Falllllll!!!

Esmeralldaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
220
8
118
Arkadaslar ya ben suan kahve icemem tabi o yuzden bana melek destesi tarot iskambil fali fln bakabilcek olan varmi ? Cok sıkıldım uykuda tutmuo bende foto yollarsaniz kahve faliniza bakarim elimden geldigince

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hala bana fal bakicak biri yokmuuu herkes uyuyomu:)

Super ozaman bende sana kahve fali bakarim elimden geldigince ne bakicaksin ona gore kahve icim:)

Tarot tercihim canım sorunu sorabilirsin. Cevabı evettt hayır olacak sekilde de sorabilirsin.

Walla gormedimi daha acaba sen bakabiliomusun fal cnm

Özecii unuttun mu beniii hani bana bakacaktın 😀😀

Unutmadım canım ancak fırsat buluyorum işten geldim dinledim biraz :)

Eski sevgilinle barışma var. Yalnız senin bir seçim yapman gerekebilir. Eski sevgişlinizle ayrılık nedeniniz onun seni bazı seçimlerde bulunmaya zorlamaış olması olarak çıktı kartlarında. Sen daha huzurlu kavgasız sorunsuz bir ilişki arayışı içindesin en azından birlikteliğinizden beklentin bu ancak kartların bunun olmayacağını söyluyor. Senin öğrnmen gereken kavganın tartışmanı her ilişkide olabileceği ve buyutulmemesi gerektiği çünkü partnerin biraz kavgalı çekişmeli ilişkileri seviyor bunun arzuyu aşkı canlı ttuutuğuna inanıyor onun için huzurlu ilişki eşittir sıkıcı ilişki dmek canım. Bun kavrayabilir ve her kavagada dünyanın sonu gelmişcesine üzülmezsen insanlar içinde parmakla gösterilecen bir çift haline gelmeniz olası :)

Genel aile icin bakabilirmisin cnm is durumu ve bebegim icin

Genel bakım tarotta pek sağlıklı sonuç vermiyor tam ve ayrıntılı sorular daha güzel cevaplar alabiliyor ama genel sordugunuz için genel bakıyorum..

İş yaşamında bir değişiklik söz konusu olacak ya iş değiştireceksin ya da işini bırakacaksın. Ekonomik bir dalgalanma çıkmış kartlarında bu belirsiz durumu dengelemen yakın bir zamanda gerçekleşiyor. Nerdeyse bu hal geride kalacak iki ay gibi bir süre sonunda her şeyle baş eder hale geleceksin. Ancakbu değişim gerçekleştikten sonra 5 ay boyunca epeyce ir maddi sıkıntı cekecek görünüyorsuna yani 7 ay boyunca maddi kayıpların olacak canım. Ancak bu durum rahat günlerin habercisi. bu 7 ayın sonunda seni güzel haberler bekliyr. Bebek içn çıkan kart maalesef çok güzel bir kart değil ancak bern bunu iyiye yorumlamak istiyorum bebeğinle beraber yeni bir hayata adım atacaksın onunla birlkte sende adeta yeniden doğacaksın inşallah. Ancak yine de bebeğin konusunda az da olsa kayıp yasama ihtimali ortaya ıkabilir sağlığa dikkat etmekte fayda var.

hmm bana genel bkım yparmısın ? ılıskı hakkında fıln nolcgnı merak edıyorm cnm

Back
X