- 17 Haziran 2025
- 15
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi asya derin
-
Askolsun.Ne kadar kötü düşünceli insanlarsınız , burda sadece güzel bir fal sitesi öneriyorum , baktırmak isteyenler için , içinizin fesatlığını her yerde belli etmek zorunda değilsiniz
Kadar para vereceğime beni şüphede bırakan erkekten /kadından ayrılırım.Sevgilimin hakkında şüphelerim vardı ve şimdiye kadar o kadar çok fal baktırdım ki ama nefes abla Lina abla ronay abla kadar iyi falcı görmedim , şimdiye kadar o kadar yere boş yere para vermişim güneş.falcafe de nefes ablaya Lina ablaya ronay ablaya mutlaka baktırın kızlar , işden ayrılacaksın dedi ki çok severek çalışıyorum şirket kapandı ve 1 ay içinde 3 teklif gelecek dedi ben hala şoktayım
Sitede hit alarak basliginizi yukarida tutup goruntulenmenizi arttiriyorsunuz. Eger stratejiniz bu degilse yine de farkli acidan basarili oluyor. Oyle düşünün.Off nasıl komiksiniz ama nasıl
siteden atılacaksın dediler mi?Sevgilimin hakkında şüphelerim vardı ve şimdiye kadar o kadar çok fal baktırdım ki ama nefes abla Lina abla ronay abla kadar iyi falcı görmedim , şimdiye kadar o kadar yere boş yere para vermişim güneş.falcafe de nefes ablaya Lina ablaya ronay ablaya mutlaka baktırın kızlar , işden ayrılacaksın dedi ki çok severek çalışıyorum şirket kapandı ve 1 ay içinde 3 teklif gelecek dedi ben hala şoktayım
Keşke siz güzel aklınızı kullansanız da alıntılama yapmayı becerebilsenizKıyamadım ya size , siz tabi alışmışsınız sizi dolandıran sayfalara , aşkım benim bide çok bilmiş gibi konuşuyorsunuzsayfa benim olsa reklam vermek yerine size mi söylerim , bi kaç kişi fal sayfası önerir misiniz yazmış ay bide size açıklama yapıyorum,neyse aşkım siz hadi dolandırılın ha bide o güzel aklınızı çok kullanmayın , günlük hayatınız da ihtiyacınız olur
Her gönderiyi beğenmiş olmanız sayfa sahipliginden degil, musteri memnuniyetinden oturudur sanirim. Cok iyi niyetlisiniz gercektenKıyamadım ya size , siz tabi alışmışsınız sizi dolandıran sayfalara , aşkım benim bide çok bilmiş gibi konuşuyorsunuzsayfa benim olsa reklam vermek yerine size mi söylerim , bi kaç kişi fal sayfası önerir misiniz yazmış ay bide size açıklama yapıyorum,neyse aşkım siz hadi dolandırılın ha bide o güzel aklınızı çok kullanmayın , günlük hayatınız da ihtiyacınız olur
Sevgilimin hakkında şüphelerim vardı ve şimdiye kadar o kadar çok fal baktırdım ki ama nefes abla Lina abla ronay abla kadar iyi falcı görmedim , şimdiye kadar o kadar yere boş yere para vermişim güneş.falcafe de nefes ablaya Lina ablaya ronay ablaya mutlaka baktırın kızlar , işden ayrılacaksın dedi ki çok severek çalışıyorum şirket kapandı ve 1 ay içinde 3 teklif gelecek dedi ben hala şoktayım
Konu açılış mesajını yazanla sonraki mesajları yazanın aynı kişi olmaması dışında sorun yok.(!) Bir anda yazım tarzınız değişmiş.Kıyamadım ya size , siz tabi alışmışsınız sizi dolandıran sayfalara , aşkım benim bide çok bilmiş gibi konuşuyorsunuzsayfa benim olsa reklam vermek yerine size mi söylerim , bi kaç kişi fal sayfası önerir misiniz yazmış ay bide size açıklama yapıyorum,neyse aşkım siz hadi dolandırılın ha bide o güzel aklınızı çok kullanmayın , günlük hayatınız da ihtiyacınız olur
Hımmm öyle mi olacak , ay Allah sizin gibi insanlardan korusunsiteden atılacaksın dediler mi?
birazdan Mune gelecek çünkü.
Bildirme personeli thank youBu
Kadar para vereceğime beni şüphede bırakan erkekten /kadından ayrılırım.
Not:reklam yasak
Sana aciyorumm.Hımmm öyle mi olacak , ay Allah sizin gibi insanlardan korusun
Sana kıyamam acınacak hale düşme ama bak sonra ,tek derdin burdan insanlara hadsizce yorum yapmak galiba , inan seviyene düşememSana aciyorumm.
Sana kıyamam acınacak hale düşme ama bak sonra ,tek derdin burdan insanlara hadsizce yorum yapmak galiba , inan seviyene düşemem
Ben sabirsizlikla munenin bu kişiyi ucurmasini bekliyorumŞu amatör reklama rağmen bile dm kutusu dolmuştur biliyorsunuz dimi
Instagram ekran goruntusunu silmese direkt oraya yazarlardi. Uğraştırıyor potansiyel musterileri.Şu amatör reklama rağmen bile dm kutusu dolmuştur biliyorsunuz dimi
İşde işi gücün yok ki böyle salak salak işlerle uğraş dur sende haklısın , iş olsa bile yapabilecek kabiliyetin yoksa ne yapacaksın , hadi aşkım sen şimdi ordan burdan 3-5 kişiye daha salla akşam olur zaten bugünü de böyle kapatırsınBen sabirsizlikla munenin bu kişiyi ucurmasini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?