Fala inanmalı mıyım?

İnanma inanma. Ne paralar döktüm geçen hesapladım bu sene 430 tl sadece fal için harcamışım,sonuç? Koca bir 0. Herşeyi yaşadım ve gördüm herşey olacağına vardı.

Kızlar konum diğer taraf da cevap almadığı için buraya taşıdım..

Merhaba, arkadaşlar benim bi sorum olacak ben hayatımda ilk defa dün akşam fal baktırdım ve bakan kişi benim özel hayatıma dair hiçbişe bilmeyen bi insan benim bi isteğim var Allahtan hep derim allahım hayırlısıysa olsun hayırlısı değilse olmasın diye o kişi içimde bu konuyla ilgili ne var ne yok söyledi bana bu iş hayırsız olacak üzüleceksin dedi şok oldum söylediklerine normalde hiç inanmam fala derdim şu an çokda pişmanım baktırdığım için ama sizce fala inanmalı mıyım zaten içinden çıkılmaz bi durumdaydım onun söylediklerinden sonra hepten kötü oldum..

işte tam da bu yüzden fala baktırmak doğru değil boşu boşuna kendini üzüp
bu söylenene göre hareket etmeye başlıyorsun
sürekli baktıranların da bana göre hayatları saçma sapan bir hal alıyor ve yönlendiriliyor
Allah'tan başka kimse gaybı bilmez bilemez...

Valla inanma diyeceğim de, eşimle tanısmadan kısa süre önce Ankarada fal baktirmistim arkadaşım tavsiyesiyle, eşimin fiziki özelliklerine kadar tarif edip yakın zamanda evleneceğimi söyleyip çok mutlu bir evliligim olacağını ısrarla anlattı
Ben sürekli yok canım diyip durdum. ( evlenmeyi dusunmuyordum) ee kaç çocuğum olucak dedim çocuk görmüyorum dedi. Ki bilirsiniz mutlaka atarlar yok 2 çocuk yok 3 çocuk. Gerçekten de o faldan kisa sure sonra evlendim çok çok mutlu evliligim var ve çocuğumuz olmuyor:(

Gelecegi Allahtan baskasi bilemez yeterli olur sanirim bu.
İnanmayin soyle sacma sapn tiplere onlarda sizin gibi insan ne bi fazlasi ne bi eksigi .

Konular uygun bölüme açılır ve orada yorum yapılması beklenir, cevap veren olmadı diye aynı konu yeniden açılmaz yasaktır.
Lütfen kurallara uyunuz.

Back
X