Siz derken sen kendin çıkıyorsun feraha o pişman oluyor bu kavga ve ayrılık sebebiyle ve başını taşlara vuruyor canım. O sırt döndüğün kişi.
Canım acemiyim fal konusunda yani çok ciddiye alma ve şu an mutluysan mutlulugunun tadını cıkar fala inanma falsız da kalma demişler canım:)
o bana sırtını döner ama bn yinede dönmem sırtımı:) sağoll cnm vakit ayırıp baktığın içinn ağznaa sağlıkk
Çevrende arkadaşlarına baktığındaa çıktığını söyleyen oluyormu cnm merak ettm
Daha yeni başladım canım bakmaya ne hissedersem onu söyluyorum sen söyle peki söylediklerim sana uyuyor mu en yakın tanık sensin şu an :)
şuan mutluyum valla cnm ama falında etkisinde çok kalıyorumm ve korkuyorumm ya çıkarsa diye
evet cnm uydu uydu:) ama inşş çıkmazz:)) başkasını istemiyorum bi tek bu erkek arkadşmı istiyorumm:))
İsminde veya soy isminde s ve c harfleri var mı canım çünkü seni s ve c harfli birine koşar adım giderken gördüm. Bilemiyorum o mu değil mi? Ama muhabbettine bakıyoruz her denilen çıkmış olsaydı fallardaki bana 4 kere sayısal cıkmıştı canım
Kızlar bu fotoğrafları tek tek mi ekliyorsunuz yükledikten sonra tek birinin linki çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?