Thalix cigim senin isle ilgili problemlerin mi oldu? Sanki seni iyice bunaltmislar, daraltmislar, sen de kacmissin gibi bir sekil var kafanin ustunde, sanki kafani mengeneyle kapmislar gibi. Kalabalik bir yer gorunuyor, nedense arkadas ortami degil is diye dusundum. Ve seni ozellikle daraltan bir kisi goruyorum, bence bir erkek bu, sen sanki ona sebep isinden kopmussun biraz da. Yine de is konusunda arkana bakip, kendini uzmussun biraz sen gittikten sonra cunku bu herifle ilgili bir durum olmus ve bu da seni iyice germis, adamin haketmedigi bir yerde oldugunu dusunuyorsun ve bence dogru da dusunuyorsun, fitne fucur, fesat biri, kapkara cikmis zaten. Ama sen icini ferah tut, beklemedigi anda bu herife oyle bir darbe inecek ki, kendine gelemeyecek bir daha. Ona dogru gelen koca bir yumruk gordum.
Fainda dusunceli, kukumav gibi oturup kendini yerken cikmissin.
Simdi gonlune gelince, ask hayatin sanirim b.k gibi kuzum, su anda kalbinde net kimseyi goremedim

Sen de sevmek sevilmek istiyorsun, tabi ki olacak.

Ucan bulutlar var fincaninda, buluttan sana dogru uzanip kafasini uzatan bir erkek var. Bana oyle geliyor ki, tanidigin adini bildigin birisi olacak bu. O sana gelecek ve sen sasiracaksin, hic beklemedigin birisi olacak, uzun boylu ve duz sacli bir erkek bu, koyu renk sacli olabilir.