Falima Bakana Kahve Fali Bakiyorum

herseyın hayırlısı olsun canım söylemesı kolay ama ınsan ayrılınca üzülüyo ister istemez.bazen söyle bi saksı düşsün istiyo kafalarına anlamıyolar cunku.aslında bunları biz bu hale getırıyoruz sevgımızı belli ediyoruz bi tarafları kalkıyo azarlıcan umursamıcan bak nasıl kıymetli oluyosun peşinde oluyo iyilikten sevgiden anlmayan erkekler ne yazıkki cogunlukta.onlar için üzülmeye degmiyo aslındada ooff zor durum üzülmedende olmuyo.

canım katina falı açtım sana.
canım sen bu aralar erkek arkadaşınla ilgili şüpheye mi kapıldın öyleyse şüphe duymanı gerektirecek birşey yok.belki bunu da anlamışsın ama yine de içinden ufak ufak şüpheleniyorsun.kendini nasıl mutlu edeceğini sorunlarının üstesinden nasıl geleceğini biliyorsun.her geçen gün bir öncekinden daha güzel geçecek bunun için yapman gereken şey geçmişte seni üzen olayları hatırlayıp üzülmemen. şayet bunu yaparsan mutlu olacaksın.canım yolculuğa çıkman söz konusu olabilir fakat bu yolculuk senin için sıkıntı olabilir.geçmişte erkek arkadaşına çok güvenmişsin bence hala güveniyorsun.onunla ilgili düşüncelerinde haklısın sana doğruları söylemiş.sen güvene aşka dayalı bir evlilik yapmak istiyorsun. radyoda benim şarkı başladı içim kötü oldu neyse devam edeyim.yakın zamanda koyu kahverengi gözlü ve saçlı bir kadın bu kişi sana dost görünüyor fakat seni kıskanan biri böyle biri girecek hayatına.bu aralar bir zorluğun üstesinden gelmek için uğraşıyorsun burada sabırlı olup para biriktirmen gerekebilir.canım sana alyans çıktı daha öncede çıkmıştı sanırım.çevrende seninle evlenmeyi yada niyeti ciddi olan biri var.bu kişi eski sevgilin mi bilemiyorum.bana daha çok iş çevrenden olabilir gibi geldi öyle hissettim yanılıyorumdur belki:26: ilerde şuan bulunduğun evden daha kötü bir eve taşınabilirsin.canım sevgilinle barışma konusunda birşeye rastlamadım malesef bunu sorup kart çektim ondada barışma çıkmadı

canım cok saol bız barısmıstık ama yıne ayrıldık bugün.zaten ayrıl barıs giden bi ilişkim var onla.şüphelenmiştim baska kızmı var diye.falımdada cıkmıs iyi bari başka kız olmasın.böyle bi kadın suanda hayatıma dün itibariyle girmiş bulunuyo malesef iş arkadasım.kıskandıgınıda belli etti bayagı bi.alyans olayındada ayrıldıgım sevgilimle ilgilidir inşallah onla evlenmek istiyorum çünkü ben.hemde cok istiyorum.bugun msj atmıstım sadece bulusalım mı diye ayrıldıktan sonra geri yazmadı bana.belki bu cıkmıstır.barısamadık yani.

canım bu zamana kadar o kadar çok üzüldümki şimdi eskisi kadar üzülmüyorum tabi zaman geçince insan özlemeye başlıyor bakalım zaman ne gösterecek ama keşke iş bulabilseydim hiç değilse kafam dağılırdı

inşallah en kısa zamanda istedigin gibi bir iş bulursun cok içten istedim bunu suan :)

hoşgeldiiin:))
sana o kadar çok haber kısmet var ki çok güzel bi döneme giriceksin.
2 büyük kısmetin var bunlar erkek değil ama işle ilgililer.
biri daha önce gelicek ve çok seviniceksin diğeri maddi bişey.
sende uzun boylu gibi kısa değil yani poposu yok ama üst tarafı toplu birinin nazarı var gözü değiyo hep sana farkında değilsin bu kişiye dikat et saçı toplu gibi ama kısa saçlı uzun değil öyle en fazla omuzlarındadır.
sen bu iş haberinden sonra oturup kara kara düşünceksin yolumu kapatır mı bu diceksin ama sonu çok temiz kendin kafanda kuruntın olucak yani bu.
bir bayanın el uzatması olucak sana yardım etmeye çalışıcak sana ama istemiceksin.
canım seni düşünen biri var erkek kadın bilmiyorum ama hep seni izliyo iyi bişeyler olsun diye dua ediyo resmen..
sen kendini çok bunlatıyosun çok yakın zamanda ama bunlar geçicek.
bir seçim yapman gerekicek yolların olucak 2 tane ama ikiside açık olcak merak etme.
çok fazla omuzuna yük binmiş biri var farkında bile değilsin senden yardım bekliyo bu aslında yanı başında hemde bu kişi.
ailevi sorunlar var gibi geldi sen kendini sıktıkça bu sorunlar da büyüyo kendince.

falin icin tesekkür ederim canim cok saol
canim ilk gördügüm yola gidecegin yolun acik
cok sasiracagin iki kisinin konusmasina sahit olacaksin bu durum seni sok edebilir
birinin pesinden gidiceksin hemen arkasindasin tesadüfen bir araya gelceksiniz
cok güzel kismetlerin varr ama farkinda degilsin cok kismetlisin canim sen
icin sIkIlmis ama sIkIntini atiyosun gecicek siyrilmis
canim para konusunda dikkatli olmalisin bu aralar senin bazi harcamalarin olcak ve bu seni biraz asiriya kacmanda tesvik edebilir seytana uyma
gelecek olan bi paran var hemde iki parca olcak
iki kisi basbasa kapali bir ortamda konusacaksiniz konusacagin kisi erkek ve sana gül verebilir veya bir cicek ..boyunuz nerdeyse ayni gibi saclari dik görünüyor bu erkegin
yine daha önce bahsettigim gibi yüregin hop edip kabarmis cok sevincegin bir haber alacaksin
bol bol yolun var sürekli gidip geleceksin kisa yollar ama cok disari cikacagin bir dönem olcak :)
benden bu kadar canimm

ağzına sağlık canım benim hop hop etsin hatta o eski erkek arkadaşım olsun inşallaaah:))
boyumuz aynı onla zaten hemen ona yoriyim de hehehe

canim cok uykum var kusura bakma simdi görebildim yarin sabah bakayim eger sana uyarsa

İçin çok ferah,rahat,huzurlu çıkmış.Bu dönemin de böyle de devam edecek.Şansın çok açık kısmetleirn çok fazla.Hepside eline ulaşacak.Üzerinde birisinin nazarı çıkmış.Hayatından çıkan veya çıkacak olan birisi çıkmış.Belki bu kişi geçmişten olabilir seni üzen bir erkek gibi bu.Sana da uzaktan uzağa ilgi duyan bakan bir erkek çıkmış.Sen bu erkeğin farkında değilsin.Deniz yolu ile bir yolculuk var ya da denizi olan bir yere gideceksin bir kişi de yanında.
Hayatında olan veya geçmişinde kalan bir erkek olabilir etrafında sürekli dolaşan bir kız çıkmış.Hane içinde sıkıntılar çıkmış.Sıkıntılı bir dönem var.Haneden bir iş için yeni bir iş başlangıcı olabilir.Dışarıdan düşmanlık besleyip ezmek isteyen bir kişi çıkmış ama u kişiye dikkat etmek lazım baskın birisi.Haneye dışarıdan birisinin desteği olacak.Özellikle haneden uzun sçalı birisine dertle rçok binmiş gibi yani çok düşünüyor çıkmış.
Bir dileğin isteğin var olsun istiyorsun bu yönde duaların var hatta ama bu dileğin için önünde iki tane aşılması gereken engeller çıkmş.Seni de uzaktan izleyen birisi çıkmış.

Canım bu fal senin tamam canım bana uygun yarın yorumlarsın fincanımı.

cok saol canim fal sounda anlattigin uzun sacli kisi benim i$ten ciktim bazi sorunlar ve haksizliklar yüzünden evet bu aralar sIkIntilar üstüste geliyor insallah düzelir umut etmekten baska ne carem var ki..Bu erkekleride bilmiyorum varsa ortaya ciksin hicbririnden haberim yok valla cesaretleride yok demekki napalim o zaman :)

Cesaretleri olunca gelirler elbet zamanı var demek ki daha canım :)

ben de eskiden çok güzel fal bakardım ama sonradan bikaç kere korktum ara verdim daha da bakamaz oldum..anneciğime kahve yaptım falıma bak falıma bak dedi e bakamadım hiiiç bir şey anlamadım.annemin de falına bakabilir misiniz?? :) merakla bekliyoruz kızlar kırmayın annemi :)

Eklentiler

• $2014-01-07 14.21.42.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $2014-01-07 14.22.30.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $2014-01-07 14.22.46.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $2014-01-07 14.25.27.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $2014-01-07 14.25.43.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…