Falsepeti&Binnazabla

nesibenin dediğini yaptım sonuç olummsuz umursanmıyorum bile...yani sonuç olumsuz belki beklesem diğerlerinin dediği tarihte olumlu sonuçlanacaktı

binnaz abla özellikle de fal sepetinden falcı tavsiyesi istiyorum kızlar ama çok net bir isim söyleyin yani tam anlamıyla bildi dediğiniz birileri var mı?

burada çok yorum var da ben gelecekle ilgili değil de şuan için öğrenmek istediğim şeyler var şuanki durumu bilebilir diyeceğiniz biri var mı?

kahve falı bu arada tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben Ilkay icin beklemedeyim, soyledigi seyler cikarsa yazacagim zaten 1 ayi kaldi. Tarihleri bilemem ama olaylar umarim tutar

Ben Ilkay icin beklemedeyim, soyledigi seyler cikarsa yazacagim zaten 1 ayi kaldi. Tarihleri bilemem ama olaylar umarim tutar

ilkaya ben 2 kere baktırdım.memnundum aslında ama artık kahve falı bakmıyor.ama gelecekle ilgili dediklerinin çıkmasını istemekle birlikte çıkacağını hiç zannetmiyorum.

ilkay bana tarihte iddalı değilim zaten medyum değilim ama olaylar tutar demişti.tutmayadabilir fal bu yanıltabilir demişti.ama şart koşmuştu ben o şartı biraz bozdum.o nedenle ilkayın dediği çıkmadı diyemem

ilkaya ben 2 kere baktırdım.memnundum aslında ama artık kahve falı bakmıyor.ama gelecekle ilgili dediklerinin çıkmasını istemekle birlikte çıkacağını hiç zannetmiyorum.

Neden şekerim, neden çıkmayacağını düşünüyorsun ?

Bana yeni biriyle tanışacaksın dedi umarım çıkar

Neden şekerim, neden çıkmayacağını düşünüyorsun ?

Bana yeni biriyle tanışacaksın dedi umarım çıkar

ben de dediklerinin çıkmasını istiyorum canım ama çıkabilecek gibi gelmiyor.

bana iki falında da zaman için nisan dedi.nisan geldi ama dediklerinin olabileceği bir durum yok.hadi diyelim zamanı yanlış verdi yine de olayın olma ihtimali yok gibi geliyor maalesef

Eski sevgilin dönecek stili bir şey mi şekerim ? Bana öyle şeyler zırvalayan biri gibi gelmedi pek, o yüzden hayret ettim biraz.

Eski sevgilin dönecek stili bir şey mi şekerim ? Bana öyle şeyler zırvalayan biri gibi gelmedi pek, o yüzden hayret ettim biraz.

yok canım eski sevgili değil yeni olacak bir ilişki hakkında.ama olma olasılığı görmüyorum.evet bence de çok mantıklı bakıyor işte ama geleceği bilen falcı yok.

yok canım eski sevgili değil yeni olacak bir ilişki hakkında.ama olma olasılığı görmüyorum.evet bence de çok mantıklı bakıyor işte ama geleceği bilen falcı yok.

Hay Allah kahretsin, bana da bu iş olacak demişti...eee ben de o gazla adamın peşine gitmek niyetindeydim Çok heveslenmiştim , yine mi kursağımda kalacak

Neyse ben zaten her şartta adamın peşine gitmeye karar vermiştim hayırlısı bakalım Verirse verir, vermezse de s..sin gitsin zaten daha ben ne yapayım bu adama

belki çıkar canım senin fal ya hemen hevesim kursağımda kalacak diye düşünme.hayırlısı neyse o olsun.

belki çıkar canım senin fal ya hemen hevesim kursağımda kalacak diye düşünme.pozitif düşünmek lazım onu da ben beceremiyorum.hayırlısı neyse o olsun.

belki çıkar canım senin fal ya hemen hevesim kursağımda kalacak diye düşünme.pozitif düşünmek lazım onu da ben beceremiyorum.hayırlısı neyse o olsun.

Aynen, ben de pozitiflik ariyorum, Ilkay cikip olabilir dediginde bir mutlu oldum bir mutlu oldum sorma

Simdi isin sonunda kucuk dusmek de var cunku ben onun pesinden gidicem, yani isin sonunda asagilanabilirim burasi fena sekilde riskli

Ben mayisa , Ilkayin verdigi tarihe kadar baktirmicam. Dedikleri cikarsa tekrar Ilkay, cikmazsa Nesibe yapicam. Daha denemedim ama icimde Nesibe konusunda olumlu bir his var

baktırmadan duramıyorum ki ben nisana kadar beklicem demiştim ben de artık nisan geldi kendimi tutamıyorumilkay artık kahve falı bakmıyor o kötü oldu ben de kahve istiyorum.

baktırmadan duramıyorum ki ben nisana kadar beklicem demiştim ben de artık nisan geldi kendimi tutamıyorumilkay artık kahve falı bakmıyor o kötü oldu ben de kahve istiyorum.

Vallahi ben de kendimi tutamiyorum, guya Mayisa kadar beklicektim ama galiba gelecek hafta kahve isine giricem Ilkayin artik kahve bakmamasi fena oldu, ben galiba Nesibeye baktircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…