falan diyorlar sacmaliyorlar bilmiyorum bana göre degil. Ya da cok uyaniklar ve direkt agizdan laf almaya calisiyorlar

Ben hep öyle yaparim ilk basta karsi tarafi dinlerim alakasiz seyler söylerler ben de artik dayanamayip öyle olmadigini söylemek zorunda kaliyorum sonra hayir ama ben öyle görüyorum falan diyorlar sacmaliyorlar bilmiyorum bana göre degil. Ya da cok uyaniklar ve direkt agizdan laf almaya calisiyorlar
Telefonu kapatabilir siniz. Bilinki enerji uymamıştır ve auranızı okuyamıyodur karşı taraf

Canlı falda bende Sümeyrada aynlsl oldu, super bi fal baktl, söyledikleri de oldu, sonra tekrardan tarota gittim 2 kez, falın benimle hiç alakasl yoktu

Back
X