Falsepeti Maceram:)

Boyle bi fali begenmek mumkun degil!! Ben de cok merak ediyorum nasil oluo da bu kadar olumlu yorumlar alabiliyolar?? O sitede 3 kisiden baska fal baktirmaya neredeyse tovbe edicem!!

Nesibeyi yakalamak zordur biraz.. İnsallah sen de yakin zamanda yakalar baktirirsin.. Diger falcilarla arasindaki farki gorunce anlayacaksin zaten ne demek istedigimi :)

Sevgili fal muptelasi dostlar

Dun gece resmen bir huzur coktu ustume, adeta bir ruhsal aydinlanma yasadim. Size de anlatayim : Nesibe'ye daha once bir kere daha fal baktirdim, o zaman gercekten cok mutsuzdum. O da zaten mutsuz oldugumu soylemisti.

2 gun once baktirdigimda mutsuz degildim. Aslina bakrsaniz umut tutma yolundaydim, gecmiste kalan mutsuzlugun ustumdeki son kirintilarini da supurmek uzereydim. Dun gece Nesibe'nin falini tekrar dinlerken sunu fark ettim, soyledigi gelecekle ilgili seylere inanmadim. Benim icin de mutsuzsun demis, ona da inanmadim cunku o fali dinlerken artik mutlulugumun dis etkenlere bagli olmadigini, onun veya baskalarinin agzindan cikan seylere de bagli olmadigini fark ettim. Aylardir olumlu dusunmeye, olumlu olmaya calisiyordum her nasilsa dun gece mutsuzluk + umutsuzluk dongusunden ciktigimi, ruhumun etrafindaki olumsuzluktan arindigini ve huzurla doldugumu hissettim. Fali dinlerken "yaniliyorsun Nesibe, ben mutluyum, mutlulugum da oteki beriki adama bagli degil" dedim ve o anda gercekten huzurun icime doldugunu hissettim. O bana mutsuzsun, huzursuzsun vs vs derken, benim icime gunes dogdu. Falcilara inanmaktansa kendimi Allah'in bana bictigi kadere kendimi ruzgarin onundeki yaprak gibi birakmaya karar verdim. Sunu da fark ettim ki, kadere yeterince inanmadigim ve Allah inancim yeterince saglam olmadigi zamanlarda faldan daha cok medet ummusum.

Bir erkekle ilgili soru sormustum, bu kisi hakkinda anla ilgili dedikleri dogru olabilir ama gelecekle ilgili dediklerinin tutacagini sanmiyorum zaten. Bana bu kisiyi 6 ay bekleyecegimi, onun gelgitlerinden sinirlerimin harap olacagimi soylemis, ben de ona aynen su cevabi verdim :

"Gecmisteki hatamdan sunu anladim ki sultan dahi olsa kimse 6 ay beklemeye degmez. Deger veren biri karsindakinin sinirlerini zaten harap etmez, ben de baska biri icin huzurumu bozamam. Kendime Kasima kadar sure koydum, beklerim, bakarim olmazsa da s..tir ederim ama arkasindan uzulmem, kimse Hint kumasi degil".

ve bu soylediklerime gercekten inaniyorum. Kimse 6 ay beklemeye degmez, Sultan Suleyman olsa bile. Deger vermeyen birine deger vermeyi ben cok da mantikli bulmuyorum acikcasi.

Gecmiste birini beni cok uzdugunu soylemis , ben de soyle cevap verdim :

"BU meseleyi artik hayat ve iliski tecrubesi olarak goruyorum. Bu isten ogrendigim ders deger vermeyen birine deger vermemek oldu."

Ben eski sevgilimi beklemiyorum, bir eski sevgilim de yok zaten. Cocuklarinin babasini ve kocasini bekleyenleri tenzih ederek sunu soylemek istiyorum sevgili kardeslerim : Nesibe ya da baska biri arayacak dedi, aradi diyorsunuz, ee peki sonra ? Iciniz soguduktan sonra terk eden, giden , kiran doken adama yine ayni seyleri hissedebilecek misiniz? Sevdiginizi, umut ettiginizi biliyorum ama ben de derim ki kendinize sure koyun, su zamana kadar beklerim , olmazsa da uzulmem gecerim diyin. Dedigim gibi birini 6 ay beklemenin hicbir mantigi yok bence, hic kimse siz KKnin guzel kadinlari kadar degerli degil.

Rezzan Hanim'a, Haleh Hanim'a tekrar eglencesine baktirabilirim......ama Nesibeye tekrar baktirmam cunku kartlari yorumlamiyor. Sessizlerim dedigim yaratiklari hayatima musallat etmek istemiyorum, zaten guvenilir varliklar olduklarini da dusunmuyorum, kararlarimi onlarin dediklerine gore verip hayatimin iplerini bunlara vermek istemiyorum. Sizin de bu varliklara fazla guvenmemenizi dilerim.

Son düzenleme:
kızlar bende ilkay gür'e baktırdım 12 dk konuşmuş ama boş konuşmuş, arkadaşım onda daha iyi yorum yapıyordu zaten, berbattı berbat. bide o kadar ayrıntılı anlatmama rağmen hiç bişey diyememiş, bence öyle davranması saçma demiş, en sonunda böyle saçma davranan biriyle devam etmek istersen bu bir risktir ama risk almak istersen alabilirsin demiş, sorduğum soruyada inşallah hayırlısı olur diye cevap vermiş, bir insan bu kadar saçma olabilir mi, onun profilini görünce bile uyuz oluyorum.

dünde ilk defa rezzan ablaya kahve baktırdım tarotlardan fazla yorum yaptı kısa anlatmama rağmen anlatmadığım şeyleri dahi hissetti bildi, şimdide nesibeyi ve yağmuru yakalamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
asrını denedim bekliyorum bakalım bu bnm ilk falım olacak falkolik olmayımda böyle

Ben daha once baktirdim ona. An ve gecmiste fena sayilmaz ama verdigi zaman cikmadi bende dilerim sen begenirsin..

Bu vesile ile de fal sepetinde fal baktiracaksaniz NESİBE, MELEK ve YAGMUR disindakilerini kesinlikle tavsiye etmedigimi belirtmis olayim.. En azindan ben tovbeliyim baskasina ordan birine dun yasadigimdan sonra..

Ben de baktırdıklarım için şunları söyleyebilirim....
İlkay Gür'e binnazabladayken baktırmıştım ses güzel yorum iddealı fakat; üzerinden seneler geçti hiç bir dediği tutmadı maalesef (
Sezen hakında yorum yapamıycam nedeni ise sesi o kadar kötü ki , bir de falı karışık anlatınca sonuna kadar bile sabredip dinleyemedim
Nesibe, hoş ve tatlı sesi var sadece terapi olsun diye baktırılabilir bunun dışında ise; dedikleri tutarsız ve falı tutmuyor, bir ay önce iğrenç bir adam dediği kişiye diğer sefer muhteşem diyen bir kadın :)))
Melek, Ada ve Asrın ise benzer tatta diyebilirim sesleri ve yorumları hoş ve tutarlı yani size önerebileceğim 3 isim; ADA olumsuzu da söylüyor farklı olarak ... Benim fal maceram da buydu kızlar yardımcı olabildiysem ne mutlu :))))

BUGÜN TAROT BAKTIRMAK İSTİYORUM BİNNAZABLA'DA Arnisa Bahadır FALSEPETİ YAĞMUR hangisini önerirsiniz ama tek soru değil genel açılım istiyorum kızlar....

Baska bir basliga yazdim bunu ama sanirim asil yeri burasi :) onun icin buraya da kopyalayip yapistiriyorum :)

Kizzllaaarrr su anki halimi nasil anlatsam bilmiyorum gercekten!! SOKLARDAYİMMM diyim siz anlayin artik!! Buradan kim tavsiye etmisti inanin hatirlamiyorum ama kim tavsiye ettiyse bu gece benden buyuk bir dua aldi! AÇELYA TUGRA!! Hicbir detay vermedim ona, buna ragmen cocuklarimin sayisina kadar bildi!! Soyledigi tarih cikar mi cikmaz mi bilmiyorum ama cikacagina inanmak istiyorum:) eger benim gibi sizin de enerjiniz tutarsa adim kadar eminim ACELYA FURYASİ meydana gelir :)

BUGÜN TAROT BAKTIRMAK İSTİYORUM BİNNAZABLA'DA Arnisa Bahadır FALSEPETİ YAĞMUR hangisini önerirsiniz ama tek soru değil genel açılım istiyorum kızlar....

Genel acilimda nasil olduklarini bilmiyorum ama iliski aciliminda 2 sine de baktirdim.. Eger 2 si arasinda secim diyosan Yagmur acik ara onde bence :)

Kesinlikle katılıyorum sana.... bende baktırmama kararı aldım hatta artık fallara okadar bağlanıp ümitleniyoruz ki ve sadece ona odaklandığımız için hayatı bile kaçıyoruz. 6 aydır hem maddi hem manevi kayıplardaydım bende ama artık mutluyummm :))))

tşk. canım, yağmur denk gelmedi onun için Arnisa'ya baktırdım... Güzeldi, söyledikleri gerçekleşir mi bakıcaz...

Aynen artık beynim bulandı , adam hayırlı diyen hayırsız diyen; adım at diyen yaklaşma diyen ; evlenmezsiniz, başka biriyle evleniceksin diyen........artık kendi bildiğimi okumaya karar verdim , kimseden bana fayda yok kardeşler

Merhabalar,
fal sepeti derin hanım ı soranlar olmuştu burdan, onunla görüştüm. Haziran ayında bir ciddi bir sağlık operasyonu geçirdiğini, başka kişilerin dünyasını, duygularını, enerjisini paylaşmak için biraz zamana ihtiyacı olduğunu, enerjisi geldiğinde mutlaka geri geleceğini bildirdi. Ama tam tarih veremiyor.

Kizlar, Derin i goren duyan var mi, yildizname yaptirmak istiyorum nerde kendisi

mesaj yazmıştım ama senin msjınada cevap vermek istedim. bende yıldızname baktırmıştım ve gerçekten süperdi...ki anne adını vermeyi unutmuştum ona rağmen süperdi, tekrar baktırayım dedim biraz zaman geçsin haziranda bakalım demişti sonra bi daha giremedi. (28 haziran hariç)
bugün telefonda konuştum, ciddi bir ameliyat geçirdiğini, enerjisini tam olarak hissedemediğini, başka insanların hayatlarına girebilmek içinde enerjisinin gelmesini beklediğini, tam tarih veremeyeceğim ama kesinlikle geleceğim sen benim adıma yazarsın dedi.

akıllanmıcam ben ya tarot asrına baktırdın iyi de neden gidip kahveyide baktırıosun hiç sevmiorum 2.sansınıda kullanamadı bidaha asla

Ay yasasin Allah Derin'e zeval vermesin

keske ben de aynı seyi söyleyebilseydim ama verdiğim detayların etrafında dönmüş durmuş yuh nası yaaa şoktayım gibi bi durum yaşamadım

Kızlar meraba bende 2 yıldır netten fal baktırıyorum ara ara sık olmasada...fal sepetındekı falcılarla ılgılıde deneyımımı paylasmak ıstıyorum benim için önemli olan çıkıp çıkmaması bir falın...öncelikle nesibeden bahsedicem biraz anı sızın söyledıklerınızden yola çıkarak biliyor aslında bilmiyorda bildiğini sanıyorsunuz o an için falı çıkmadı fazla pozitif barıscağımızı sevgilimle hatta başka bir bayanda olmadıgını söylemişti ama çıkmadı olmadı ben fallara sonuc olarak bakarım anı herkez bilir zaten anlatıyoruz:) ilkay gür var bır de o ise gerçekçi ters gelen asıkların baska bir bayana işaret ettiğini söylemişti...melek öz de sonuç olumsuz demişti bildi yani...melis durkan var yazılı bakıyor sesliye geçse iyi olur 2 puan vermiştim olmayacak dedi diye hava grubu bir erkek çıkacak ikizler terazi ya da kova kızmıştım nasıl su anki sevgilimle olmaz diye onunkide çıktı...diğerlerinin falınıda inceliyorum su an aklımda kalanlar bunlar:)

Merhaba.Yazdıklarınızı okuyunca gerçekten çok şaşırdım. Bende İlkay a bir kaç gün önce fal baktırdım ve bunalıma girdim. Şu an uzak yerlerede olduğumuz ama çok fazla sevdiğim bir insadevam edeceğini am asonu olmadığını n var bu kişiyle benim birbirimizden çok ama çok faklı olduğumuzu, ilişkimizin bir süre daha süreceğini ama sonu olmadığını ve benim karşıma kendi memleketimden başka birinin çıkacağını ve bu kişiyle çok mutlu olacağımı, burası çok ilginç, bu kişinin mühendis olacağını yani sayısalcı bir insan olacağını söyledi. Kelimesi kelimesine bunlar. Ben kendim öğretmenim, daha önce de mühendis taliplerim oldu tabi benim salak kafam kabul etmedi o zamanlar o yüzden yorum tutarlı geldi bana, ama yazdıklarınızı okuyunca çok çaçırdım, ya bizim hayatlarımızı çok benziyor ya da İlkay aldığı bilgilere göre benzer şeyler söylüyor insanlara. Bana o senin yanına gelecek sen gideceksin dedi, böyle planlarımız var bizim ama yine de söylenenlerin bu kadar benzer olması beni çok şaşırttı. Bir de falcıdan çok psikolojik danışman gibi.

Slm, Ben birkac ay önce Derin'e fal baktirdim, ve dün onun dedigi birsey gerceklesti.
Derin bana dedi ki, Augustos sonu eylül basi eskiden birisi yine seninle konusmak falan isteyecek.
Dün cikti dedigi:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…