- 16 Eylül 2015
- 158
- 38
- 28
- 32
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
-
Evet onlardan faydalanan var ama onlarda sadece geçmişi bilebilir geleceği değil.:))Ben saçma buluyorum ,bazı insanlar 3 harflilerden yararlandığını söyler ne kadar doğru bilemem...
Anladım :) Her türlüsünü de anlamsız ve boş buluyorum ne olacak ne yaşanacaksa bilmeden yaşamak tercihim.Evet onlardan faydalanan var ama onlarda sadece geçmişi bilebilir geleceği değil.:))
Arkadaşım abartmayalım tamam günahı var günahının farkındasın Rab affedicidir en büyük suçumu işledin sanki ,herkeste bir günah timsali kesiliyor ya bir şey diyemiyorum.vallahi çok pişman oldum içimdeki duyguları hisleri bilip sonunda üzüleceksin istediğin şey kötü olacak dediği için bi de bilerek günaha girdim mübarek gün sanırım ben tövbe edip her zaman yaptığım gibi dua etmeye hayırlısını istemeye devam etmeliyim..
Bende bir insanın hal ve tavrına göre fikirlerde bulunabilirim bi kaçı doğru bile çıkabilir :) bilemem yani.Tanriningolgesi ne bileyim söyledikleri olumsuz ya bide baktırddım da böyle oldu gibisinden dedim ay ne bileyim kafam karışık nasıl bildi hala şaşkınım doğrusu
Dini inancın varsa inanma sonuçta Rabbim gerekeni iletmiş.. Çok günahKızlar konum diğer taraf da cevap almadığı için buraya taşıdım..
Merhaba, arkadaşlar benim bi sorum olacak ben hayatımda ilk defa dün akşam fal baktırdım ve bakan kişi benim özel hayatıma dair hiçbişe bilmeyen bi insan benim bi isteğim var Allahtan hep derim allahım hayırlısıysa olsun hayırlısı değilse olmasın diye o kişi içimde bu konuyla ilgili ne var ne yok söyledi bana bu iş hayırsız olacak üzüleceksin dedi şok oldum söylediklerine normalde hiç inanmam fala derdim şu an çokda pişmanım baktırdığım için ama sizce fala inanmalı mıyım zaten içinden çıkılmaz bi durumdaydım onun söylediklerinden sonra hepten kötü oldum..
Bence siz günah olmasından çok olumsuz şeyler söylemesine takıldınız. Olumlu bir şey soyleseydi yarın gidip tekrar baktirirdiniz gibime geliyor. Yapmayın. Fal şirktir diye biliyorum ben. Ve son olarak,vallahi çok pişman oldum içimdeki duyguları hisleri bilip sonunda üzüleceksin istediğin şey kötü olacak dediği için bi de bilerek günaha girdim mübarek gün sanırım ben tövbe edip her zaman yaptığım gibi dua etmeye hayırlısını istemeye devam etmeliyim..
Fala inanmayın! Herşeyi en iyi Allah bilir..Kızlar konum diğer taraf da cevap almadığı için buraya taşıdım..
Merhaba, arkadaşlar benim bi sorum olacak ben hayatımda ilk defa dün akşam fal baktırdım ve bakan kişi benim özel hayatıma dair hiçbişe bilmeyen bi insan benim bi isteğim var Allahtan hep derim allahım hayırlısıysa olsun hayırlısı değilse olmasın diye o kişi içimde bu konuyla ilgili ne var ne yok söyledi bana bu iş hayırsız olacak üzüleceksin dedi şok oldum söylediklerine normalde hiç inanmam fala derdim şu an çokda pişmanım baktırdığım için ama sizce fala inanmalı mıyım zaten içinden çıkılmaz bi durumdaydım onun söylediklerinden sonra hepten kötü oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?