tryamor cum...
evet canm bende denemeyi düsünüyorum sedati geldigimde insallah...
ya ben isim veren falci hic duymadim...daha dogrusu ben falciya hic gitmedim..ben bizim tanidiga baktiriyordum geldigimde istanbula o biliyo diye:)))
ama su sedati bende denemek istiorum...ya simdi ciddi anlamda isim veriyo ve ismini verdigi kisiylemi tanistin senohaoldumsmile
ben 2 sene öncesi 59kilodan birden 48kiloya düstüm bir sene icinde...ailem basta stresden oldugunu felan düsündüler..lise bitti stres bitti dedik..ben yiyorum yiyorum kilo almiyorumkaydirigubbakcemile3 herkesin gözüne carpmis bu...gercekten cok yiodum ama kilo almiodum...arkadaslar hastamisin bilmem ne derken kanserden felan konu acildi beni korku aldoi tabi..direk doktora gittim doktorlarda bisi bulamadilar....herneyse arastirdik burda böyle devletten izni olarak calisan bi kac insanlar var...ya simdi türkce kelime karsitini bilmiorum ama burda ,,heilpraktiker,, diye geciyor. oRaya gittim.
adamin karsisina oturdum.sorunun ne diye sordu.anlattim 2 sene icinde bu kadar kilo veridigimi ama sebebinin ne oldugunu bilmedigimi anlattim.dik otur dedi ellerini bacagina koy.dedigini yaptim.adam gözlerime bakiodu rahatsiz oluosan kapat gözlerini dedi.kapattim arkadaslar korkudankaydirigubbakcemile3
adam sonra bana guatrmin oldugunu söyledi.fazla calistigi icin bu kadar zayifladigimi söyledi....ilac verdi bitkisel kilo almam icin herseyin normale dönmesi icin ve sinirlerimin yatismasi icind eilac verdi...ota boka sinirleniodum cünkü bu hastaliktan ötürüymüs demekki...
herneyse ben inanamadim...4 ay önce alttan böbregime dogru giden bi agri wardi uyuyamiodum geceleri...3hafta sürdü bu agrilar...doktora gittim gene bisi bulamadi...böbrek iltihabi olabilir dediler....
ben bu adama gittim daha sonra hemen.oturdum gözümü kapattim.adam 2dakika sonra bana ,,böbrek tasim,, oldugunu söyledi....ilac verdi gene...aldim ilaci ictim..doktordan gelen tahlillerde isi hersey normaldi onlara göre...
adamin ilacini aldiktan sonra agrilarim kesildi...allaha sükür cok iyiyim..
dayanamayip ben bu adama sordum...nasil biliosunuz diye...bana sakasina benim ücüncü bi gözü,m var dedi...odada bi tuaf adamin resimleri vardi..bu kim dedim.bu bizim sefimiz gibi bisey dedi bize yol gösteren dedi.nerede peki dedim.yasamadigini söylemisti sanirim.o odada geziomus ve biz gözümüzü kapayinca ona söylüyomus neyimiz oldugunu ne rahatsizligimiz olduguu vs vs vs. nasil yani dedim güldü yukariyi gösterdi parmagiyla hahaha...
bu adamin hastasiyim ben.ciddi anlamda kendisi söyledi yani üc harflilerle iliskileri oldugunukaydirigubbakcemile3
daha neler neler..kardesimin alerjisi vardi gözleri kizariodu...gittik oraya..adam demezmi odasinda kirmizi bi hali var onu kaldirin o alerji yapio bu cocuga.hahahah
kaldirdik haliyi kardesim normale döndükaydirigubbakcemile3
kime anlatsam inanmiyo.arkadasimda inanmamisti.midesinde sorunu vardi.gittik gecmisinden basladi bunu bunu yapmissin ondan olmus diyee.korktu kiz kaydirigubbakcemile3
cok seviyorum ben böyle seyleri bilmiyorum nedendir ama hosuma gidiyo..adam gerci falci degil ama bir dha gittigimde sorucam ona bi kac sey..bakalim sölicekmi

.paylasmak istedim sadece arkadaslar..
ya alevko ver su falcinin adresini artikgamyoncuiremsu