Falima Bakana Kahve Fali Bakiyorum

sercenin_gozyasi

Iyiler her zaman kazanir.
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
4.985
5.014
773
38
Antalya
Falima bakanlarin kahve fallarina bakacagim kizlar önemli benim icin yorumlarmisiniz önemli gercekten yoksa burda topic acmazdim iyi bakanlarin yorumlarini beklerim

İçiniz Biraz Kabarık Gibi Ama Aydınlığa Çıkacaksınız Ve Üzerinizde Göz Var Bir Kısa Yolunuz Var Kısa Olan Kapalı Ha Bu Arada O Üzerinizde Olan Gözlerdende Kurtulmaya Başlıyorsunuz Bebek Kucağımdayken Bu Kadar Bakıp Görebildim..

Olsun yüreginize saglik uygun oldugunuzdada beklerim

için çok sıkıntılı ailevi olaylarında karışmış ailede kara bulutlar var canım
aileden giden biri var bu sensindir belki başka şehirde yaşıyosan eğer ama arkasında özellikle bıraktığı biri var giderken bunun.
hastalık haberi olabilir ailede canım.uzun etekli biri hastanın başında bekliyo gibi.
bir erkekle konuşman olucak çok yakın zamanda kafalarınız çıkmış direk ama arada bi uzaklık var bu erkekle.sen daha çok konuşucaksın
saçın toplu gidiyosun görüşmeye hatta.
bu adam arkasını dönüyo sanki sana
omuzlarında çok yük birikmiş artık son raddedesin.
biraz daha sabredip taşıyosun bu yükleri ama bu erkekle konuşunca hafifliyosun biraz.
sana yardım etmeye çalışan bir bayan var sen görmüyosunn bunu.ince uzun saçları omuzundan uzunca biri.
ağlaman olucak canım.
sana gelicek 2 haber var biri bu erkekle ilgili.biri maddi olarak geldi bana.
bu kadar göreibldim canım inşallah yardımcı olmuşumdur

Canim öncelikle gec gelen yoruhttp://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=32425239mum icin cok özür diliyorum dün gercekten müsayit olamadim ve bugunde inan su an ancak zaman bulabildim ve makine basina oturdum bu yüzden bugünkü falini yorumlamak istiyorum

Canim icin cok sIkIlmis ama yüregin hop edip kabarmis seni cok sasirtacak bir haber alacaksin.Arka arkaya iki tane kismetin gelicek sana bekliyor gibisin bunlar hatta? Bir erkekle konusmussun ve arkani dönmüssün aranizda küslük durumu var gibi ama bir aslan figürü görüyorum bu konuda hakli oldugun icin bu insanin karsisinda duracaksin.
Degicik bir ortamdasin sanki huzursuz gibisin hoslanmadigin insanlar görüyorum biri ahtapot gibi her yere ulasan karisan bir tip digeride cok sisman .Konusmak istedigin insanlar ters düsmüssün ve onuda bu insanlar etkiliyor hatta iki kisi daha var onu etkileyen bu i$e olumlu bakamadim canim kusura bakma..
Ne zaman sen tamamen icinde bitirirsin bu konuyu (ki böyle bisiy görüyorum) o zaman hayatinda degisimler basliyacak sana bir erkek ön ayak olcak destegini göreceksin maddi anlamda

Cok ama cok ileri vadede pesinden kosacak birini görüyorum ama sen yüz vermeyebilirsin bu kisiye belkide hoslanmiyorsundur zaman ne gösteriri bilinmez ama ...
Yanliz cok kismetlisin bunu belirteyim ve son zamanlarda alacagin haberlere dikkat et
Taabak kismi cok telveli cikmis ama oturan bir bayan ve uzun yapilacak bazi telefon görüsmeleri görüyorum ani bir yola gitme haberi gelebilir hazirli olmalisin canim
benden bu kadar seninde agzina saglik falimi yorumladigin icin tesekkür ederim canim

Canim hayirli bir fal olur ins
Canin cok sIkIlmis Konustugun bir kimse var ama yilan biciminde cikmis art niyetli olma ihtimali cok yüksek olan bir kimse ile konusuyorsun bu insan cok israrci ve seni bazi degisimlere sürüklemek istiyor
Senin begendigin erkek evet gercekten seni uzaktan izliyor diyebilirim sürekli seni takipte
Galiba bir süre daha böyle devam edecek gibi görünüyor bir adim atmkata tereddüt eder gibi degil acikcasi sanki napicaginin farkinda degilmis gibi yada aklinda hic böyle bir düsünce yok gibi
Ve bu insanla yakin zamanda kisa bir yolculuk gibi olabilir veya bir yere gidebilirsiniz arabayla böyle bisiy cikmis yan yana oturuyorsunuz
S harfli bir bayan varsa ona dikkat etmeni öneriyorum bayanlarla samimi olsanda hepsi sana karsi dürüst degiller ama sen yinede mutlusun
Tabagini akitsaydin canim keske bu tabakta hic bisi göremem ama beyaz kisim nerdeyse bir kalp olcakmis tertemiz senin kalbin bu :) Hakkinda hayirlisi cekemeyeninde cok haberin olsun dertsiz tasasiz bir dönem icerisindesin yok yere kendini sIkma :) öpüyorum cok baska zaman yine beklerim

teşekkür ederim canım eski erkek arkadaşıma çok taktımda o arasa diye dört gözle bekliyorum.

merhabalar tabi tarotta olabilir i$ durumuma bakmanizi rica edecegim özellikle su an bir i$te calismiyorum a$k hayatimda bombo$ hic kimse yok uygun olursa a$k icinde bikac kart cekersiniz umarim

Hayirli fallar diliyerek basliyorum umarim cok bekletmemisimdir
Yine sIkIntili bir fal cikmis ama siz nisanlimisiniz? ilk dikkatimi ceken sey yüzükler oldu ve siz ya nisanlisiniz yada nisanlanma arifesindesiniz
Bir yola gittikten sonra bu olay gerceklesmis(veya gerceklesecek)
Sizn bagli oldugunuz kisi sanki tv sektöründen gibi kamera kullanan biri belkide fotografci?
Herne kadar sIkIntilar yasasanizda cok büyük bir mutluluk yasamaniza az kamis ve öyle bir mutluluk ki bu bunu herkese ilan edeceksiniz.Anlasamadiginiz bazi insanlar var akraba gibi gördüm bu kimseleri ve bu aralar cok sIk görüsme durumunuz var kelimelerinize dikkat etmenizi öneririm her ne olursa olsun sakinliginizi koruyun
Sizin gercekten hayatinizin degisecegini görüyorum ama sanki bahar aylarinda bu degisimi hisssettim bilemiyorum tabiki ve cok güzel haberler alicaksiniz hersey istediginiz gibi olacak cok sIkInti yapmaniza ragmen hersey rayina oturacak

Tabak

E harfini hayatinizdaki insan olarak yorumlamak isterim cok belirgin gördüm bu kimseyi ve size dönük sizi bekliyor gibi bir hali var ama uzaksiniz
Cok güzel bir haber alacaksiniz ondan ve telefon görüsmeleriniz belirgin
Karsi cikacak biriis var ama bir tartisma yasiyabilirsiniz
Son olarakta cok büyük kismetler görüyorum ve bir leylek görüyorum bunu evlilik olarak degerlendirmek isterim yüvanizi kuracaksiniz..

Umarim dogru bir yorumlama yapabilmisimdir ve yanilmiyorumdur

Ay cok pardon yanllis yorumlamisim gercekten lyranin faliniz sizin faliniz olarak yorumladim cok pardon simdi size tekrar bakiyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım eski erkek arkadaşıma çok taktımda o arasa diye dört gözle bekliyorum.

Hakkinda hayirlisi canim ama cok fazla konusan insan var onu ceken ve kafasini karistiran insan cok sana söyle söyliyim baskasinin etkisinde kalan baskasinin lafiyla hareket eeden erkeklerden nefret ederim genelde i$e yaramaz oluyorlar zamana birak hersey yoluna girecek gün gelir pesinden bile kosabilir

inşallah canım da işte çok özledim bide geçen gün gördüm arkadaşlarının yanında duruyo konuşmuyoruz onla arkadaşlarıyla konşuyorum salak salak dikiliyo konuşurken ben ben gidince arkadaşlarıyla konuşuyo işte

Görüsmek istediginiz bir kise var ama cok yukarda cikmis sanki yetkili bir kimse bu acaba olabilir mi? Art niyetli biri var maalesef sizle konusmak istiyoru..
Hane icinde göz cikmis ama bu gecici
Yakin zamanda sevdiginiz kisi ile güzel bir muhabbetiniz olacak bu konusmalar uzun vadeli planlar yapilarak devam edecek nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama sanki bir tren yolculugu var gibi

Sürekli yollardasiniz gidis gelisler bu dönem yogun olacak kafani bu yollculuklarla dagilacak

Ben sizi cok mutlu gördüm inanin ins öyledir

Tabaktada bazi gördüklerimi belirtmek istiyorum
büyük bir kismetiniz var ve diger taraftaki gibi sevdiginiz insanla sIk görüsmeler güzel muhabbetleriniz lacak tabaktada bu acik bir sekilde cikmis Cevresel faktörler var bahsetmek istemedigim bi bayana karsi dikkat etmenizi öneririm .I$ ile ilgili önemli bir haber alacaksiniz bu haber sizin duragan görünen hayatinizi etkiliyecek Sanirim aklinizda olan ve beklediginiz bir haber gelecek

Hissettiklerim bu kadardi umarim dogru yorumlamisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…