Fal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu açılış mesajını yazanla sonraki mesajları yazanın aynı kişi olmaması dışında sorun yok.(!) Bir anda yazım tarzınız değişmiş.
Yok kız hala -de / de hatası yapıyor bence aynı. Sadece reklam çabası ters tepince agresifleşti.

Çok komiksin senin gibi insanlar yüzünden Bursalı dostlarimdan olamam banlanma olmasa senin gibi çirkef olabilirdim ama degmeZ

Umudunu fallara bağlayan biri akıl konusunda yorum yapmasın mümkünse fjdjdjejej

Ne kadar kötü düşünceli insanlarsınız , burda sadece güzel bir fal sitesi öneriyorum , baktırmak isteyenler için , içinizin fesatlığını her yerde belli etmek zorunda değilsiniz
İyi de sana soran oldu mu jdjdjdjdj :) işler kesatsa kendine falcılık dışında gerçek meslekler bul reklamın da bu kadar avamı yani

Ne kadar kötü düşünceli insanlarsınız , burda sadece güzel bir fal sitesi öneriyorum , baktırmak isteyenler için , içinizin fesatlığını her yerde belli etmek zorunda değilsiniz
İyi de sana soran oldu mu jdjdjdjdj :) işler kesatsa kendine falcılık dışında gerçek meslekler bul reklamın da bu kadar avamı yani
Shshhdhdh burdaki yazacaktın herhalde. Ben de bursaliyim dedim kim bunlar
o mesajı ben yazmadım bunu nasıl becerdin

o mesajı ben yazmadım bunu nasıl becerdin
Sana bildirim geldi dimi cinliyim çünkü ben bebeğim bikaç gündür forumda sorun var bana da oldu aynısı alıntı geliyor tıklıyorum başkasına

Ama 15.03’ün katıdır tutmuş sayılır bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…