- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
Falsepetindeki Derin geri döndü! Sonunda kavustuk ;D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su gunesi cok merak ettim bide bi keresinde melis durkani 6 fal dolmus bi sekilde görmüstüm? ilgincti baktiran var mi
Falsepetindeki Derin geri döndü! Sonunda kavustuk ;D
canım sen bu derinden gerçekten memnun kaldın mı? yani ben tarot baktrmayı düşünüyorum ama 20 lira boşa gider mi diye de çekiniyorum. yorumları nasıl uzun mu ?
Evet, memnun kaldim, bir dedigi cikmisti
Bende zaten yakalasam onu fal gönderecegim
Yorumu gayet uzun, öbürlerden daha uzun bence.
Birtek Melek daha uzun yorumluyor.
Şekerim sen Derin'e kahve mi tarot mu göndermiştin ? Hoş bu aralar kahve bakmıyormuş.![]()
Tarot ve Horoskop baktirmiştim :')
Kızlar geçen söylemiştim sizlere fal baktırdım şaşkınım diye kız ne dediyse hissedip yaşıorum önce şüphelendim herkese aynı şeyleri söylüyo olabilirlermi diye forumdan baktıranlara mesaj attım günah aldığımı farkettim:) fesatmıyım nee kesinlikle nesibeyi tavsiye ederim yeni gelmiş ama ikinci kez baktırdım psikolojik sanıyodum ama geçmiş gelecek bilince tırstım vallaBugün iyice emin oldum
bende nesibeye baktırdım çok memnun kaldım ya sende çıktı mı dedikleri bana da çıkar mı acaba çok heycanlıyım =)
tatlım ben ondan memnundum tahadan da memnun kaldım burda kimi söyleseler baktırıyorum:)) nesibe ilk geldiği zamanlarda baktırdım sonra defalarca baktırdım genelde çıktı bende söyledikleri Tahayı tavsiye edebilirim 2. olarak beğenmeyen çok ama ben onuda beğendim. Şuan hamileyim baktırmıyorum artık
Kızlar çok moralim bozuk falsepetinden fal baktırıcam ama ilk kez baktırıyorum. En iyi kimdir kimin dediği çıkar bir önerebilir misiniz? (Kahve falı istiyorum)
Kızlar çok moralim bozuk falsepetinden fal baktırıcam ama ilk kez baktırıyorum. En iyi kimdir kimin dediği çıkar bir önerebilir misiniz? (Kahve falı istiyorum)
keşke ilkaya baktırmasaydım yorumları beni hiç tatmin etmedi![]()