Falsepeti&Binnazabla

Alev'e ben de çok şaşırdım zaten, tutturmuş da olabilir tesadüfen. İlk defa baktırdım ona, bana da çok pembe tablo gibi gelmişti ama arada bi tutturuyolar böyle demek :/

Alev'e ben de çok şaşırdım zaten, tutturmuş da olabilir tesadüfen. İlk defa baktırdım ona, bana da çok pembe tablo gibi gelmişti ama arada bi tutturuyolar böyle demek :/

Benimde ilk ve tek falım oldu ona.İnandırîcı gelmemişti zaten falı,bas bas bağırıyodu falın kendisi sanki bu fal hayatta çıkmaz diye:))

Benimde ilk ve tek falım oldu ona.İnandırîcı gelmemişti zaten falı,bas bas bağırıyodu falın kendisi sanki bu fal hayatta çıkmaz diye:))

Peki dediklerinin çoğu çıkmış olan, güvendiğiniz kimler var fal baktırabileceğim? Böyle yeni denenmiş değil de bikaç defa baktırıp memnun kaldığınız isimler var mıı?

Peki dediklerinin çoğu çıkmış olan, güvendiğiniz kimler var fal baktırabileceğim? Böyle yeni denenmiş değil de bikaç defa baktırıp memnun kaldığınız isimler var mıı?

Ben aslında yüzyüze fal taraftarıyım ve yıllardır reel fal baktırırım.Online bir yıldır baktırıyorum ve esas mevzuda çıkan henüz tek bi falım yok.O yüzden sana isim vermem yanlış olur,yanlış yönlendirmiş olurum seni.Ama tabi beğendiğim nispeten gidişatî yakalayan isimlerim,Bilge,Taha,Ada en azîndan en yakın sürecimi tutturanlar.Birde Yağmur'u beğenirim ama henüz söylediği zaman gelmedi net konuşamam o yüzden.En popüler isimler bende tek kelime çıkmadıkları gibi benim bu yazdığım isimler genelde beğenilmeyen falcı kategorisinden.Altını çizerek genelin beğenmediği falcılar olduğunu söylüyorumki yanlış tercih yapmana sebep olmayayım diye..

Diğerlerini hiç bilmiyorum da bilge dediğin bilge özdoğru mu? Ona çok fal baktırdım ama genelde bilemedi, yani sürekli nasihat veriyodu kartlara bağlı kalarak yorum yapıyodu, bi şey hissetmiyodu ama bence. Zaten artık kartlarla baktırmıyorum sadece kahveye döndümm. Galiba bu fal işinde kimin kimle enerjisinin tuttuğu önemli. Bana bilen de sana bilemez belki dee

Bu arada Siraz & Selena nin ortak ongorulerinden biri patladi.

Ilkay yine hakli cikti, keza Venusamber.

kızlar venusamber'i beğenen de var ama beğenmeyen de.. ben seviyorum kızı..öngörüleri hep çıkmıştır..yeter ki sıkmadan, bunaltmadan gerçekleri duymaya açık olun.. ilkay o anlamda biraz acımasızdır ve daha çok mantığıyla yorum da yapar...

İşte benimde bahsettiğim buydu:)))genel olarak beğenilmezler derken.Bende de en başarılı olan isimlerin hatta başîdır Bilge.Gidişat verdiği zamanda dahil onun söylediği gibi ilerledi şu ana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…