• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klasık Kaynana....

valla evlendikten sonra sen çok uğraşırsın bu belli de,şunu söyleyeyim.ne yaparsan yap kayınvaldeni değiştiremezsin.Senin burda amacın nişanlının bu tavrını değiştirmemek olmalı.bunun için de pek kayınvaldeni şikayet etme.olanları kendi görsün seni haklı bulsun hep.birgün, annemle uğraşıp durma bıktım o da benim annem dedirtecek bi pozisyona gelmeden devam et böyle.

valla evlendikten sonra sen çok uğraşırsın bu belli de,şunu söyleyeyim.ne yaparsan yap kayınvaldeni değiştiremezsin.Senin burda amacın nişanlının bu tavrını değiştirmemek olmalı.bunun için de pek kayınvaldeni şikayet etme.olanları kendi görsün seni haklı bulsun hep.birgün, annemle uğraşıp durma bıktım o da benim annem dedirtecek bi pozisyona gelmeden devam et böyle.

Bunu bende dusundum canım zaten tlefonda nısanlıma anlatırken sakın sıkayet ettıgımı dusunme dedım o da anladı zatenn benım anlatma sebebım de su; Kayınvalıdem benı sıkayet edecektıı yanı senı sıkayet edecegım dedıı dıyee yalan yanlıs seyler soyler dıyee durum bu bu bu dedım yoksaa herseyıı soylsemm ohoooo neler olurr kendısı gorsun dıyorum kı zatenn goruyorr....

BUNLARIN HEPSİ BOLE SANIRSAM.. SEN NE YAPARSAN YAP HUYSUZ SA HUYSUZDUR :s ALLAH KOLAYLIK VERSIN

benim rahmetli kayınvalidemle eltim aileler düğünden sonra tartışmış takılar yüznden 5 yıl küs kalmışlar takıları rahmetli istemiş nur içinde yatsın..cümleside..yapılan masraflara binayen..bence baştan konuşun sonradan tatsızlık olmasın..
ilk zamanlar oğlunu kıskanabilir..2-3 yıl sonra iyice kabullenir..kıskanmayı bırakır..
yeni evlendiklerinde eltinizlede problemi olmuştur..şu an tüm gözler üstünüzde olacak eltiniz rahat edicek..:9:

BUNLARIN HEPSİ BOLE SANIRSAM.. SEN NE YAPARSAN YAP HUYSUZ SA HUYSUZDUR :s ALLAH KOLAYLIK VERSIN

Evet canım galıbaa oyleler sagolasınn...

benim rahmetli kayınvalidemle eltim aileler düğünden sonra tartışmış takılar yüznden 5 yıl küs kalmışlar takıları rahmetli istemiş nur içinde yatsın..cümleside..yapılan masraflara binayen..bence baştan konuşun sonradan tatsızlık olmasın..
ilk zamanlar oğlunu kıskanabilir..2-3 yıl sonra iyice kabullenir..kıskanmayı bırakır..
yeni evlendiklerinde eltinizlede problemi olmuştur..şu an tüm gözler üstünüzde olacak eltiniz rahat edicek..:9:

Basınız sagolsunn...
Bastan konusun dıyorsun da canımm ne denırr nasıl acılır bu konu ayıptırr yanıı :50:

Evet canım galıbaa oyleler sagolasınn...

Basınız sagolsunn...
Bastan konusun dıyorsun da canımm ne denırr nasıl acılır bu konu ayıptırr yanıı :50:

kesinlikle siz konuşmayın derim ,siz nişanlınıza sorun bu konu ile ilgili sizinkiler ne düşünüyor diye...konuşsun ailesiyle..insanlar konuşa konuşa..sonra 55 -10 yıl küs kalmak var..ozaman daha kötü olur..

Bunu bende dusundum canım zaten tlefonda nısanlıma anlatırken sakın sıkayet ettıgımı dusunme dedım o da anladı zatenn benım anlatma sebebım de su; Kayınvalıdem benı sıkayet edecektıı yanı senı sıkayet edecegım dedıı dıyee yalan yanlıs seyler soyler dıyee durum bu bu bu dedım yoksaa herseyıı soylsemm ohoooo neler olurr kendısı gorsun dıyorum kı zatenn goruyorr....

yok bunun için demedim canım genel olarak konuştum.bu olayda tabi söylemek zorundaydın.o önce söylese daha kötü olurdu.Sen onu bi şekilde ayarlarsın.yani eşin arkanda olursa kayınvaldenin yaptıkları bir şekilde idare edilir.

kesinlikle siz konuşmayın derim ,siz nişanlınıza sorun bu konu ile ilgili sizinkiler ne düşünüyor diye...konuşsun ailesiyle..insanlar konuşa konuşa..sonra 55 -10 yıl küs kalmak var..ozaman daha kötü olur..

Bızz zaten nısanlımlaa bu konuyu konusmustuk begendıklerım harıcc hepsını bozdurup paraya cevırıp bankaya yatırma kararı aldıkk...Ama neye dayanarak kayınvalıdem boyle soyluyr bılmıyorum acaba oglunu mu dusunuyor ben mı fesat dusundumm...

bencede şimdiden sizde kalmasına izin vermeyin şimdiden yüz göz olursanız ilerde sizin ewinizdende çıkmayacaktır bu kadın...kayınvaldieler böle canım maalesef oğullarını azda olsa kıskanırlar bazen bize bu kıskançlıklar yüzünden kuma muamelesi bile yapabilirler ciddiye almamakla iyi yapıyorsun...şimdiden senin annene senin kızın şöle böle demesi çok ayıp hemde senin ewinde...

bencede şimdiden sizde kalmasına izin vermeyin şimdiden yüz göz olursanız ilerde sizin ewinizdende çıkmayacaktır bu kadın...kayınvaldieler böle canım maalesef oğullarını azda olsa kıskanırlar bazen bize bu kıskançlıklar yüzünden kuma muamelesi bile yapabilirler ciddiye almamakla iyi yapıyorsun...şimdiden senin annene senin kızın şöle böle demesi çok ayıp hemde senin ewinde...

Haklısın kalmaması lazım ve bızım evımızde oyle konusması cok yanlıs bılıyorum...
Ben bundan sonra ne yapabılırım dıye soruyorum amcasının kızında bırkac gun orada kalacakk tam bılmıyorum ne kadar kalacagınıı bıze geldıgındee nasıl davranayım hatasını anlamasını ıstıyorum...Cekınmesını ıstıyorum ne bıleyım ıste kafam allak bullak ...

Bızz zaten nısanlımlaa bu konuyu konusmustuk begendıklerım harıcc hepsını bozdurup paraya cevırıp bankaya yatırma kararı aldıkk...Ama neye dayanarak kayınvalıdem boyle soyluyr bılmıyorum acaba oglunu mu dusunuyor ben mı fesat dusundumm...

zaten nişanlın biz böyle bir karar aldık diye konuşmasın..takılanlarla eve gireriz belki falan desin..bir şekilde onların düşüncesini öğrenmek zorundasınız..sonradan tatsızlık olmasın takılanlara güvenip düğün yapacaksa yapmasın ozaman..

eğer kayınvalidene yakın oturusan evliliğin biter hoş u tipler uzaktanda yeter sana diim.. nişanlında iş biter tavır koymazsa aşkınız evliliğiniz mahvolur..

zaten nişanlın biz böyle bir karar aldık diye konuşmasın..takılanlarla eve gireriz belki falan desin..bir şekilde onların düşüncesini öğrenmek zorundasınız..sonradan tatsızlık olmasın takılanlara güvenip düğün yapacaksa yapmasın ozaman..

Iyı de bu nasıl soylenır kı :27:

Iyı de bu nasıl soylenır kı :27:

biz çoğu zaman böyle bir toplumuz ..konuşarak anlaşmak varken herşeyi son ana bırakmak neden..eltimlerle kayınvalidemler..düğün gecesi kavga etmişler..düğün bittiğinde..
annesi ile sık sık görüşsün ..sonra bir ara çıtlatsın ağzını arasın..sizin bunu mutlaka öğrenmeniz gerek...

eşimle oğlum uyandı bende çıkıyorum..yarın bakıcam yine konunuza..iyi geceler..

biz çoğu zaman böyle bir toplumuz ..konuşarak anlaşmak varken herşeyi son ana bırakmak neden..eltimlerle kayınvalidemler..düğün gecesi kavga etmişler..düğün bittiğinde..
annesi ile sık sık görüşsün ..sonra bir ara çıtlatsın ağzını arasın..sizin bunu mutlaka öğrenmeniz gerek...

Bılmıyorum bu ılerleyen gunlerde konusuruz belkıı ben nısanlıma annen boyle dedıı bence agzını ara falan dıyememm :50: Bızee geldıgındee kayınvalıdemlee olmazsaa annemı konusturur ogrenırım bır yolunu bulupp...

eşimle oğlum uyandı bende çıkıyorum..yarın bakıcam yine konunuza..iyi geceler..

IYı geceler canımm ...

siz baştan yapmışsınız hatayı..
ne işi var kayınvaldenizin sizin evinizde..
oğlunun evinin sobalı olması sorunsa gelmesin..
acımayın acınacak hale düşersiniz
sizin evinizde size terbiyesiz diyor,pes

uvvv daha şimdiden yüzgöz olmuşsunuz , ipler kayınvalıdenın elıne geçmiş..
İnsan misafir olduguğu evde oyle hareketler yaparmı , nasıl annesıne kızın terbıyesız der , asıl terbıyesız kendısı ..

Siz onu rahat ettırmek , hoş tutmak ıstedıkce o tepenıze bınecek , suistimal edicek ve bıryerden sonra bas edemıycek ezıleceksınız ..
Baştan tavrınıı koymadıgınız ıcın sonradan eşinizde annesınden yana olucak ..
bunu burda ve hayatta malesef cok goruyoruz ..
Baştan tavrınızı koyun herkez sınırlarını bilsin ..
yoksa sonra başınız çok ağırır..

kaşınmışınız resmen ne demek tek başına kalamaz diye bize çağırdık daha şimdiden bukadar lakai olmaya ne gerek var ayrıca çok pohpohluyorsunuz ne demek 5 saat ikna etmeye çalıştım....ortada suçlu yok siz kadının bi tarafını kaldırıyorsunuz ayrıca size tekrar gelmesin nianlınıza diyin annemler falan laf söylendiği için morali bozuk problem olmasın yanına çağır de kadın resmen sana terbiyesiz saygısız diyor ortada birşey yokken sen yalvar yakar yapıyorsun sen böyle onu pohpohladıkça çoooooookkkkk daha çekersin bir iki defa söyle olmuyorsa hiç uzatma hiç sen üstüne gidersen çok şımarır şekil de görüldüğü gibi

ay ne kadar üstüne titremişsiniz kadının.ay diyor telaşlanıyorsunuz,uff diyor başına üşüşüyorsunuz.oda şımarmış elini veren kolunu kaptırmış belliki.kıskanmış sanırım birazda sizi.ama seninde oradaki düğün önemli değil demen çok yanlış olmuş

Back
X