- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.377
- 333
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
melek özü tavsiye etmem doğrusu melihte çok iyi sayılmaz ben orada ilkay hanımı çok beğendim nesibede fena sayılmaz
sonunda rezzan hanıma gönderdim fal yaaa çok çaba sarfettim boş anını yakalayabilmek için :)
canım yorumunu yaz mutlaka
sonunda rezzan hanıma gönderdim fal yaaa çok çaba sarfettim boş anını yakalayabilmek için :)
Rezzan a ben de simdi gonderdim, online durumda, baktirmak istiyorsaniz kosun kizlar
binnaz abla sitesinde rezzan iksir tatlım zaten hep meşgul yakalamak çok zor :)Bakmayım içim gidiyo diyorum yine aklım celinecek keşke su topiği açmasaydım. İki canlı fal baktırmak istemiyorm. Rezzan kim? kimler beğeniyor? ihihihiih
Fal Sepetindeki Sezen rezalet...Copy paste yapmış yorumların hepsini araya canımlar cicimler koymuş..Sakın baktırmayın
Canım çıktı mı neler söyledi?Rezzan a ben de simdi gonderdim, online durumda, baktirmak istiyorsaniz kosun kizlar
rezzan hanımla ilgili başka yorumu olan yokmu arkadaşlarrr
Canım ben yorumumu yaptım...Baktırdım söylemediğim şeyleri de bildi.Bu nasıl mümkün olabilir?Sen baktırdın mı sana ne dedi?Nasıldı?
valla tatlım benim sorduğum sorulara ilişkin şeylerdi ama karşımdaki adamı tamamen yorumlamış ailesini yorumlamış yorumlar %100 diyebilirim yani geleceğe dairde güzel konuştu bende söylediklerinin gerçekleşmesi ümidiyle bekliyorum bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?