- 2 Aralık 2011
- 107
- 2
- 46
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
kızlar cevap gelmesi ne kadar sürüyor tarotta
mail adresine mi cvp geliyor ilkay gür den
nesibeyi bir türlü yakalayamadım yaaaaa
falsepetinde baktırdıgım kişilerle ilgili bende bilgi vereyim :)
taha amann amannn uzak durun diyorum bir arkadasımla beraber baktırdık iki gün arayla adam resmen copy paste yapıp yollamıs
melis durkan bana göre cok iyi yorumcu ne dediyse cıktı ki olumlu olumsuz hepsini söylüyor.
duru şentürk kısa bir yorum ve cogu sallamasyon olmus begenmedim
ilkay gür enerjisi yerindeyse güzel fal bakıyor ne kadar olumsuz yorumlar alsada begeniyorum kadını
ayda yılmaz nokta atışları fazla olumlu olumsuz hepsini söylüyor bana göre gayet iyi bir yorumcu
nesibeyi cok begenen var ama ben cok begenmedim ki cogu seyi bilemedi zaten
melihin falıda hosuma gitmedi övüldügü kadar degilmis parama acıdım.
melek öz enerjimiz tutmadı nokta atısı hic yoktu begenmedim
yazınca farkettim ki coguna baktırmısım sitede :))
bana göre en iyisi melis, ilkay, ayda...
şekerim kahve/tarot kime ne baktırdın?
Bağıra bağıra gitti 25 tl bu fal sepetinde katiyen resim yüklemiyor resmen para tuzağı. Akıl parası olsun bana
resımlerın boyutunu kucultmeyı denedınmı?
Denedim yine olmuyo dönüp duruyo bi şey dewamlı açılmıyor kafayı yiycem:26:
Resize Photos - Free Online Photo and Image Resizing - Resize Digital Photos bak bu sıteden dene bıde ıstersen boyutu 600 yap o da olmuyosa falsepetıne sorunlar kısmına msj at ılgılensınler:26:
Fal sepetine yazdım kaç defa aynı şeyi deyip duruyorlar uzun sürebilirmiş bugün yine denedim 5 saat oldu yine yüklenmedi bi de senin söylediğin siteyi deniyim bakiyim belki olur çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
orayı bı dene olmazsa gene yaz bakalım buluruz bı caresını
Canım burayıda denedim olmuyorolmayacak herhalde daha da siteye de yazdım hiç oralı olmuyorlar girti venim para ensyiliğime doymiyim ben de
sen o resımlerden bırını bana ozelden yolla resımle oynayım bı bakalım belkı ben hallederım:26da olmazsa tarot baktır dıycem:26:
Canım fal kredimi değiştirdim tarot falı baktırdım zeus diye bi falcıya bakalım neler diycek :)
Fal sepetinde zeusa baktırdım genel durumumu çok iyi bildi ama gelecekle ilgili hiç bir şeye değinmemiş faldahadı bakalım inş memnun kalırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?