Falsepeti&Binnazabla

Vallahi ben de kendimi tutamiyorum, guya Mayisa kadar beklicektim ama galiba gelecek hafta kahve isine giricem Ilkayin artik kahve bakmamasi fena oldu, ben galiba Nesibeye baktircam

şimdi de tellweyi araştırıyorum emin olmadan baktırmak istemiyorum en iyi falcıyı bulucam kararlıyım

tarot da baktırabilirim aslında fincanın fotoğrafını çekmek zor oluyor

melihe fal baktırmayı düşünüyorum baktıranlar ne dersiniz ayrıntı veriyor mu?

melih benim fala cok ayrintili bakmis ama boyle bi degisik sanki net tarih de verdi ama isle alakali olan cikmadi pek oburune de az kaldi hatta dort hafta demisti yani 9nisana geliyo iste olacak gibi degil.net tarih veriyo da sanirim tutmuyo bir de sevgilimi tarif etmisti boyunu falan bildi yalniz tam bir babyface olan kisiye keskin yuz hatlari var demisti.dort hafta dolar da melihin dedigi olursa yazarim

melihe fal baktırmayı düşünüyorum baktıranlar ne dersiniz ayrıntı veriyor mu?

Melih'ye fal baktirmadim, o yüzden birsey diyemem.
Ama Derin Altun ve Nesibe bence güzel yorumlar yapiyor.
Nesibe'nin yorumu biraz kisa ama tutarli.
Derin'de uzun bakiyor, oda cok isabetli yorumlar yapiyor.
Bazilarda Derinin yaptigi yorumlarin cikti söyliyor.

TatliCadi84 diye bir hatun varmis, baska bir topikte birisi tarotta iyi demis, denesek mi ki ?

haha, evet, ben söylemistim iyi oldugunu. :)
Vallah ben cok fal baktirdim tellwe'de ve gercekten onun gibisini görmedim.
Gercekten yorumu cok tutarli.
O hem senin cekmis oldugun kartlari yorumliyor hemde kendi kartlarindanda yorum yapiyor.
Yani ne kadar soru, kisi varsa sorabilirsin.
Bu zamana kadar niye ona baktirmadim yaa..

sen nesibeye de baktırmışsın nesibe mi daha iyi tatlıcadı mı?

Bence Tatlicadi daha iyi :)
Tatlicadi bana daha cok detay vermisti.
Nesibe'de iyi ama dedigim gibi biraz kisa ve tatlicadi bakarak daha detaysiz.

arkadaşlar tellwe de falım da kredim de kayboldu ben aslında 3 gündür efsuna yollamak istiyordum ama kadın 1 fal alıyo meşgul yazıyo ben fal yollayana kadarefsunu çok övmüşlerdi dedikleri çıkar mı

arkadaşlar tellwe de falım da kredim de kayboldu ben aslında 3 gündür efsuna yollamak istiyordum ama kadın 1 fal alıyo meşgul yazıyo ben fal yollayana kadarefsunu çok övmüşlerdi dedikleri çıkar mı

aa kötü olmuş canım bakım yapıyorlardı o ara mı kayboldu?

efsun derken binnaz abladaki efsunu mu diyorsun anlık olarak süper bakıyor evet karşıdaki kişinin arabasına kadar tarif etmişti çok etkilenmiştim ama gelecek için dedikleri çıkmadı o efsunu diyorsan.

evet binnazdaki efsun canım neyse artık...ya tellwede bakım varmış ama o ara benim fal yalan oldu ödemem bile görünmüyo

evet binnazdaki efsun canım neyse artık...ya tellwede bakım varmış ama o ara benim fal yalan oldu ödemem bile görünmüyo

bakımdan dolayı gitti demek ki site yönetimine bildir bence.

öyle bir şey nasıl yapılıyor bilmiyorum ama illa ki sitede bu tip sorunlarla ilgilenilen bir kısım vardır ben tellwede ilk defa fal baktırıcam bilmiyorum ama fal sepetinde ve binnaz ablada böyle sorunlarla ilgileniyorlardı orada da ilgileniyorlardır.

canım benim fallarımda kayboldu kredim de yok ortada iki saattir bekliyorum, cafede konustum falcılarında falları kaybolmuş mail attım dönemdiler , telafi edeceğiz diyorlarmışta ne olur bilemem , bekliyorum bende. efsunu hiç denemedim buarada

aaa demek bi ben değilmişim mail attım ben de cevap gelmedi.

aaa demek bi ben değilmişim mail attım ben de cevap gelmedi.

yok değilsin :) cafede sordum falcılar yazdılar daha önce de falcıların kredileri ödenmemişti yaz başlarında bazı falcılar bıraktık oyüzden demişlerdi ama ona da pek inanmam kredin kaybolacak ve sakin sakin o ödediğin paraya sessiz mi kalacaksın bak seninde benimde yok falcılarında yok herkes tepki gösterir ben falımı 18.30 gibi yollamışım yarım saat içinde bakınca tekrar kayboldu bekliyorum hala

tellwe yönetimine dün mail atmıştım iki tane bana geri dönülmedi olayı tellwe cafe den falcılardan öğrendim ama bugun hala ne fallarım ortada ne de kredim geri yüklenmiş . bugün üçüncü bir mail attım yine dönmediler telefonumda kredim yüklendiğine dair mesajlarım duruyor fallar bakılmadı bana yorum yapılmadı ve bakılmayan falımın kredisi bana yüklenmedi sizce bunun ile tüketici hakları ilgilenir mi 1 kuruşta olsa iki gündür bekliyorum bana cevap verilmiyor ve fallarım ortada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…