Falima Bakana Kahve Fali Bakiyorum

Canim topici ben bile unutmustum bakayim yalniz resimleri cok tepeden cekmissin sekilleri görebilcegim gibi farkli acilardan yakindan cekebilirmisin fincan icini ?? Zahmet olmazsa cünkü görmeden bakmakta olmuyo tepeden pek bisi anlasilmiyor

Neden cikardilar ki seni canim hem de alinmisken...

Son düzenleme:

Cnm nereye ekleyeceğimi bilemedim buraya ekleyeyim görür mutlaka dedim.Şimdi tekrar ekledim bu sefer olmuştur inşallah.Girdiğim iş yerinde anlaşamadıkları bi bayan vardı patronlar gözden çıkarmışlar tanıdık aracılığıyla gittim görüşmeye beni işe aldılar.1 hafta düzen işin gidişatı vs öğrenmem gerekenleri öğrenmek için gittim geldim.Sonra o bayanın diğer arkadaşları patrona baskı yapmışlar çıkmaması için bizde çıkarız yoksa diye.Patronda kabul etmek durumunda kaldı ve bana mahçup olduğunu söyledi.Eleman ihtiyacı olduğunda beni alabileceğini söyledi.Girdiğim heryerde böyle yarım kalıyo bundan önceki girdiğim yerde 1 gün çalıştım ordaki adam ilk günden samimi davranmaya başlayınca hiç sevmedim hareketlerini ertesi gün gitmedim.Çıkan işlerde bana göre olmuyo işte böyle cnm.

Eki Görüntüle 1120157 Eki Görüntüle 1120163
Eki Görüntüle 1120171 Eki Görüntüle 1120169

Cnm nereye ekleyeceğimi bilemedim buraya ekleyeyim görür mutlaka dedim.Şimdi tekrar ekledim bu sefer olmuştur inşallah.Girdiğim iş yerinde anlaşamadıkları bi bayan vardı patronlar gözden çıkarmışlar tanıdık aracılığıyla gittim görüşmeye beni işe aldılar.1 hafta düzen işin gidişatı vs öğrenmem gerekenleri öğrenmek için gittim geldim.Sonra o bayanın diğer arkadaşları patrona baskı yapmışlar çıkmaması için bizde çıkarız yoksa diye.Patronda kabul etmek durumunda kaldı ve bana mahçup olduğunu söyledi.Eleman ihtiyacı olduğunda beni alabileceğini söyledi.Girdiğim heryerde böyle yarım kalıyo bundan önceki girdiğim yerde 1 gün çalıştım ordaki adam ilk günden samimi davranmaya başlayınca hiç sevmedim hareketlerini ertesi gün gitmedim.Çıkan işlerde bana göre olmuyo işte böyle cnm.

Canim falinda ilk gözüme carpan sey birisi tarafindan tutulmus cok ince yapili bir insan oldu arkasinda cok saglam bir erkek var muhtemelen senin bahsettigin kadinda olabilir sen onlari karsina almissin
Bu adamin sanki kafasina vurmuslar istediklerini yatirmak icin.bu durum seni eli kolu bagli birakmis bisi yapamiycagini farketmissin üzmüsler seni ama sana bir kapi daha acilicak canim
Anahtar var cünkü
Uzun bir binada bir is olabilir uzun derken farkli bir yapisi olan bir is merkezide olabilir degisik bir mekan var sana görünen
her yerde C ve S harfleri var kücük bir tartisma yasiyabilirsin canim evde dikkatli ol yoktan yere tartismaya girip moralini bozma sakin
3 kiisiyi hep karsina almissin büyükten kücüge 3 erkek sanki hepsi
Cok cok canini sIkacak bir durum olmayacak canim Sadece cabalaman gereken is durumlari icin sans kapin acik hatta bu eski isyeriyle alakali pismanliklarini duyabilirsin seni ariyabilirler sen kendin orayi tercih etmeyeceksin
yüregine ay dogmus sIkIntilarini atiyosun canimEsinle fikir ayriliklarina düsüyorsunuz muhtemelen o oldugunu düsünüyorum cünkü duygusal bagin olan birisi her ne kadar ayri cikmis gibi görünsenizde esin sana bagli ve kismetler birazda ondan yana cikmis o güzel bereketli bir dönem icinde kiymetini bilir ins
S harfli birisinden yardim görecegini hissediyorum canim
Falini elimden geldigince yorumlamaya calistim ama yasadiklarinada cok üzüldüm bir patron nasil bu kadar kolayca yeni aldigi birini sirf diger calisanlar ugruna cikartabilir bu cok mantiksiz üstelik diger calisanlara rest cekmesi gerekirmis normalde daha sosyalist bir tutum icindeyim fakat sizdeki durum seert bi tutum gerektiren cinsten cok zayif karakterli bi patronmus...
Nasil bir is ariyosun canim sen hangi sehirdeydin is mi bi anlat ben hergün is ilanlarina bakiyorum uygun bisi gördüysem sana haber veririm

Sağol cnm benim ağzına sağlık.Asistanlık üzerine arıyorum İstanbul Avrupa Yakası'ndayım.Bende bakıyorum kariyere,yeni bir iş, eleman online sitelerini takip ediyorum.Bulduklarımda uzak kalıyo.

Şu sıralar kendini zihinsel açıdan oldukça yorgun hissediyorsun. Kafan da binlerce şey var gibi ve sürekli düşünüyorsun. Sadece kendi hayatın değil sevdiğin insanlara çok değer verdiğin için onlarla ilgili şeyleri de düşünüyorsun.
Bir koşuşturma dönemi çıkmış yoğun olacağın bir döneme giriyorsun ve bir konuda hırs yapacaksın. Sonunda başarı var zafere ulaşacaksın.
Bir topluluğa gireceksin. Düğün,kutlama tarzı bir şey olabilir. Baya eğlenceli zaman geçirip kafa dağıtıyorsun.
Bir erkekle telefon görüşmesi yaptıktan sonra sinirleneceksin. Aranızda bir gerginlik olacak.
Sanırım insanların fikirlerine önem verdiği birisin çünkü 2 kişi bir konuda sana akıl danışacak.
Bir yol ayrımı çıkmış. Kararsız kalacağın bir konu olacak ve uzun uzun düşüneceksin ama vereceğin karar her türlü hayatını olumlu etkileyecek.
Uzun boylu yapılı bi erkekle konuşman var erkek arkadaşın mı bilmiyorum ama ciddi bir mesele üzerinde konuşuyorsunuz. Erkek arkadaşın değilse bile senden hoşlanan biri ve yapacağınız konuşma onun duygularını içeren bir konuşma olacak:) ama sanki senin aklında farklı bir isim var gibi emin olamadım.
Ufak bir rahatsızlık geçirebilirsin sağlığına dikkat et

Tesekkür ederim canim agzina saglik fincanin varsa yarin bakayim simdi uyumak icin gidiodum bana özelden yazarsin

Cok fazla cikmamis demissin ama gayet guzel gelismeler hissettim önce bir erkek veya bayan birk var ucak yolculugu yapabilir aniden boyle bir durum.cikmis sen biraaz sıkintili goruniyorsun bunalmis gibisin bir kisi ile görUs ayriliklari yasayabilirsin muhtemeelen bu kisi erkek ve bu kisi sert cikis yaparak biraz üzecek gibi seni ama gonlunude alacak canim tatliya baglancak hersey araniz bozulmiycak calisiyormisun okuyormusun bilmiyorum ama bayrak gordum dalgalanan hemde hayirlisiyla devlet kapisindan haber alacaksin calisiyosan terfi veya devlete gecis okuyosan sinavinda basari olarak yorumlamak isterim bunlar disinda cok kismetlisin bekledigin kismetler gelecek ustune oturmussun hepsinin ..falin gayet olumlu olumsuzluk hic yok :) soyliyebilceklerim bu kaadar canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler thalix :)

kafan çok bulanık çıkmış çok şeyi takmaya başlamışsın
sanki böyle hayatın çok yoğun hep bi koşuşturma içindesin
bi düşmanın varmış sanki aslında iyi biri de sana zıt gitmiş ve arkanda bırakmışsın onu. ama o hala sana bakıyo bekliyo
adında v olan yada u bu harf biri aniden hayatına girip sana akıllar vericek senden yaşça büyük muhtemelen
senden hoşlanan yakında açılacak biri var aslında hoşlanabileceğin biri gibi çıkmış
geçmişten birilerinden haber alacaksın gene ama havada kalıcak haberler.
çok zorlandıığın ama bırakmadığın bi iş var senin. devam edersen eğer sonu çok aydınlık
aile biraz karışık çıkmış bebek.
aileden birinden nzar alıyosun çok fazla.
bebek haberi var gibi sanki bu arada
üzgün olduğun bi anda biri yardımına koşuyo senin rahatlatıyo seni yakın zamanda

merhafa tatlım, geç gördüm ama yine de yorumlayayım; yenisini eklersen onada bakarım canım; el çabukluğu gibi böle hızlı hızlı bişeyleri yapıyosun galiba son zamanlarda
evle ilgili biraz sıkıntılısın galiba, tecrübelemişssin ama eskisi gibi seni bunaltmıyorlar canım; biriyle bi karşılaşman ya oldu ya olucak güzel görünüyor
esmer bi bayanla sohbetin var oda hoş geçicek gibi, bi konuda bi şeye duvar örmüş set çekmiş gibi bişey var anlıyamadım bişeyleri bitiriceksin ama neyi olduğunu bilemedim valla,
derslerle mi iş le mi ilgili esmer bi beyin yardımı dokunucak sana canım,
birde etraftaki sevgili manitaları görmek istemiyorsun heralde; bende tahammül edemiyorum son zamanlarda kuşkularınla kendi sıkıyosun ama bunlar hep geride kalıcak açık tenli bi bey gelicek sana zamanı giderek yakınlaşıyor galiba, hiç yoktan iyidir diyip onunla bişeylere başlıycaksın gibi

her şey gönlünce olsun bebeğim

Oyy gizzz bitanem tesekkur ederim yuregine saglik kahveni eklediysen bakayim bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…