Falsepeti Maceram:)

kızlar ılk sayfaları okudum ama baktım çok yorum var direk sorayım istedim :D fal sepetinde faln baktırmak istiyorum ama gerçekten adam gibi bakan biri olsun ve tabi ki geleceği tutturan birisi olsun. Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Ramazan bitince Venusamber derim.

Nesibe nin de tutturdugu cok insan var.

merhaba ben uzun süredir fal baktırmıyordum şimdi tekrar canım çekti :KK66: Ben venusamber ve bilge arasında kaldım ikisine daha önce baktırmıştım ama şuan emin olamadım ne diyorsunuz

Falsepetinde Barışcan Yücel'in ücreti 2 tl görünüyor doğru mu attım ben 2tl kesildi diyor hala inanamadım :) gerçi nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama fırsattan istifade :)

5 yıldır katina ve tarot bakarım buradaki arkadaşlarla da bakmışlığım olmuştur. çok falcıya gittim, internetten de çok falcı denedim ama benim kendim için açtığım fallar onlarınkinden daha iyi tutmuştur diyebilirim :) bugüne kadar 3 falcı beğendim. 1. taksim melekler kahvesi umut %90, 2. falsepeti ayda yılmaz %89, 3. falsepeti ilkay %82 bunların dediklerinin hemen hemen hepsini yaşadım diyebilirim gelecek konusunda. sizinde ayrıca önerecekleriniz var ise onlarıda denemek isterim. :)

Arkadaşlar nesibe bana çok ama çok olumsuz konuşmuş 7 ay gibi 1.5 yıl gibi uzun vadeler vermiş. Bir kaç kişi patladığını söylemiş ama siz ne diyorsunuz gerçek mi bu kadın tutturuyor mu sesi de bana çok fazla samimi gelmedi

Arkadaşlar nesibe bana çok ama çok olumsuz konuşmuş 7 ay gibi 1.5 yıl gibi uzun vadeler vermiş. Bir kaç kişi patladığını söylemiş ama siz ne diyorsunuz gerçek mi bu kadın tutturuyor mu sesi de bana çok fazla samimi gelmedi
Bana da oyle sekerim nisan ayindan bahsedio su fali ile destekledigini soyluo ama su falina bakanlar adi anne adini karsi tarafin adi ve annesinin adini isterler benim kendi adimdan baska hicbir bilgi olmadan nasil bakti bilemiorum ama bana olumsuz konustu ztn olumsuz seyler tuttugu icin dedigi tutarsa tutar o yuDen hic takma kafana

kızlar telwe de medyumemel var ben o kadına 1 kere kahve 3 kerede tarot baktırdım kadının söylediği bir çok şey çıktı diğerlerini de bekliyorum.sadece söylediği bir şey çıkmadı şimdiye kadar en memnun kaldığım falcı diyebilirim

Fal sektöründe en beğendiğim sitelerden biri, haftada en az 1 kere uğradığım adres falsepeti. Özellikle Nesibe Abla'nın yorumlarına bayılıyorum.

Son düzenleme:
Selam millet
Fal sepetini bu sitede duydum ilk sanirim pazartesi gunu filan uye oldum
Ertesi gun medyum gizem'e fal gonderdim
Rahatsiz oldugu icin bugun cevap geldi. Ben hic bahsetmedigim halde:
Benim kisiligimi,benim surekli pesimde olan kisiyi,gecmiste olan olaylari bildi evet.
Sordugum sorunun cevabini da aldim bu bildiklerine dayanarak verdigi cevabin dogruluguna inaniyorum. Ben gelecekle ilgili degil gecmiste olan cok merak ettigim birseyi sormustum.

Her neyse ben gizem den memnun kaldim ama gizemle ilgili tecrubesi/bilgisi olan varsa bana mesaj atabilir mi yani sizce fallari dogru cikiyor mu

Selam millet
Fal sepetini bu sitede duydum ilk sanirim pazartesi gunu filan uye oldum
Ertesi gun medyum gizem'e fal gonderdim
Rahatsiz oldugu icin bugun cevap geldi. Ben hic bahsetmedigim halde:
Benim kisiligimi,benim surekli pesimde olan kisiyi,gecmiste olan olaylari bildi evet.
Sordugum sorunun cevabini da aldim bu bildiklerine dayanarak verdigi cevabin dogruluguna inaniyorum. Ben gelecekle ilgili degil gecmiste olan cok merak ettigim birseyi sormustum.

Her neyse ben gizem den memnun kaldim ama gizemle ilgili tecrubesi/bilgisi olan varsa bana mesaj atabilir mi yani sizce fallari dogru cikiyor mu

bende attım o kadına çok ama çok kötüydü hiçbir şey bilemedi böyle iyi olacak süper olacak diy geveleyip durmuş :KK12:

Back
X