- Konu Sahibi 2ileri1geri
-
tellwe yönetimine dün mail atmıştım iki tane bana geri dönülmedi olayı tellwe cafe den falcılardan öğrendim ama bugun hala ne fallarım ortada ne de kredim geri yüklenmiş . bugün üçüncü bir mail attım yine dönmediler telefonumda kredim yüklendiğine dair mesajlarım duruyor fallar bakılmadı bana yorum yapılmadı ve bakılmayan falımın kredisi bana yüklenmedi sizce bunun ile tüketici hakları ilgilenir mi 1 kuruşta olsa iki gündür bekliyorum bana cevap verilmiyor ve fallarım ortada yok
o site nieyse bana hiç güven vermiyo
o site nieyse bana hiç güven vermiyo
konuyla alakasız olarak;
"tolin" sana özel mesaj göndericektim ama özel mesaj kutun dolu olduğu için gönderemedim.belki buraları takip ediyorsun diye buraya yazdım
Arkadaşlar meraba:) ben yeni üyeyim bi şey sormak istiyorum size. Melek öz kahve falları çıktı mı kimsede? Bana bildiği bi iki nokta oldu ama gelecek tamamen çıkar mı bilemiyorum.
Bana çkmadı.
Kahveye bence en iyi bakan tellwe SaraylıHanım ve falsepeti Venüsamber.
Venüsamber hiç kimsenin bilemediği bir konuyu bildi, herifin aklını okudu ve çıktı. Bazen dolduramadığı boşluklar oluyor ama en iyi bilen bence o.
SaraylıHanımın kehanetlerinden biri bana çıktı ve iş & aşk kesişimi çok değişik bir konuydu. Kesinlikle çok şaşırdım. Sahne tarif ettiği şekilde oldu.
Tarotta Efsun Aksoy bana çıkmadı.
Aklıma gekmişken yazayım, Esin Güven kötüydü, baktırmayın. Maya yı tavsiye edebilirim.
SaraylıHanım melek öz le neredeyse aynı şeyleri söyledi aslında, yani sonuç aynı tamamen. Saraylıyı ben de beğendim gerçekten iyi fal bakıyo ama çıkması için zaman var daha. Mayanın dediği de çıkmıştı onun dediği şekilde konuşmuştum hatta telefonda , dinleyince çıktığını farketmiştim.
Bana çkmadı.
Kahveye bence en iyi bakan tellwe SaraylıHanım ve falsepeti Venüsamber.
Venüsamber hiç kimsenin bilemediği bir konuyu bildi, herifin aklını okudu ve çıktı. Bazen dolduramadığı boşluklar oluyor ama en iyi bilen bence o.
SaraylıHanımın kehanetlerinden biri bana çıktı ve iş & aşk kesişimi çok değişik bir konuydu. Kesinlikle çok şaşırdım. Sahne tarif ettiği şekilde oldu.
Tarotta Efsun Aksoy bana çıkmadı.
Aklıma gekmişken yazayım, Esin Güven kötüydü, baktırmayın. Maya yı tavsiye edebilirim.
ayyy Venüsün kahvesi gerçekten güzel yaa ama son zamanlarda çok çok nadiren baktı sanırım.. sen hangi ara yakaladın da baktırdın be tatlım... :18::18:
Saraylinin kehanetlerinde zaman kavrami pek yok ama bana dedigi 3 gun sonra cikti. Cok guzel bakiyor.
saraylının zaman kavramının olmadığını bugün anladım :) beklenen mesaj ve arama olayı bugün gerçekleşti hala şaşkınımama sonucun doğru çıkması önemli sonuca varabilmek için de bi iki ay zaman gerek çıkarsa dedikleri bütün ayrıntısıyla haber vericem :)) sonuç iyi olursa da baktırdığım bi iki kişi daha bilmiş olcak kısmen ama bakalımm :)
canım, saraylı dışında arama olayını kimler bilmişti? ben artık zaman olayına takılmıyorum..bende zamanını da bilenler olmuştu ama sonu çıkmadı..
Açelya tuğraok kötü şeyler aöylemişti bana şimdi aklıma geldi. Baya bozmuştu moralimi. Dedikleri çıkmadı şimdilik umarım çıkmaz da. Ben üzülünce bu ara çok fal baktırdıysan yanlış çıkmış olabilir gibi bi şey demiştii onunla ilgili deneyiminiz var mıı?
Acelya nin bana ne olumlu ne olumsuz tek kelimesi cikmadi.
Dün gece baktırdığım fallara şöyle bi göz gezdirdim de ilginç bi şekilde Binnaz abladaki Alev Tansel zamanı bilmiş, başka kimseyle konuşmadığını da bilmiş ama onun dışında pek fazla bi ayrıntı bilememiş. Resmen temmuzun ikinci haftasında arayacak seni demiş ve dün oldu bu olay bide Binnazdaki Sahra Buhari süreyi bilmiş, iki hafta önce baktırmışım, iki hafta sonra demiş o da, üstüne de eklemiş bi iki gün oynama olabilir diye, tarihe baktım tam iki hafta sonrası 13 temmuza geliyo bi gün oynamış 14 temmuzda oldu olay. Sahra hanım önceki ilişkimin kesinlikle olmayacağını da bilmişti bu arada, binnazdaki birçok isim iyi olacak derken bi tek Sahra olmaz demişti sanırım ve başkası çıkacak karşına demişti. Bu arada ben kısa süre öncesine kadar sadece binnazda baktırıyodum, burayı okumaya başladıktan sonra sizden öğrendiğim bikaç kişiye baktırdım binnaz abladan siz kurtardınız beni yani:) ordaki Açelya tuğraya da baktırmıştım bu arada, falı öyle bi patladı ki anlatamam, çocuk başkasıyla konuşuyomuş, bana olan sevgisi bitmiş, bi daha aramazmış falan filan psikolojimi bozmuştu. Daa bi sürü falcı var bi bakiim ben şöyle diğerlerine de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?