- Konu Sahibi 2ileri1geri
-
nesibeyi denemedim ama merak ettim şimdi en kısa sürede denemeliselim tam bir falso binnazda nasıl tutuyorlar onu anlamış değilim
Ben Ilkay icin beklemedeyim, soyledigi seyler cikarsa yazacagim zaten 1 ayi kaldi. Tarihleri bilemem ama olaylar umarim tutar
ilkay bana tarihte iddalı değilim zaten medyum değilim ama olaylar tutar demişti.tutmayadabilir fal bu yanıltabilir demişti.ama şart koşmuştu ben o şartı biraz bozdum.o nedenle ilkayın dediği çıkmadı diyememBen Ilkay icin beklemedeyim, soyledigi seyler cikarsa yazacagim zaten 1 ayi kaldi. Tarihleri bilemem ama olaylar umarim tutar
ilkaya ben 2 kere baktırdım.memnundum aslında ama artık kahve falı bakmıyor.ama gelecekle ilgili dediklerinin çıkmasını istemekle birlikte çıkacağını hiç zannetmiyorum.
Neden şekerim, neden çıkmayacağını düşünüyorsun ?
Bana yeni biriyle tanışacaksın dedi umarım çıkar
ben de dediklerinin çıkmasını istiyorum canım ama çıkabilecek gibi gelmiyor.
bana iki falında da zaman için nisan dedi.nisan geldi ama dediklerinin olabileceği bir durum yok.hadi diyelim zamanı yanlış verdi yine de olayın olma ihtimali yok gibi geliyor maalesef
Eski sevgilin dönecek stili bir şey mi şekerim ? Bana öyle şeyler zırvalayan biri gibi gelmedi pek, o yüzden hayret ettim biraz.
yok canım eski sevgili değil yeni olacak bir ilişki hakkında.ama olma olasılığı görmüyorum.evet bence de çok mantıklı bakıyor işte ama geleceği bilen falcı yok.
Hay Allah kahretsin, bana da bu iş olacak demişti...eee ben de o gazla adamın peşine gitmek niyetindeydimÇok heveslenmiştim , yine mi kursağımda kalacak
Neyse ben zaten her şartta adamın peşine gitmeye karar vermiştim hayırlısı bakalımVerirse verir, vermezse de s..sin gitsin zaten daha ben ne yapayım bu adama
Hay Allah kahretsin, bana da bu iş olacak demişti...eee ben de o gazla adamın peşine gitmek niyetindeydimÇok heveslenmiştim , yine mi kursağımda kalacak
Neyse ben zaten her şartta adamın peşine gitmeye karar vermiştim hayırlısı bakalımVerirse verir, vermezse de s..sin gitsin zaten daha ben ne yapayım bu adama
belki çıkar canım senin fal ya hemen hevesim kursağımda kalacak diye düşünme.pozitif düşünmek lazım onu da ben beceremiyorum.hayırlısı neyse o olsun.
melihe fal baktırmayı düşünüyorum baktıranlar ne dersiniz ayrıntı veriyor mu?
Benim gordugum kadariyla insanlara Melih ayrintili bakiyor ama gelecegi tutturamiyor demisler...Nesibe fena degil gibi , denenebilir bence.
sen nesibeye baktırdın mı canım o daha yeni olduğu için ben pek güvenemedim açıkçası.
Ben mayisa , Ilkayin verdigi tarihe kadar baktirmicam. Dedikleri cikarsa tekrar Ilkay, cikmazsa Nesibe yapicam. Daha denemedim ama icimde Nesibe konusunda olumlu bir his var
baktırmadan duramıyorum ki ben nisana kadar beklicem demiştim ben de artık nisan geldi kendimi tutamıyorumilkay artık kahve falı bakmıyor o kötü oldu ben de kahve istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?