- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
Slm, Ben birkac ay önce Derin'e fal baktirdim, ve dün onun dedigi birsey gerceklesti.
Derin bana dedi ki, Augustos sonu eylül basi eskiden birisi yine seninle konusmak falan isteyecek.
Dün cikti dedigi:18:
Slm, Ben birkac ay önce Derin'e fal baktirdim, ve dün onun dedigi birsey gerceklesti.
Derin bana dedi ki, Augustos sonu eylül basi eskiden birisi yine seninle konusmak falan isteyecek.
Dün cikti dedigi:18:
Kuzum sen ne baktırmıştın ona astroloji mi tarot mu ?
Bende bekliyorum valla.ama karar da veremiyorum derin mii yagmur muu biseyy diyinn nolurrrrrr
nesibeyi bir türlü yakalayamadım yaaaaa
bende fal sepetinde ilkay güre baktırdım fakat 5 dakikalık yorumun yarısı sordugum soruyu kendinin yorumlamasıyla gecti falı dinlerken sıkıldım ben fal baktırıyorum insanların kendi yorumuna ihtiyacım olsa zaten cevreden cok fazla kişiyle fikir alısverisi yapabiliyorum net seyler soylemedi hepsi yarım yamalak falı cıkarmı acaba diyemiyorum bile cunku elle tutulur birseyler soylemedi hani su zamanda bu olur gibisinden hic memnun kalmadım kötü seyler dedi desem oda degil anlamadımki valla bosuna param gitti ona yanıyorum
şuan falsepetinde online melih gün, samira günal,sezen boztepe, güneş levi ve asrın arıkan var hangisini önerirsiniz kahve falı için melih veya asrın diye geldi içimden de tecrübelilerin fikrini alayım dedim
bunların hepsınden uzak dur hıcbırısı ıyı dııl falsepeti nesıbe ve falalem rezzan ıyı ama onlarlada enerjın tutarmı bılmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?