- 5 Mayıs 2015
- 231
- 66
- 98
- 30
Lütfen gülmeyin fala göre hareket edilir mi demeyin evet haklısınız belki ama fala bakan kadın ne dese gerçekten çıkıyor. Önceki fallarımda çok şeyin olacağını bilmişti. Bu kez eşimin falına baktı fincanı ben kadına getirdim eşim yanımızda yoktu. İki tane çatısı olacak kocanın iki evi iki eşi olacak ama ağırlıklı taraf sen olacaksın dedi. Dedim belki ikinci bir ev alırız iki evimiz olur onu görüyorsundur sen kendini böyle avut o zaman dedi bana
( sonra kocanın peşinde bir kadın var unutamamış sürekli aklında kocan şuanda kimseye bakmıyor ama o kadın bir gün arayacak onu bir şekilde aklına girecek kocanın kocan da ev açacak o kadına dedi. Sinirlerim bozuldu. Gerçekten de öyle hala unutamayan bir eski sevgili mevzumuz var. Kocamdan şuan da yüzde yüz eminim asla yapmaz öyle birşey şuan ama içime bir sıkıntı oturdu işte ne yapsam çıkmıyor aklımdan. Tam kendimi inandırdım fal bu her dediği de çıkacak değil ya diye. Kadın yatak odamın kapısının arkasını çok sıkıntılı gördüğünü çocuğun üzerine yıkılacak bir şey varsa dikkat etmem gerektiğini söylemişti. Kapımın arkasında gerçekten çocuğumun salıncağı vardı fala rağmen kaldırmadım birşey olmaz diye dün gece bir patırtı koptu salıncak yıkıldı. Çok huzursuzum günün birinde eşimin bir başkasıyla olma ihtimali beynimi kemiriyor. Ne yapmalıyım demeyeceğim çünkü yapacak bir şey yok bir şeyler söyleyin siz olsanız ne düşünür nasıl baş ederdiniz?