- 23 Ağustos 2012
- 52.312
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.122
- 898
- Konu Sahibi sercenin_gozyasi
-
Vallahi ben cok begendim Thalix, super bakmissin. O kadar begendim ki her gun midem delinene kadar kahve icip resimlerini koycam
Dalga gecme canim yaaelimden geldigi kadar baktim ama yine bak dersen diledigin zaman yolla bakarim
canım yukardakı kişiyle müdürümle konustum evet ve işle ilgili istedigim bir haberi aldım.beklediğimde bir haberdi aslında istediğim gibi oldu.ve bu haberı buraya falı koyduktan sonra aldım.geri kalan yorumlarını ise henüz yasamadım iizmirdeyim ben o gördüğün trende metrodur :)şuan mutlu degılım aslında insanlah sevdigim insandan da dediğin gibi güzel haberler alır ileriye dönük uzun vadeli planlar yaparak sık sık görüşürüz falda cıkmayan suan ıcın bunlar var bende ınsallah gercek olur ben sana ne konuda tarot acayım ıstersın.Görüsmek istediginiz bir kise var ama cok yukarda cikmis sanki yetkili bir kimse bu acaba olabilir mi? Art niyetli biri var maalesef sizle konusmak istiyoru..
Hane icinde göz cikmis ama bu gecici
Yakin zamanda sevdiginiz kisi ile güzel bir muhabbetiniz olacak bu konusmalar uzun vadeli planlar yapilarak devam edecek nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama sanki bir tren yolculugu var gibi
Sürekli yollardasiniz gidis gelisler bu dönem yogun olacak kafani bu yollculuklarla dagilacak
Ben sizi cok mutlu gördüm inanin ins öyledir
Tabaktada bazi gördüklerimi belirtmek istiyorum
büyük bir kismetiniz var ve diger taraftaki gibi sevdiginiz insanla sIk görüsmeler güzel muhabbetleriniz lacak tabaktada bu acik bir sekilde cikmis Cevresel faktörler var bahsetmek istemedigim bi bayana karsi dikkat etmenizi öneririm .I$ ile ilgili önemli bir haber alacaksiniz bu haber sizin duragan görünen hayatinizi etkiliyecek Sanirim aklinizda olan ve beklediginiz bir haber gelecek
Hissettiklerim bu kadardi umarim dogru yorumlamisimdir
canım yukardakı kişiyle müdürümle konustum evet ve işle ilgili istedigim bir haberi aldım.beklediğimde bir haberdi aslında istediğim gibi oldu.ve bu haberı buraya falı koyduktan sonra aldım.geri kalan yorumlarını ise henüz yasamadım iizmirdeyim ben o gördüğün trende metrodur :)şuan mutlu degılım aslında insanlah sevdigim insandan da dediğin gibi güzel haberler alır ileriye dönük uzun vadeli planlar yaparak sık sık görüşürüz falda cıkmayan suan ıcın bunlar var bende ınsallah gercek olur ben sana ne konuda tarot acayım ıstersın.
selam canım bana da fal bakarmısın:26: canım sıkkın belki 1-2 güzel bişey dersin
olur bakim.aşkla ilgili baktım ben sana.sen sevdiğin kişiyle bir sorun yasamıssın yada yasayacaksın bu kişi iyi niyetli bir erkek ama nasıl desem sanki deneme yöntemleri geliştirmiş kendince sunu yapsam ne tepki vericek bunu desem ne diycek gibi seni deneme cabalarında.seninle gelecek düşünüyor evlilik kartı cıktı ama zamana bırakmıs gözüküyor .bir konuda kafası cok karısmıs sana süphe duyuyor süphelerinde cevresininde etkisi var gibi görünüyor.yakında ondan bir haber alacaksın.şaşıracaksın güzel bir haber bu kısa zamanda gibi görünüyor ama sanki yasca büyük bir kadın cıkmıs burda aranızdakı sorun bu gibi görünüyor.tartısmanz bu yüzden olmus gibi ama sevgilin senden baskasını düşünmüyor bu cok net sadece zamana bırakmıs seni deneyip duruyor.ve sevgilin sanki çalıştıgı işten ayrılıp daha güzel bir işe girecek gibi görünüyor.yakın zamanda bulusup bazı tartısmalar yasayacaksın ama bu tartısmalar sonrasında tartısma sayesınde güzel seyler olacak gbi görünüyor canım.
sağol canım yorumuna sağlıkcanım ben iş arıyorumda onunla ilgili de bakabilirmisin :26: biliyorum fazla oldu ama yine de şansımı deniyim dedim. istersen daha sonra bende sana bakarım. tarot için burcunu sevgilinle ilgiliyse onun burcunu . ten,göz,saç renklerinizi yazman gerek ama şimdi değil daha sonra bakabilirim bu sitenin smileylerini de çok seviyorum ne tatlılar dimi bazıları aynı ben
bakarım nolcak.işle ilgili bir kart cektigimde direk adalet kartı cıktı sen uzun süredirmi işsizsin.eger böyleyse bekledigine degecek kadar güzel bir işe gireceksin rahat bir iş maddi anlamdada iyi.diğer çektigim bir kart ise bu iş için biraz daha beklemen gerektigini söylüyor ve secim yapabilecegn bir iş bu sanırım ıkı ıs olucak sen içinden birisini seciceksin.böyle cıktı canım.ben erkek arkadasımla bakarsan iyi olur.acele etme ama müsait oldugun bir zamanda.basak burcu o ben ikizler ben beyaz ten kahve göz sarısn.o kumral yesıl göz bugday tenli.biraz kel göbekli.onu seviyorum hemde cok aramızda ileriye dönük bişeyler olcakmı olucaksada ne kadar sürede olabilir.yoksa ayrılıkmı görünüyor.bunu merak ediyorum.
canım yukardakı kişiyle müdürümle konustum evet ve işle ilgili istedigim bir haberi aldım.beklediğimde bir haberdi aslında istediğim gibi oldu.ve bu haberı buraya falı koyduktan sonra aldım.geri kalan yorumlarını ise henüz yasamadım iizmirdeyim ben o gördüğün trende metrodur :)şuan mutlu degılım aslında insanlah sevdigim insandan da dediğin gibi güzel haberler alır ileriye dönük uzun vadeli planlar yaparak sık sık görüşürüz falda cıkmayan suan ıcın bunlar var bende ınsallah gercek olur ben sana ne konuda tarot acayım ıstersın.
canim güzel durumlari yasamana sevindim ins bu sekilde devam eder ve sevdigin insanlada hersey gönlünce olur :) ben rica etsem i$ konusunda bana fal acarsan cok sevinirim i$ten ciktim henüz imza atmasamda dönmeyecegim .. Yeni bir i$ bulabilecekmiyim ne gibi gelismeler yasiyacagim bu konuda?
canım bugun cok baktım cok bakınca olmuyo yarın sakın bı sekılde güzelce bakmak ıstıyorum sana .
Falima bakanlarin kahve fallarina bakacagim kizlar önemli benim icin yorumlarmisiniz önemli gercekten yoksa burda topic acmazdim iyi bakanlarin yorumlarini beklerim
Eki Görüntüle 840708 Eki Görüntüle 840709 Eki Görüntüle 840710 Eki Görüntüle 840711 Eki Görüntüle 840712 Eki Görüntüle 840713
Tamam canim yarin görüsürüz
çok saol canım :)sağol canım. güzel şeyler yazmışsın. ben 3 aydır işsizim evde durdukça kendime güvenim azalıyor birde iş görüşmeleri yaptım geçen hafta olmayınca moralim bozuluyor.beklemek zor inşallah dediğin gibi olurda beklediğime değecek bir iş bulurumcanım sevdiceğinle inşallah kavuşursunuz bunu can-ı gönülden diliyorum. hayırlısıyla olur inş. ben sana yarın öbürsü gün bakıcam canım çok sağol
iş konusunda fal istemiştin.suankı ıs yernde problem yasıyorsun ve bu problemler düzelcek gibi görünmüyor.bir haksızlıga ugramıssın .bu haksızlık sadece sana degıl bır kac kişiye daha yapılmıs.evet işten bir ayrılık olucak ama işten ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeni bir işe girecksin bu iş senin tam istediğin gibi bir iş olcak maddi anlamdada geliri yüksk bir iş olacak.hakettigini bu işte bulacaksın.yalnız eski işinden ayrılırken bir kişi sana kırıcı sözler söyleyecek gibi görünüyor tartısman olcak.önemsemiceksin ama kalbin cok kırılıcak ve sanki maddi anlamda zarar ediceksin ayrılırken.işten ayrıldıktan sonrada bir olayı ögrenip şaşırcaksın.beklemediğin bir olay olucak kötü anlamda sanki birinin gerçek yüzünü görceksin.yeni işinde ates grubu bir erkek cıktı.sanırım aranızda ask anlamında bişey olucak yada bu kişinin sana buyuk bı yardımı olucak.bu kadar görebıldm.
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...ara-tarot-fali-bakacagim-18.html#post32366245
bu sayfada da benim falım var bakarsanız sevinirim.
saol canım :)Canim cok sagol insallah söylediklerin insallah gercek olur yani her ne kadar gercek gibi olmasada :) insallah inan umut edecek kirinti bile yok yani o derece ayrica bu tartismalarida yasadim ....her zaman beklerim ne zaman istersen bakarim
olur bakim.aşkla ilgili baktım ben sana.sen sevdiğin kişiyle bir sorun yasamıssın yada yasayacaksın bu kişi iyi niyetli bir erkek ama nasıl desem sanki deneme yöntemleri geliştirmiş kendince sunu yapsam ne tepki vericek bunu desem ne diycek gibi seni deneme cabalarında.seninle gelecek düşünüyor evlilik kartı cıktı ama zamana bırakmıs gözüküyor .bir konuda kafası cok karısmıs sana süphe duyuyor süphelerinde cevresininde etkisi var gibi görünüyor.yakında ondan bir haber alacaksın.şaşıracaksın güzel bir haber bu kısa zamanda gibi görünüyor ama sanki yasca büyük bir kadın cıkmıs burda aranızdakı sorun bu gibi görünüyor.tartısmanz bu yüzden olmus gibi ama sevgilin senden baskasını düşünmüyor bu cok net sadece zamana bırakmıs seni deneyip duruyor.ve sevgilin sanki çalıştıgı işten ayrılıp daha güzel bir işe girecek gibi görünüyor.yakın zamanda bulusup bazı tartısmalar yasayacaksın ama bu tartısmalar sonrasında tartısma sayesınde güzel seyler olacak gbi görünüyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?