• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falima Bakana Kahve Fali Bakiyorum

Bende kahve fali baktirmak istiyorum ama fotografi buraya gonderemiyorum uyeligim yeni oldugu icin pek kullanmayi beceremedim bu siteyi... Kim kahve fali bakiyorsa lutfen banada baksin cok sikintili bi surecten geciyorum :((

Bakayim canim :) ister kahve ister katina sana kalmis sec birini :)

Kahve isterim, fotolarimi da hemen atarim. :3: Ben kahverengi dalgali sacliyim, ortaboyluyum, balik burcuyum. Bu herif, uzun boylu, sarisin, beyaz tenli, dalgali sacli, zayifca ve koc burcu.Kafasi kopar insallah.

Eki Görüntüle 932485 Eki Görüntüle 932495 Eki Görüntüle 932493 Eki Görüntüle 932491 Eki Görüntüle 932490 Eki Görüntüle 932489 Eki Görüntüle 932488 Eki Görüntüle 932487 Eki Görüntüle 932486 Eki Görüntüle 932496

Canim bir sIkIntin varmis ama bunu üzerinden atiyorsun
Melek gibisin hic abartmiyorum kanatli bir bicimde cikmissin ve cok buyuk bir kismetin var inanilmaz birsey cok guzel..
arkanda seni itekleyen bir erkek var senin yerine gecmek isteyen yerinde gözü olan biri kisa boylu ve hafif kilolu...esmer

bir karar verilecek is yerin sanirim gidecek olan biri var ayrilacak ve bir daha dönmeyecek..

canim tabaginda cok net bir sekil yok fincanda ise görebildiklerim bu kadardi kendini yanliz hissetme herseyin bir sonu vardir bazi olaylar gerceklestikten sonra yolun acilacak

Canim bir sIkIntin varmis ama bunu üzerinden atiyorsun
Melek gibisin hic abartmiyorum kanatli bir bicimde cikmissin ve cok buyuk bir kismetin var inanilmaz birsey cok guzel..
arkanda seni itekleyen bir erkek var senin yerine gecmek isteyen yerinde gözü olan biri kisa boylu ve hafif kilolu...esmer

bir karar verilecek is yerin sanirim gidecek olan biri var ayrilacak ve bir daha dönmeyecek..

canim tabaginda cok net bir sekil yok fincanda ise görebildiklerim bu kadardi kendini yanliz hissetme herseyin bir sonu vardir bazi olaylar gerceklestikten sonra yolun acilacak

ama neden kimse annemin falına bakmadı ki? :( kadıncağız kaç kere sordu :( kimse beni sevmiyo burdaaa :(

Topicimle ilgilenemedim uzun süre ama geri döndüm yeni fal koyacagim ayricaa katina bakmayada basladim :)

katina nedir hiç bilgim yok ama annem falına bakmamı istemişti bakamamıştım kkne koyarım hemen bakarlar dedim kaç gün oldu hala soruyor bi el atsan canım ya kendi falım değil yani :) sayfada var fotolarını koymuştum rica etsem yorumlar mısın?

Canim sIkIntilarin var göze gelmissin son zamanlarda hic sarsici bir tartisma yasadin mi? bir erkekle yakasina yapisarak cok sert bir tartisma yasayacaksin eger yasamadiysan...
Seni düsünen bir erkek cikiyor falinda .. Ama bir araya geldiginizde de sürekli tartisma yasiycaksiniz evet yakin zamanda yan yana geliyorsunuz...
Belli bir süre böyle sürecek kavgalariniz sonra araya senin yollarin girecek bir süre ikinizde yanliz kalacaksiniz..Zaten ne olacaksa ondan sonra olacak ben burdaki falan göre bir barisma olacagini görüyorum hayirlisi ins.. cok kisa vadede olmasi dilegmle..
Uzun yollarin olacak bu arada,..
Bai farketmedigin kismetlerinde var :) güzel bir haber alicaksin seni rahatlatacak ..maddi konularla ilgili:16:

Canim sIkIntilarin var göze gelmissin son zamanlarda hic sarsici bir tartisma yasadin mi? bir erkekle yakasina yapisarak cok sert bir tartisma yasayacaksin eger yasamadiysan...
Seni düsünen bir erkek cikiyor falinda .. Ama bir araya geldiginizde de sürekli tartisma yasiycaksiniz evet yakin zamanda yan yana geliyorsunuz...
Belli bir süre böyle sürecek kavgalariniz sonra araya senin yollarin girecek bir süre ikinizde yanliz kalacaksiniz..Zaten ne olacaksa ondan sonra olacak ben burdaki falan göre bir barisma olacagini görüyorum hayirlisi ins.. cok kisa vadede olmasi dilegmle..
Uzun yollarin olacak bu arada,..
Bai farketmedigin kismetlerinde var :) güzel bir haber alicaksin seni rahatlatacak ..maddi konularla ilgili:16:

aaay inşallah barışma olur bebeğiiim bakalım ne güzel şeyler söyledin sen:) inş çıkar falın ya

$1.webp $2.webp $3.webp $4.webp $6.webp

iste benim faliiiiim :54:

Thalix cigim senin isle ilgili problemlerin mi oldu? Sanki seni iyice bunaltmislar, daraltmislar, sen de kacmissin gibi bir sekil var kafanin ustunde, sanki kafani mengeneyle kapmislar gibi. Kalabalik bir yer gorunuyor, nedense arkadas ortami degil is diye dusundum. Ve seni ozellikle daraltan bir kisi goruyorum, bence bir erkek bu, sen sanki ona sebep isinden kopmussun biraz da. Yine de is konusunda arkana bakip, kendini uzmussun biraz sen gittikten sonra cunku bu herifle ilgili bir durum olmus ve bu da seni iyice germis, adamin haketmedigi bir yerde oldugunu dusunuyorsun ve bence dogru da dusunuyorsun, fitne fucur, fesat biri, kapkara cikmis zaten. Ama sen icini ferah tut, beklemedigi anda bu herife oyle bir darbe inecek ki, kendine gelemeyecek bir daha. Ona dogru gelen koca bir yumruk gordum.

Fainda dusunceli, kukumav gibi oturup kendini yerken cikmissin.

Simdi gonlune gelince, ask hayatin sanirim b.k gibi kuzum, su anda kalbinde net kimseyi goremedim :39: Sen de sevmek sevilmek istiyorsun, tabi ki olacak. :1: Ucan bulutlar var fincaninda, buluttan sana dogru uzanip kafasini uzatan bir erkek var. Bana oyle geliyor ki, tanidigin adini bildigin birisi olacak bu. O sana gelecek ve sen sasiracaksin, hic beklemedigin birisi olacak, uzun boylu ve duz sacli bir erkek bu, koyu renk sacli olabilir.

Thalix cigim senin isle ilgili problemlerin mi oldu? Sanki seni iyice bunaltmislar, daraltmislar, sen de kacmissin gibi bir sekil var kafanin ustunde, sanki kafani mengeneyle kapmislar gibi. Kalabalik bir yer gorunuyor, nedense arkadas ortami degil is diye dusundum. Ve seni ozellikle daraltan bir kisi goruyorum, bence bir erkek bu, sen sanki ona sebep isinden kopmussun biraz da. Yine de is konusunda arkana bakip, kendini uzmussun biraz sen gittikten sonra cunku bu herifle ilgili bir durum olmus ve bu da seni iyice germis, adamin haketmedigi bir yerde oldugunu dusunuyorsun ve bence dogru da dusunuyorsun, fitne fucur, fesat biri, kapkara cikmis zaten. Ama sen icini ferah tut, beklemedigi anda bu herife oyle bir darbe inecek ki, kendine gelemeyecek bir daha. Ona dogru gelen koca bir yumruk gordum.

Fainda dusunceli, kukumav gibi oturup kendini yerken cikmissin.

Simdi gonlune gelince, ask hayatin sanirim b.k gibi kuzum, su anda kalbinde net kimseyi goremedim :39: Sen de sevmek sevilmek istiyorsun, tabi ki olacak. :1: Ucan bulutlar var fincaninda, buluttan sana dogru uzanip kafasini uzatan bir erkek var. Bana oyle geliyor ki, tanidigin adini bildigin birisi olacak bu. O sana gelecek ve sen sasiracaksin, hic beklemedigin birisi olacak, uzun boylu ve duz sacli bir erkek bu, koyu renk sacli olabilir.

Cherry sen nasil bisiysin böylee
I$imden kopali 2 ay oldu belkide ama evet baglarimiz var cünkü akrabalik baglarim var
i$imle alakali benle ugrasan 2 erkek 1 kadin var bu bahsettigin erkek hangisiyse onuda hepsinide Allaha havale ettim
A$k konusu biliosun hic bi halt yok bizde :D Tanistim sayilabilcek 2 cins tip karsima cikti ama bi cacik olmaz biri kendini begenmis biriydi olmadi ötekide benle hic uyusmayacak biri ama hala pesimde
Tanidigin biri olabilir sözünü bana bakan tüm falcilar söylüyorr???
Valla cherry sen baya baya iyi fal bakiyomussun kuzummmmm kendine bakamiyosun dimi?

Cok cok cok tesekkür ederim bitanem :16::16::16:

sıkıntılısın biraz thalix ama bu aşkla ilgili değil gibi sanki işle ilgili.
biraz daha sürücek bu sıkıntılar.
biri var arkanı dönmüşsün sana kötülük yapmaya çalışıyo önüne taş koymak derler ya öyle biri.
senin işle ilgili düşüncelerin var değiştirmek gibi olabilir. bir yolun var bunun içinde çaba sarf etmen gereken.
bir yere gidebilirsin sen kısa kısa yolların var sanki
canıım 2 kişinin gözü var sende ha dikkat et uzaktan hep izliyolar seni.
3 yere gidiceksin birinde arkadaşın var biraz kötü halde onu toparlamak için.
birinde de o kadar yorulucaksın ki istemeye istemeye mecburen gidiceksin:)
kafası vücuduna göre hafif büyük şapka vs takan bi erkeğin ilgisi var sana bebek

sıkıntılısın biraz thalix ama bu aşkla ilgili değil gibi sanki işle ilgili.
biraz daha sürücek bu sıkıntılar.
biri var arkanı dönmüşsün sana kötülük yapmaya çalışıyo önüne taş koymak derler ya öyle biri.
senin işle ilgili düşüncelerin var değiştirmek gibi olabilir. bir yolun var bunun içinde çaba sarf etmen gereken.
bir yere gidebilirsin sen kısa kısa yolların var sanki
canıım 2 kişinin gözü var sende ha dikkat et uzaktan hep izliyolar seni.
3 yere gidiceksin birinde arkadaşın var biraz kötü halde onu toparlamak için.
birinde de o kadar yorulucaksın ki istemeye istemeye mecburen gidiceksin:)
kafası vücuduna göre hafif büyük şapka vs takan bi erkeğin ilgisi var sana bebek

Agzina saglikkk sekerimmm:16::54: ilginc ilginc bisiler cikmis :D olmiycak seylerde degil bilemiyorum artik :)))) Kim bu sapkali acaba :D:8:

Cherry sen nasil bisiysin böylee
I$imden kopali 2 ay oldu belkide ama evet baglarimiz var cünkü akrabalik baglarim var
i$imle alakali benle ugrasan 2 erkek 1 kadin var bu bahsettigin erkek hangisiyse onuda hepsinide Allaha havale ettim
A$k konusu biliosun hic bi halt yok bizde :D Tanistim sayilabilcek 2 cins tip karsima cikti ama bi cacik olmaz biri kendini begenmis biriydi olmadi ötekide benle hic uyusmayacak biri ama hala pesimde
Tanidigin biri olabilir sözünü bana bakan tüm falcilar söylüyorr???
Valla cherry sen baya baya iyi fal bakiyomussun kuzummmmm kendine bakamiyosun dimi?

Cok cok cok tesekkür ederim bitanem :16::16::16:

baktıra baktıra prof.dr. oldum ondandır :1:

kız sen iskambil ya da katina bakmayı biliyor musun :21:

$20140519_143922.webp $20140519_143932.webp $20140519_143944.webp $20140519_143952.webp $20140519_144014.webp $20140519_144030.webp

Cnm yeni resimler ekledim.İş buldum 1 hafta çalıştım yine çıktım benimle alakalı değildi tabi.Nedir bu şansızlığım içim açılsın biraz rahatlayayım diye sana fotoları ekledim.Ne olacak benim bu halim.:31:

Back
X