Fal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

asya derin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
15
2
1
26
Sevgilimin hakkında şüphelerim vardı ve şimdiye kadar o kadar çok fal baktırdım ki ama nefes abla Lina abla ronay abla kadar iyi falcı görmedim , şimdiye kadar o kadar yere boş yere para vermişim güneş.falcafe de nefes ablaya Lina ablaya ronay ablaya mutlaka baktırın kızlar , işden ayrılacaksın dedi ki çok severek çalışıyorum şirket istifa etti ve 1 ay içinde 3 teklif gelecek dedi ben hala şoktayım

Sirket istifa mi etti ahshdh

Bu sekilde reklam yapmak istiyorsaniz lutfen once metinlerinizi duzeltin.

Kendiniz yazamıyorsunuz belli, bari chatgpt'ye yazdirin.

Benim kadar iyi fal baktıklarını sanmıyorum.

Yalnız isimler çok yaratıcı.
Canınız çok sıkılırsa chatgptye atın kahvelerinizi hanımlar. Lina ve ronaylara kaptırmayın paranızı.

Sirket istifa mi etti ahshdh

Bu sekilde reklam yapmak istiyorsaniz lutfen once metinlerinizi duzeltin.

Kendiniz yazamıyorsunuz belli, bari chatgpt'ye yazdirin.

Daha cümle kuramıyor, sorsan geleceğimizi şekillendirecek.
Neye benzeyeceğini tahmin etmek zor değil shjkll

Madem reklam yapmak istiyorsunuz buradan bir kişinin falına ücretsiz bakın, çıkarsa inanalım.
Bu arada şirketiniz istifa edince fal işlerine mi başladınız? Bugün kurdunuz herhalde fal şirketini, hayırlı olsun falcı bacım

Canım hesabımda yüklü miktarda para var. Bahsettiğin ablalara ulaşıp 7 sülalem adına fal baktırmak istiyorum hepsini ben ödeyeceğim teşekkürler değerli reklamın, şey yani önerin için

Ne kadar kötü düşünceli insanlarsınız , burda sadece güzel bir fal sitesi öneriyorum , baktırmak isteyenler için , içinizin fesatlığını her yerde belli etmek zorunda değilsiniz

Keşke konu açmadan önce fal baktırıp öyle şekillendirseydiniz geleceğinizi.
Ne kadar kötü düşünceli insanlar olduğumuzu öğrenirdiniz böylece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…