- 17 Haziran 2025
- 15
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi asya derin
-
Sirket istifa mi etti ahshdhSevgilimin hakkında şüphelerim vardı ve şimdiye kadar o kadar çok fal baktırdım ki ama nefes abla Lina abla ronay abla kadar iyi falcı görmedim , şimdiye kadar o kadar yere boş yere para vermişim güneş.falcafe de nefes ablaya Lina ablaya ronay ablaya mutlaka baktırın kızlar , işden ayrılacaksın dedi ki çok severek çalışıyorum şirket istifa etti ve 1 ay içinde 3 teklif gelecek dedi ben hala şoktayım
Benim kadar iyi fal baktıklarını sanmıyorum.Sevgilimin hakkında şüphelerim vardı ve şimdiye kadar o kadar çok fal baktırdım ki ama nefes abla Lina abla ronay abla kadar iyi falcı görmedim , şimdiye kadar o kadar yere boş yere para vermişim güneş.falcafe de nefes ablaya Lina ablaya ronay ablaya mutlaka baktırın kızlar , işden ayrılacaksın dedi ki çok severek çalışıyorum şirket istifa etti ve 1 ay içinde 3 teklif gelecek dedi ben hala şoktayım
Ben atladım şikayet ederek birazdan yönetim next yaparReklam atla yok malesef bu konularda.
Sirket istifa mi etti ahshdh
Bu sekilde reklam yapmak istiyorsaniz lutfen once metinlerinizi duzeltin.
Kendiniz yazamıyorsunuz belli, bari chatgpt'ye yazdirin.
Ne kadar kötü düşünceli insanlarsınız , burda sadece güzel bir fal sitesi öneriyorum , baktırmak isteyenler için , içinizin fesatlığını her yerde belli etmek zorunda değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?