Falımda eşimin beni aldatacağı çıktı. Çok tuhaf hissediyorum

Bade79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
231
66
98
30
Lütfen gülmeyin fala göre hareket edilir mi demeyin evet haklısınız belki ama fala bakan kadın ne dese gerçekten çıkıyor. Önceki fallarımda çok şeyin olacağını bilmişti. Bu kez eşimin falına baktı fincanı ben kadına getirdim eşim yanımızda yoktu. İki tane çatısı olacak kocanın iki evi iki eşi olacak ama ağırlıklı taraf sen olacaksın dedi. Dedim belki ikinci bir ev alırız iki evimiz olur onu görüyorsundur sen kendini böyle avut o zaman dedi bana :(( sonra kocanın peşinde bir kadın var unutamamış sürekli aklında kocan şuanda kimseye bakmıyor ama o kadın bir gün arayacak onu bir şekilde aklına girecek kocanın kocan da ev açacak o kadına dedi. Sinirlerim bozuldu. Gerçekten de öyle hala unutamayan bir eski sevgili mevzumuz var. Kocamdan şuan da yüzde yüz eminim asla yapmaz öyle birşey şuan ama içime bir sıkıntı oturdu işte ne yapsam çıkmıyor aklımdan. Tam kendimi inandırdım fal bu her dediği de çıkacak değil ya diye. Kadın yatak odamın kapısının arkasını çok sıkıntılı gördüğünü çocuğun üzerine yıkılacak bir şey varsa dikkat etmem gerektiğini söylemişti. Kapımın arkasında gerçekten çocuğumun salıncağı vardı fala rağmen kaldırmadım birşey olmaz diye dün gece bir patırtı koptu salıncak yıkıldı. Çok huzursuzum günün birinde eşimin bir başkasıyla olma ihtimali beynimi kemiriyor. Ne yapmalıyım demeyeceğim çünkü yapacak bir şey yok bir şeyler söyleyin siz olsanız ne düşünür nasıl baş ederdiniz?

belki şom ağızlı kadın, diyo da oluyo bu da bi ihtimal sonuçta.. niye konuşturuyosunuz kadını:KK70:

İsabetli atıyor kuzum inanma
Böylelerine pirim verdikçe akibetin ne olur düşünsene

Konunuzu sikayet ettim haberiniz olsun soyleyeyim kul hakkina girmesin. Ayrica o patirtinun mantikli aciklamasi var yazamiyorum yasak. Bu insanlarla iletisime devam edersen ne yuvan kalir ne cocugun. Cocuga kendi ellerinle kotuluk yaptirmissin. Yani acik yazamamak cok zor. Gerekirse o evden tasin bu sirkten beladan uzak dur. Nas felak oku gece gunduz.

Lütfen gülmeyin fala göre hareket edilir mi demeyin evet haklısınız belki ama fala bakan kadın ne dese gerçekten çıkıyor. Önceki fallarımda çok şeyin olacağını bilmişti. Bu kez eşimin falına baktı fincanı ben kadına getirdim eşim yanımızda yoktu. İki tane çatısı olacak kocanın iki evi iki eşi olacak ama ağırlıklı taraf sen olacaksın dedi. Dedim belki ikinci bir ev alırız iki evimiz olur onu görüyorsundur sen kendini böyle avut o zaman dedi bana :KK43:( sonra kocanın peşinde bir kadın var unutamamış sürekli aklında kocan şuanda kimseye bakmıyor ama o kadın bir gün arayacak onu bir şekilde aklına girecek kocanın kocan da ev açacak o kadına dedi. Sinirlerim bozuldu. Gerçekten de öyle hala unutamayan bir eski sevgili mevzumuz var. Kocamdan şuan da yüzde yüz eminim asla yapmaz öyle birşey şuan ama içime bir sıkıntı oturdu işte ne yapsam çıkmıyor aklımdan. Tam kendimi inandırdım fal bu her dediği de çıkacak değil ya diye. Kadın yatak odamın kapısının arkasını çok sıkıntılı gördüğünü çocuğun üzerine yıkılacak bir şey varsa dikkat etmem gerektiğini söylemişti. Kapımın arkasında gerçekten çocuğumun salıncağı vardı fala rağmen kaldırmadım birşey olmaz diye dün gece bir patırtı koptu salıncak yıkıldı. Çok huzursuzum günün birinde eşimin bir başkasıyla olma ihtimali beynimi kemiriyor. Ne yapmalıyım demeyeceğim çünkü yapacak bir şey yok bir şeyler söyleyin siz olsanız ne düşünür nasıl baş ederdiniz?
Bak ben çok fal baktırdım, kendim de bakardım arkadaşlara. Fallar öyle çok uzak tarihi vermez ve sadece olabilecek ihtimallerden birini söyler. Akıştaki tercihler belirler her şeyi, boşa üzme kendini, kötüyü düşünüp de kötüyü çekme kendine.

: ((
Fal bana terapi gibi gelir severimde baktirmayi.
Bole komsu annesi teyzesi annanesi gibi biri cikmaz ki benim karsima tamda falim gelmisti : )
Sende canini sıkma bole seylere allah bilir gelecegi sadece : )
İster istemez oturuyor insanın içine.. Şimdi diyorum keşke baktırmasaydım hiç girmeseydi içime şüphe.

Fal denilen sey eglenmek içindir yahu bu ne felaket tellahı gibi. Geleceği görüyorsa madem yuvanı karıştırcagına sayısalı söylesin. Bunuda eski bir falkolik olarak söylüyorum inanma falcılara kimse geleceği bilemez

Back
X