- Konu Sahibi 2ileri1geri
-
Vallahi ben de kendimi tutamiyorum, guya Mayisa kadar beklicektim ama galiba gelecek hafta kahve isine giricemIlkayin artik kahve bakmamasi fena oldu, ben galiba Nesibeye baktircam
melihe fal baktırmayı düşünüyorum baktıranlar ne dersiniz ayrıntı veriyor mu?
şimdi de tellweyi araştırıyorum emin olmadan baktırmak istemiyorum en iyi falcıyı bulucam kararlıyım
tarot da baktırabilirim aslında fincanın fotoğrafını çekmek zor oluyor
melihe fal baktırmayı düşünüyorum baktıranlar ne dersiniz ayrıntı veriyor mu?
TatliCadi84 diye bir hatun varmis, baska bir topikte birisi tarotta iyi demis, denesek mi ki ?
TatliCadi84 diye bir hatun varmis, baska bir topikte birisi tarotta iyi demis, denesek mi ki ?
haha, evet, ben söylemistim iyi oldugunu. :)
Vallah ben cok fal baktirdim tellwe'de ve gercekten onun gibisini görmedim.
Gercekten yorumu cok tutarli.
O hem senin cekmis oldugun kartlari yorumliyor hemde kendi kartlarindanda yorum yapiyor.
Yani ne kadar soru, kisi varsa sorabilirsin.
Bu zamana kadar niye ona baktirmadim yaa..
arkadaşlar tellwe de falım da kredim de kaybolduben aslında 3 gündür efsuna yollamak istiyordum ama kadın 1 fal alıyo meşgul yazıyo ben fal yollayana kadar efsunu çok övmüşlerdi dedikleri çıkar mı
evet binnazdaki efsun canım neyse artık...ya tellwede bakım varmış ama o ara benim fal yalan oldu ödemem bile görünmüyoaa kötü olmuş canım bakım yapıyorlardı o ara mı kayboldu?
efsun derken binnaz abladaki efsunu mu diyorsun anlık olarak süper bakıyor evet karşıdaki kişinin arabasına kadar tarif etmişti çok etkilenmiştim ama gelecek için dedikleri çıkmadı o efsunu diyorsan.
evet binnazdaki efsun canım neyse artık...ya tellwede bakım varmış ama o ara benim fal yalan oldu ödemem bile görünmüyo
arkadaşlar tellwe de falım da kredim de kaybolduben aslında 3 gündür efsuna yollamak istiyordum ama kadın 1 fal alıyo meşgul yazıyo ben fal yollayana kadar efsunu çok övmüşlerdi dedikleri çıkar mı
aaa demek bi ben değilmişim mail attım ben de cevap gelmedi.canım benim fallarımda kayboldu kredim de yok ortada iki saattir bekliyorum, cafede konustum falcılarında falları kaybolmuş mail attım dönemdiler , telafi edeceğiz diyorlarmışta ne olur bilemem , bekliyorum bende. efsunu hiç denemedim buarada
aaa demek bi ben değilmişim mail attım ben de cevap gelmedi.
kredim yüklenmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?