• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klasık Kaynana....

bence istanbuldaki düğünden hemen sonra,eşinin memleketine gitmeden hemen banka kasasına koy takılan altınları
böylece diğer düğündeki takılar için de teklifte bulunmaya cesaret edemesinler
yaptıkların yapacaklarının teminatı olsun :D
bunun dışında da onlarla bu konu hakkında muhattap olma
zaten nişanlının düşüncesi belli.o da kızmış
sen de taviz verme.nişanlın senden yüz bulamazsa vermez
ayrıca nasıl bi inanç ya.senin altınlarını alıp hacca gidecek
sen helal edecek misin bakalım

Aynen oyle yapayım canım haklısın...Ayrıca evet helal etmem asla hemde zaten benden gelıp ınsan gıbı dusuncesını bellı etse hanı kızım ben hacca gıtmek ıstıyorum bana yardım edın vs...Ben hıc dusunmem verırım ama ınsan fesat olmasın delırıyorum boylelerıne...

Kendini hiç üzme derim sen gereken affı dilemişsin oluruna bırak bundan sonraki özürler fazla olur

siz kavga edersiniz diye telefonda ağlıyo kendini davet ettiriyo sonrada olay yaratıyo, çok ilginç, haklı olduğuna inandığın hiçbi konuda karşı tarafın üstüne düşme , o kadar dil dökmeye gerek yoktu nasıl anlıyosa öyle anlasın, zaten aradığında demeliydin anne sen dua et biz kavga etmeyiz için rahat olsun diye niye davet ettin ki, hadi davet ettin oğlunun evinde kalsaydı

bence de oğlunu senden kıskanıyor.
hastalıklı bir durum bu, normal değil.
Allah yardımcın olsun.

cnm memleketteki düğünde takılar sana takılmıcakmı takılıcak sende kardeşine bi yakınına söylersin merasim bitince alırlar senden çantana koyarlar sende çantanı alıp gidersin haa illede isterse bi kısmını ver gitsin belki allah yoluna giderse biraz değişir gelir

cnm memleketteki düğünde takılar sana takılmıcakmı takılıcak sende kardeşine bi yakınına söylersin merasim bitince alırlar senden çantana koyarlar sende çantanı alıp gidersin haa illede isterse bi kısmını ver gitsin belki allah yoluna giderse biraz değişir gelir

Eger zor durumda kalırsam sanırım yapabılecek baska bırsey yok zaten...
Ama dugunumden once boyle seyler duymak benı cok uzdu Allah herkese hakettıgını versın ınsallah...

Evet bu konunun netlesmesı acıga kavusması lazım ama kım nasıl acar bılmıyorum aıleme soyledım konumuna da dusmek ıstemıyorum nısanlımın gozunde en dogrusu nasıl olurr bılemedım... :50:

Canım benim açılmıycak bişey yokki zaten ailen görmüş yaşadıklarınızı annene birebir kendi söylemiş senin bişey anlatmana gerek yok takılar konusunda arkadaş güzel yazmış koy kasaya onu çözersiniz zaten..Ki bu zaten konuşulur aile içinde bu gün değilse yarın mecbur konuşulur..Dediğim kayınvalidenin huysuzluklarının evliliğinizde huzurunuzu kaçırması durumu nu uygun bir dille tatlı tatlı anlatsınlar baştan konuştuk dersin en azından yarın karşına ne çıkacağını bilemezsin Allah en güzel şekilde yaşatsın her muradını inşallah canım

bence özür dileyerk kadının biyerini kaldırmışsınız özür dilediğiniz için kendini haklı sanıyor aldırmayın o tür insanlardan bir kere özür dilersen hep beklerler siz olduğunuz gibi davranın onu mutlu etmek için kişiliğinizi değiştirmeyin

hepsi aynı özünde madem paylaşamayacaksın oğlunu ne diye başımızı yakıyosun.eşlere sorarsan anneleri ya hasta ya yaşlı ama maşallah her şeyi yapıyorlar. benimki de sürekli aşağılıyor beni sürekli laf sokuyor esmerim onla bile dalga geçiyor.sabrım kalmadı valla 6 ayda baştan önlemini almak lazım

Baştan sonra kadar mesajları okudum merak ettim düğün oldu mu ne yaptınız ?

Sözün özü malesef :31:
$536033_417619734952428_415535071_n.webp

Tabıı kı de bızde kalması normal degıll bunu bende ıstemezdım rahat hareket edemıyoruz evın ıcınde ama nısanlımın evınde sadece elektrıklı soba var 6 ay sonra ınsallah evlendıgımızde baska evde oturacagımız ıcın dogalgaz kullanmıyor kayınvalıdem usur bır de yalnızlıktan sıkılır dıyee bız ıstedıkk ama bızım kadar nıyetı ıyı degıl sanırım...neyse kı bugun amcasının kızları geldı bırkac gun orada kalacakk suan rahatız...Yanlıs bırsey soylemedım evett ama anlamamakta ısrar edıyor...Cay vereyım mı anne dıyorum yok dıyor sadece boynun agrımıstı dıyorum gectı mı dıyorum ses yok bır trıplerde kıı sormayın...Allah'tan nısanlım arayı buluyorr benımle arasını bozmuyorr bana ıyı davranıyor aıleme karsı da cok ıyı msallahh hatta benım anneme sıcak baktıgı kadar kendı annesıne oyle bakmıyorr...

bu yoruma kadar yenı konu sandım :27:

Back
X