Falsepeti Maceram:)

Ben eylüle novaya nesibeye herkese baktırdım şuandaki favorim Eylül gerçekten iyi hissediyor ama bazıları gerçekten pembe tablocu kartlara göre bakan cok fazla oluyor onemli olan hissiyat eylül bu konuda iyi

Efsa nın söylediklerini yaşadım eylülünde dennıs ınde yaşamıştım ama cok fazla baktırıp tarihleri beklemediğim için sıkıntı oluyor yani tarihleri beklemediğim için bir iki aylık süreçlerim var bekliyorum bakalım çıkacak mı ama karta göre konusanları sevmiyorum onemli olan hissiyatları

Nesibe genel olarak iyi bakmıştı ama dedikleri birkaç şey cıkmadı. Melih ceren hep güzel şeyler söylüyorlar venüs genel durımu iyi yaptı ama çok olumsuzdu bilemedim. Sitedekinin hepsine baktırdım şuanda bana iyi gelen dennıs efsa ve eylül ama artık bırakmayı düşünüyorum maddi ve manevi anlamda sıkıntıya giriyorum

Nesibeye de baktırdım genelde aynı kelime ve cümleleri lafı döndürerek söylemiş aman aman bir bilgi vermemiş Fakat bir kaç dediği durumuma uygun. Ben Efsa ve Novaya Eğer söyledikleri şeyler tutarsa tekrar baktırmayı düşünüyorum ikisi de yazılı yorum yapıyor duygu Ve düşünceleri güzel görmüşler

Ben Eylül ü tek geçiyorum yeteneği muhteşem.Novaya tekrar baktırmıştım tırt açıkçası fakat Eylül güzel yorumluyor dikkat edilmesi gerekenler tüyolar falan çok hoşuma gidiyor.Verdiği isimler olsun bir kere baktırın derim.

Dennisse baktirdim cok begendim gizem ve melih de gayet basarili rahatlikla tavsiye ediyorum ama ama en cok mexyum gizem 1 numaram

Fal sepeti nova ve eylül çok iyi bakıyorlar. Rezzan ı hiç beğenmedim. Çok bilgi vermemek lazım. Nova az bilgi verdim hislerimi düşüncelerimi ve karşı tarafı çok güzel analiz etmiş. Eylül isim veriyor. Aileden kuzenim ve kardeşimin adını söyledi falda bunlar kim diye sanırım ruhani varlıklardan haber alıyor.
Eylüle senin tavsiyenle fal attım dün öğlen bekle bekle gece anca geldi. Dinleyince neden o kadar beklettiğini anladım. Hanımefendi beni Facebook'ta araştırmış bulmuş. Mesleğimi ve abimin,ablamın,yeğenimin isimlerini söyledi direk. Yıllardır fal baktırıyorum. Hemen anladım yaptığı sahtekarlığı. Siteye yazdım bakalım ne cvp gelecek.

Eylüle senin tavsiyenle fal attım dün öğlen bekle bekle gece anca geldi. Dinleyince neden o kadar beklettiğini anladım. Hanımefendi beni Facebook'ta araştırmış bulmuş. Mesleğimi ve abimin,ablamın,yeğenimin isimlerini söyledi direk. Yıllardır fal baktırıyorum. Hemen anladım yaptığı sahtekarlığı. Siteye yazdım bakalım ne cvp gelecek.
Nerden anladınız face de bulduğunu ? Herkese açık mı bilgileriniz. Bende de ilk baktığında kuzenimin kardeşimin adını verdi hangi şehirde olduğumu bildi. Ve benim adım soyadım dan çok var arasa hangi birine bakıcak.Bence hemen hüküm vermeyin. Bir de ben de neyi bildi onu da söyleyeyim sgeçmişte mimar Ve mühendislerle çalışmıştım seni öyle bir ortamda görüyorum dedi geçmişe dair görüntüleri net algılıyor.Face de baksa bulamaz.Gece yazmasının sebebi hergün gün içinde aktif olup geceleri bakıyor.Ben inanmıyorum face de bulduğuna

Nerden anladınız face de bulduğunu ? Herkese açık mı bilgileriniz. Bende de ilk baktığında kuzenimin kardeşimin adını verdi hangi şehirde olduğumu bildi. Ve benim adım soyadım dan çok var arasa hangi birine bakıcak.Bence hemen hüküm vermeyin. Bir de ben de neyi bildi onu da söyleyeyim sgeçmişte mimar Ve mühendislerle çalışmıştım seni öyle bir ortamda görüyorum dedi geçmişe dair görüntüleri net algılıyor.Face de baksa bulamaz.Gece yazmasının sebebi hergün gün içinde aktif olup geceleri bakıyor.Ben inanmıyorum face de bulduğuna

Ben de baktırdım , adımı benı nasıl çağırıyorlarsa öyle yazdım, hanımefendı bir saat " gerçek adınızı berın, ruhuna sesleneceğim, gerçek adını bilmezsem nasıl olacak diye" nutuk çekmiş, sonrada kadın mı erkek mıniz yaşınızı da bilmiyorum demiş ki ısım dışında bütün bilgiler var ve doğru. Ben tavrını falan pek begenmedım baktığı falda da pek bir şey yok gibi,

Herkese açık elbette değil tüm bilgilerim ama bu kadar net bilmesi mümkün değil isimleri.O fincandan o 3 ismi çıkaramaz Ve mesleğimi bilemez.En iyi falcılar bile en fazla kahve falından harf verir koca ismi vermez.Sadece profil fotoğraflarım açık.Ve ismini verdiği 3 kişi o fotoğraflara yorum yapan beğeni koyan akrabalarım.Aşağıda yorum yapan arkadaşımızın yazdığına bakın. Israrla gerçek ismini istemiş ondan. Neden acaba? Olumlu konuşması benim için hiç önemli değil yapılan nitelikli dolandırıcılık

Herkese açık elbette değil tüm bilgilerim ama bu kadar net bilmesi mümkün değil isimleri.O fincandan o 3 ismi çıkaramaz Ve mesleğimi bilemez.En iyi falcılar bile en fazla kahve falından harf verir koca ismi vermez.Sadece profil fotoğraflarım açık.Ve ismini verdiği 3 kişi o fotoğraflara yorum yapan beğeni koyan akrabalarım.Aşağıda yorum yapan arkadaşımızın yazdığına bakın. Israrla gerçek ismini istemiş ondan. Neden acaba? Olumlu konuşması benim için hiç önemli değil yapılan nitelikli dolandırıcılık
Bilmiyorum kafam karıştı açıkçası bütün herkesi face den bulamaz ki isim konusunda. Sonra benim uykusuzluk problemi çektiğimi de bildi. Bakalım ben emin olmak için başka bir arkadaşımın Fincanını yollayıp onun için yorum yapmasını isteyeceğim bakalım soyadını vermicem. O yoruma göre belli olur Zaten

hergün gün içinde aktif olup gece baktığını nerden biliyorsunuz ki? hem gün boyu aktif hem gece fal bakıyor ne zaman uyuyormuş onu da söyleseymiş.

hergün gün içinde aktif olup gece baktığını nerden biliyorsunuz ki? hem gün boyu aktif hem gece fal bakıyor ne zaman uyuyormuş onu da söyleseymiş.
Onun sayfasındaki yazıyı buraya kopyalıyorum ben Eylülün avukatı değilim Canım benim sadece bana baktığı fal da ben başka yerden kopyala yapıştır yaptığını düşünmüyorum onun duvarına yazdığı yazı şu ; Merhabalar... Ben akşam saatlerinde daha iyi motive olup daha iyi bakım yapıyorum. Ben gün içinde sizler için; "çevrimiçi" olacağım. Gün içinde bana fal gönderebilirsiniz Fakat yorumumu sizlere saat 18.00 den sonra göndermeye başlayacağım. Lütfen beklemek isteyenler fal gönderiminde bulunsunlar. Gönderdiğiniz falları; gönderdiğiniz gün mutlaka yorumlayıp aynı gün sizlere iletiyorum.Akşam ve gece saatlerinde fal motivasyonum en üst seviyede tavan olduğu için o saatlerde daha iyi bir trans oluyor. Sizlere çok kıymet ve önem verdiğim için en iyi motive olacağım zaman dilimini seçmek istiyorum. En net bilgileri alıp sizlere aktarabilmem için...

Kadın zaten bunu belirtmiş Yani :)

Gün içinde fallar toplanıyor Hanımefendide Facebook'ta gerekli araştırmaları yapıp hatta kağıda yazıyor hışır hışır kağıt sesleri geliyor gecede sana fal diye bu bilgileri satmaya kalkıyor. Ama herkes yemiyor tabi bu sahtekarlığı tabi ;)

Birşeyleri eleştirmek için önce o eleştirdiğiniz şeyi araştırın daha kadının profiline girip duvar yazısını okumamışsınız akşam saatlerinde baktığını kendi belirtmiş sadece kahve baktığıda belli! Forumdaki arkadaşlarınızın tarafını tutacaksanız bile mantıklı olun bari :işsiz:

Gün içinde fallar toplanıyor Hanımefendide Facebook'ta gerekli araştırmaları yapıp hatta kağıda yazıyor hışır hışır kağıt sesleri geliyor gecede sana fal diye bu bilgileri satmaya kalkıyor. Ama herkes yemiyor tabi bu sahtekarlığı tabi :KK66:
O senin görüşün bebeğim kadın benim ölmüş dedemin adını verdi o da face de yazmıyor emin ol herkes her falcıyı beğenecek diye kural Yok :KK8:

Back
X