- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
yok bunlar direk 3 harfliler kötü olanları hatta..... melekler insana yardım etmez ilham geldi deriz bazen sınav esnasında vs. o zaman işte melekler tarafından yardım edilmiştir. yoksa gecmişi söylemesi falan saçma sapan. ayrıca geçmişimi bildi de noldu ben geçmişimi ondan iyi biliyorum . gelecegimi de Allah tan baskası bilemeyecegine göre asla böyle bi olaya şaka mayetinde olsa da gerek yok. geçen gün dergi hediyesi Tarot kartlarıydı onlardan bile tırstım yakıp attım bende. olabildigince uzak durun bu tarz seylerden.
Gelecegide cok guzel biliyolar ve acikcasi ben bi sorun gormuyorum =).. duygusal kisiler baktirmasinlar, hatta asiri duygusal kisiler dertlerini dahi ona buna anlatmasinlar, cunku baskalarinin verdikleri komutlari cok ciddiye alip ona gore hayatlarina yon veriyolar.. bu gibi konularda saglam karakter sart. Fala inanma ama falsizda kalma sozune katiliyorum =) Bana soylenen seye ben zaten asla 100% inanmiyorumki, ciktigi zaman hakliymis diyorum, ha inandigim kisimlar yokmu var onlarda hep pozitif olan seyler:lepi: