Falsepeti Maceram:)

Slm, Ben birkac ay önce Derin'e fal baktirdim, ve dün onun dedigi birsey gerceklesti.
Derin bana dedi ki, Augustos sonu eylül basi eskiden birisi yine seninle konusmak falan isteyecek.
Dün cikti dedigi:18:

Bende tam sana Derinden çok memnundun dediklerinden çıkan var mı diyecektim

Arkadaşlar fal sepeti bugün saat 9 da açılacaktı yine açılmadı, günlerdir bekliyorum, neden açılmıyo acaba gerçekten üzülüyorum, facebook da yok acaba bilgisi olan var mı ne zaman açılacak?

Bende bekliyorum valla.ama karar da veremiyorum derin mii yagmur muu biseyy diyinn nolurrrrrr

Ben Yagmur'a hroskop baktirdim ve begenmistim.Bence astroloji isini bayagi biliyor. Ote yandan kalp gozu acik birisi oldugunu hissetmedim, bana kart acmis ama dimdirek kitaptan okur gibi yorumlamis. Horoskop bence iyiydi, ama sadece tarot baktiracaksan bilemedim kuzum :2:

Arkadaşlar ben fal sepetine ulaşamıyorum. Günlerdir bakımdaydı, şimdi de hiç açılmıyo.(( Server sorunu var diyo. Anlamadım gitti. Fal sepetine girebilen var mı?

bende fal sepetinde ilkay güre baktırdım fakat 5 dakikalık yorumun yarısı sordugum soruyu kendinin yorumlamasıyla gecti falı dinlerken sıkıldım ben fal baktırıyorum insanların kendi yorumuna ihtiyacım olsa zaten cevreden cok fazla kişiyle fikir alısverisi yapabiliyorum net seyler soylemedi hepsi yarım yamalak falı cıkarmı acaba diyemiyorum bile cunku elle tutulur birseyler soylemedi hani su zamanda bu olur gibisinden hic memnun kalmadım kötü seyler dedi desem oda degil anlamadımki valla bosuna param gitti ona yanıyorum

bende bugun ılkay ablaya baktırdım ama acayip memnun kaldım kadın butun endişelerimi sezgılerı felan hep bıldı yanı cıdden ıyıydı

şuan falsepetinde online melih gün, samira günal,sezen boztepe, güneş levi ve asrın arıkan var hangisini önerirsiniz kahve falı için melih veya asrın diye geldi içimden de tecrübelilerin fikrini alayım dedim

şuan falsepetinde online melih gün, samira günal,sezen boztepe, güneş levi ve asrın arıkan var hangisini önerirsiniz kahve falı için melih veya asrın diye geldi içimden de tecrübelilerin fikrini alayım dedim

bunların hepsınden uzak dur hıcbırısı ıyı dııl falsepeti nesıbe ve falalem rezzan ıyı ama onlarlada enerjın tutarmı bılmıyorum canım

bunların hepsınden uzak dur hıcbırısı ıyı dııl falsepeti nesıbe ve falalem rezzan ıyı ama onlarlada enerjın tutarmı bılmıyorum canım

rezzan ablayı online görünce direk ona gönderdim zaten ben de daha önce baktırmıştım bir süre vermişti iyiye gidecek demişti olmadı daha kötüye kötüye gitti diye belirttim ısrarla olacağını söylüyor bakalım
nesibeye de baktırdım o an hayatımda olan birisiyle ilgili bir soru sormuştum olacak dedi şuan konuşmuyorum adamla ikisi de olan ve olmuşlar konusunda kesinlikle nokta atışı yapıyorlar ama gelecek konusunda yakın tarih verdikleri gerçekleşmedi uzakları bekleyip göreceğim :26:

Çok ama çok net bir soru sordum birçok falcıya. Bilenleri ve bilmeyenleri yazacağım, biraz yorum da yapacağım onlarla ilgili.

İlkay gür: Çok iyi. çok sık baktırdığım biri. hemen her şeyi bildi, net sorumu da bildi. Eylül bitmeden dedi. 19 eylülde oldu. sesi sakindir, enerjiniz tutarsa bağımlısı olursunuz.

Rezzan abla: Canımın içi. Hiç bahsetmediğim halde bir davamız olduğunu ailevi mesele oldugunu bildi. Hiç bahsetmemiştim. Net sorumu bildi, tarihini aynen bildi. ablaların ablası diyorum ben ona. her şeyi bilir, istisnasına rastlamadım pek.

Sezen boztepe: Hiç olmadı. konuşmasını zaten anlayamıyordum. "asla asla aslaa olmucak" demişti bal gibi de oldu. tavsiye etmem.

Ada yıldız: harika bir fal değildi ama kötü de sayılmaz. net sorumu bildi.

Melek öz: Favorilerimden. Hatun biliyor, zamanı da tutturuyor uyarayım

Demirak: Kısa detaysız ve gerçekçi olmayan yorumlar. "aslaaa olmaz" diyenlerden. oldu bacım.

Kiraze: iyi mi kötü mü anlamadım çünkü sesinden hiçbir şey anlayamadım. ama net sorumu bildi.

Gizem sitare: "asla olmaz"cılardan. Bilemedi.

Şevval Erdal: Güzel yorum yapıyor. Tatmin oluyorsunuz ve hissetmediğini söylemiyor. Net sorumu bildi.

Elif Işık: Bu yorumcu da gayet iyi. Net sorumu bildi..

Kızlar önemli bir detay olarak; benim soruma "evet olacak" diyen yorumcular tahminle değil hisle yorum yapan yorumcular. çünkü tahmin yürüten insanların asla "evet" demeyeceği bir şeydi. bilginiz olsun

fal sepeti kredi kartı numarasıyla bakıyor ama güvenli midir acaba?
daha önce baktıranlar söyleyebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…