• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falcı Melahat Edirne

bende mi gitsem günü birlik ya . randevuyla mı çalışıyor lütfen bilgi verin . bu kadının ismini çok duydum bu forum dışındada çok var .

bende mi gitsem günü birlik ya . randevuyla mı çalışıyor lütfen bilgi verin . bu kadının ismini çok duydum bu forum dışındada çok var .
Ben hep çat kapı gittim. Ama evden telefon edenler de vardı. Yanımda konuştu birkaç kere. Falı bırakmış diyorlar ona bakacağım işte kısmetse.

Vallahi giden olursa amme hizmeti olarak telefon , adres bilgisi de net olarak bu kardeşine verebilir mi :)

Evini biliyorum anlatırım da telini vermeyebilir bazen kızıyordu arayanlara :)) Bende de yok teli nedense almak aklıma da gelmemiş hep çat kapı gittim :D Çeşitli efsaneler hep çıkıyor. Gidip bakmadan içim rahat etmeyecek :KK48:

Konuşmakla olmaz sevgican bulup getireceksin :63::63::63::63: Valla ben yıllardır arıyorum, 2 tane her şeyi bilen falcı gördüm birine baktırmadım o zaman çocuktum diye kafama tüküreyim :KK62::KK62::KK62:
bulucam bir gün ya falcı valla . sen ilkay hakkında ne düşünüyorsun canım ?

Merhaba kızlar. Ben gitdim ona... Bütün işlerim karıştı... Sevgilimle ayrıldık...Birde asla gitmem...

Vallahi dediklerinden çıkanlar oldu. Ben beğendim. Tellwe Luna06yı ve derin i bulursan baktır bence tavsiye ederim.
derin2013 mü canım ona baktırdım beğendim ama tabi gelecekle ilgili zaman var . aslında derin ve ilkay aynı şeyi söylediler paralel yani nerdeyse aynı hatta .ilkaya birdaha attım bakalım ne diyecek kaç gündür bekliyorum bekle bekle yok ortada . sen de aşk için baktırıyorsun değil mi ?senin sevgili durumların ne alemde ?

derin2013 mü canım ona baktırdım beğendim ama tabi gelecekle ilgili zaman var . aslında derin ve ilkay aynı şeyi söylediler paralel yani nerdeyse aynı hatta .ilkaya birdaha attım bakalım ne diyecek kaç gündür bekliyorum bekle bekle yok ortada . sen de aşk için baktırıyorsun değil mi ?senin sevgili durumların ne alemde ?

Ben iş için baktırıyorum sevgili nasılsa olur Allah ekmek parasına zeval vermesin tadındayım:)

Back
X