fallasalımmm kızlar

:1::10:kızlarr banada bakıverin...kahveyide hiç sevmem..ama bu işler nasıl olacak böle...fala inanma falsızda kalma demişler
:4:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $image.webp
    $image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.webp
    $image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $image.webp
    $image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $image.webp
    $image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.webp
    $image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu akşamki kahvemi içtim

çok sıkıntılısın çok kararmış için.2 tane güzel haberin var ama bunlar çokta önemli bi haber değil o yüzden sıkıntını atmana yardımcı olmicaklar yani.sen aslında durup durup kendini sıkıyosun o kadar büyütücek bişeyin yok gibi.bi evlilik vs var mı aile içinde öyle bişey gördümde.ailede seni çok konuşuyolar çekemiyolar resmen milletin hep ağzındasın.canım birine sırtını dönüceksin seni üzüyo çünkü bu üzülerek gidiceksin resmen ama sevgilin mi değil mi seçemedim.bi süre sonra biraz zmaanı var ama temize çıkıp rahatlıcaksın ama sabretmen lazım.çok karartmışsın çünkü içini

çok sıkıntılısın çok kararmış için.2 tane güzel haberin var ama bunlar çokta önemli bi haber değil o yüzden sıkıntını atmana yardımcı olmicaklar yani.sen aslında durup durup kendini sıkıyosun o kadar büyütücek bişeyin yok gibi.bi evlilik vs var mı aile içinde öyle bişey gördümde.ailede seni çok konuşuyolar çekemiyolar resmen milletin hep ağzındasın.canım birine sırtını dönüceksin seni üzüyo çünkü bu üzülerek gidiceksin resmen ama sevgilin mi değil mi seçemedim.bi süre sonra biraz zmaanı var ama temize çıkıp rahatlıcaksın ama sabretmen lazım.çok karartmışsın çünkü içini

canım gittiğimde dönüşüm olmuycakmı konuşmuyoruz da bitti galiba

Ailedeki tek bekar benim bende umutsuz vaka

ben hiç birinden anlamamkii keşke bilsem bakardım yaaaa nolcak..böle karşılıklımı bakılıyordu yani

ben falda cıkan simgelerle ilgili bişeyler sormak istiyorum bilen varsa :26: kocaman bir kiraz cıktı ve kirazın bir tanesinin ustunde bir adam figuru var bu ne demek acaba

Back
X